Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmet & luksus på Dyvig Badehotel

Dyvig Badehotel er en perle blandt de danske badehoteller! Her går idyl, smukke rammer og gourmet op i en højere enhed, og et ophold på hotellet er ren forkælelse for både krop og sjæl. Inkl. 1 overnatning, 4-retters gourmetmenu m/ vinmenu & morgenmad.

DYVIG BADEHOTEL i Sønderjylland - eksklusivt gourmetophold inkl. vinmenu. Fra 2395 kr. for 2.

Pris2.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
294 solgte

Værdi3.800

Rabat36

Spar1.405

Lige siden åbningen i sommeren 2010 har gæsterne stået i kø for at få lov til at bo på det smukke hotel, og forfatteren Tom Okke skriver i bogen Gennem generationer, at 'Dyvig er det maritime Danmark, når det er bedst'.

Dyvig Badehotel er et kvalitetsbevidst badehotel og intet mindre end en perle blandt de danske badehoteller. Et sted, hvor rammerne så afgjort er en del af oplevelsen, og hvor tiden er jeres helt egen. Sådan et sted, hvor man lader sig indlogere til et døgn i selvforkælelsens tegn, og drømmen om 'det gode liv' bliver til virkelighed.

Dyvig er blevet anmeldt af Aarhus update, som skriver:

Hvis vi uddelte stjerne for opholdet her, så ville det udløse fuldt hus til prisen. Det fås ganske enkelt ikke bedre til den pris. Helt unik og outstanding. Til hver en tid, en tur værd. Hvis jeg vidste hvor godt det var, så havde jeg taget to overnatninger der. Læs mere HER.

Opholdet er for to personer og inkluderer: 

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse på Badehotellet
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terrassen (vælg ml. udvalgte kager - 1 stk. pr. gæst)
 • Amstrups "havsnacks" - serveres i restauranten ved ankomst til bordet
 • 4-retters Amstrup- og Vigenmenu - afstemt efter årstiden
 • 4-retters vinmenu - afstemt efter menuen og årstiden (1 gl. pr. ret)
 • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux.

SPOTpris 2.395 kr. Normalpris 3.800 kr. Spar 36 %

Opholdet kan benyttes fra 3. september 2018 til og med 18. december 2018.

September: Ankomst mandag, tirsdag og onsdag (vær opmærksom på, at der er tillæg i september)
Oktober, november & december: Ankomst søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Opholdet kan IKKE anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

Tillæg (betales direkte til Dyvig Badehotel):

 • Tillæg ved ankomst i september: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De lux værelse med havudsigt: 350 kr. pr. værelse pr. nat.

OBS:
Hotellet har kun få værelser, så book gerne i god tid. Der tages forbehold for udsolgte datoer.


Dyvig Badehotel
 
Badehotellets ydre er inspireret af den danske arkitekt og formgiver Thorvald Bindesbølls karakteristiske rød-hvide fiskerpakhuse på Skagen havn (1905-1907). Og indenfor er der med massive plankegulve, stuer en suite, smukke fløjdøre og rustikke fliser tænkt over hver en detalje, og trods alverdens moderne faciliteter hersker der en særlig form for gammeldags, hjemlig hygge over stedet.

Under jeres ophold skal I bo på superior-værelserne, der er placeret på 1. sal. Hotellets 20 værelser er alle individuelt indrettet med bl.a. smukke blomstrede tapeter. Her findes både trådløs internetopkobling, B&O's moderne design, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK. Med andre ord en helstøbt hoteloplevelse ud over det sædvanlige.

Dansk og fransk køkken
John Bech Amstrup, der er forpagter og gastronomichef på Danmarks smukkeste badehotel, har en fortid på bl.a. det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen og på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder.
Med Amstrup som det naturlige midtpunkt bliver Dyvigs køkken drevet med udgangspunkt i danske og franske råvarer. De enkelte retter serveres således at råvarerne skal kunne tale for sig selv, ikke mere end 4-5 forskellige smagsindtryk - den rene smag fortrækkes.

Dyvig Badehotel blev i 2013 nomineret til 'Årets Sommelier' og som 'Årets Bo&Spise Adresse' i 'Den danske Spiseguide' i både 2013, 2014 og 2015. Desuden er Dyvig Badehotel Børsen Gazelle-vinder i 2014 og kommer med i Luxury Travel Guide 2016.

Som gæst kan man derfor heller ikke andet end føle sig godt tilpas, når man sidder i skumringen og nyder udsigten til lystbådehavnen og uvægerligt får følelsen af, at dette her er forkælelse på et meget højt niveau.
Høfligt bliver man budt velkommen af opmærksomme tjenerne i hvide skjorter og med sorte ærmeholdere. Og når man sætter sig til rette ved de veldækkede borde med musselmalet Flora Danica porcelæn, er det med udsigten til at skulle lade sig forføre af enkle, vellykkede og karakterfulde kreationer, som eksempelvis saltet jomfruhummer med røget Mjels-kartoffel og estragon, stegt Foie Gras med hindbær og franske AOC-oste i udvalg serveret med garniture. Menukortet skifter jævnligt, men kvaliteten er altid den samme.


Anmeldelser
Hotellet får mange rosende ord med på vejen fra SPOTdeal-medlemmer, der har besøgt hotellet. De skriver bl.a.:

5-stjernet oplevelse
Dejligt roligt ophold med god mad i restaurant med Flora Danica porcelæn. Sengene var yderst behagelige, og passede en nyopereret ryg fint. (Anmeldt november 2017) 

Det var helt fantastisk godt. Beliggenhed, mad, vin og betjening var super. Kan varmt anbefales. (Anmeldt januar 2016)

Forventningerne blev til fulde indfriet. Imødekommende og meget venlig modtagelse. Dejligt værelse, lækker gourmetmiddag med gode vine til. Behagelig betjening, informerende og venlig. (Anmeldt november 2015)

Fantastisk mad og betjening. Super dejlig som vi gør om igen, har lige foræret vores 2 børn hver sin weekend. (Anmeldt november 2015)

Opholdet på Dyvig Badehotel var en stor oplevelse. Smukke lokaliteter med en formen Flora Danica samling bl.a. restauranten. Den fornemme 4 retter menu var en virkelig gastronomisk præstation fulgt op af dejlige vine. Det er ikke sidste gang, vi besøger Dyvig Badehotel. Vi glæder os allerede. (Anmeldt november 2015)

Gæsten er i centrum fra du træder ind af døren. Service på et meget højt plan uden at være kunstigt. Atmosfæren er varm og vedrørende. Maden er i den øverste klasse. (Anmeldt november 2014)

Forventningerne blev til fulde indfriet. Det er 2. gang vi besøger Dyvig Badehotel. Værelserne er fremragende (selvfølgelig bedst med udsigt). Spændende gastronomi (inkl. vine) med kvalificeret og oplysende servering. I det hele et dejligt ophold. (Anmeldt oktober 2014)

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset booker du dit ophold hos Dyvig Badehotel på Tlf.: 73 16 43 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte til hotellet ved booking af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Dyvig Badehotel kontaktes på tlf.: 73 16 43 00.

Opholdet kan benyttes fra 3. september 2018 til og med 18. december 2018.
September: Ankomst mandag, tirsdag og onsdag (vær opmærksom på, at der er tillæg i september)
Oktober, november & december: Ankomst søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Opholdet kan IKKE anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

OBS:
Hotellet har kun få værelser, så book gerne i god tid. 

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Dyvig Badehotel.

Opholdet inkluderer: 

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse på Badehotellet
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terrassen (vælg ml. udvalgte kager - 1 stk. pr. gæst)
 • Amstrups "havsnacks" - serveres i restauranten ved ankomst til bordet
 • 4-retters Amstrup- og Vigenmenu - afstemt efter årstiden
 • 4-retters vinmenu - afstemt efter menuen og årstiden (1 gl. pr. ret)
 • Dyvigs morgenmad De Lux.

Tillæg (betales direkte til Dyvig Badehotel):
Tillæg ved ankomst i september: 350 kr. pr. værelse pr. nat.
Opgradering til De lux værelse med havudsigt: 350 kr. pr. værelse pr. nat.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Dyvig Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Dyvig Badehotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Dyvig Badehotel

Dyvigvej 31, 6430 Nordborg


Sidste chance: 06. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst