Bio Hotel Miramar i Tönning

Sidste chance!

Nyd et ophold på 4-stjernede Bio Hotel Miramar, som ligger i Tönning i Tyskland. Pris fra 2.150 kr. for 2 personer. Inkl. 2 nætter, en 2-retters middag og morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Bio Hotel Miramar er en forfriskende 4-stjernet perle, som kombinerer økologi, kvalitet og fantastiske naturoplevelser. Hotellet ligger kun 10 km fra Vadehavet, som er opført på Unescos liste over Verdensnaturarv. Dette er det perfekte sted for jer, som vil have et par dage uden stress og jag.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Morgenmad alle dage
  • Gratis wi-fi.

Pris for 2 personer i delt dobbeltværelse:

SPOTpris 2.395 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse i perioden fra d. 01/09-18 til 31/10-18
SPOTpris 2.150 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse i perioden fra d. 01/11-18 til 31/03-19

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage i den valgte periode.

Tjek ind - fra kl. 15.00 - 18.00
Tjek ud - indtil kl. 11.00


Bio Hotel Miramar
Værelserne er udstyret med eget bad/toilet, tv, telefon og gratis wi-fi, derudover har de flotte værelser et hyggeligt sidde-område. I receptionen har I mulighed for at købe læskende drikkevarer. Hotellet er det første bio-certificeret hotel i Schleswig-Holstein. Der bliver kun brugt naturlige levnedsmidler fra regionen. Efter en lang gåtur ved Vadehavet er det oplagt at forkæle sig selv med økologiske og naturlige kosmetikprodukter.

Hotellets restaurant har også en økologisk tilgang til tingene. Der bliver kun serveret økologiske råvarer, som bliver bearbejdet kreativt, og kokkene får det bedste frem i produkterne. Restauranten serverer typisk nordtysk mad med en sund tilgang til råvarerne.  

For at gøre den grønne profil mere markant har hotellet cykler, som kan lånes, når turen går til Vadehavet. Skal aktiviteterne foregå i et lidt mere konkurrencepræget miljø, så er der mange flotte golfbaner, som kun venter på jer.

Tönning
Tönning er en havneby ved mundingen af Ejderen i Sydschleswig i Tyskland. Købstaden er med ca. 5.000 indbyggere i dag hovedbyen på halvøen Ejdersted. Byen havde sin storhedstid i begyndelsen af det 19. århundrede, da Englands handel med Mellemeuropa foregik via byen. I dag er byens primære indtægtskilde turisme, derfor er servicen også i højsædet i hele byen.

Byen er bygget op om Sankt Laurentius Kirken, der stammer fra 1100-tallet. Dens barokke tårn blev opført i årene 1703-1706. Ved havnen findes Pakhuset fra 1783 og Skipperhuset. Pakhuset fungerer som kulturhus. Skipperhuset er i dag byens danske forsamlingshus og fungerer som dansk lejrskole. Efter Ejderdæmningen blev færdigbygget, er der nærmest skabt et helt nyt landskab. Resultatet er et fredet område til fuglene, en skov til rekreation, landbrugsjord og et område til turistformål.

Oplevelser
I må ikke snyde jer selv for en tur til Friedrichstadt. Byen blev grundlagt af hollænderne i år 1621, hvilket også har givet byen kælenavnet ”Lille Amsterdam”. Byen giver associationer til Renæssancen. Det er en lille smuttur på 20 minutter i bil.

Ønsker I en kulturoplevelse fra 2. Verdenskrig, så er det en god idé at tage båden til Helgoland. Øen har igennem tiderne oplevet lidt af hvert. I det 8. århundrede blev øen koloniseret af Friserne og siden hen underlagt bl.a. Danmark og Hertugdømmet Schleswig. Tyskerne overtog herredømmet i 1890, da englænderne byttede den for Zanzibar. Dens strategiske beliggenhed medførte allerede under 1. verdenskrig en stærk befæstning af øen. Op til 2. verdenskrig omdannede Hitler den til en mægtig ubådsbase. Under 2. verdenskrig blev den derfor også hårdt ramt og efter krigen brugte englænderne den til træningsmål for bombeflyvere, indtil de forsøgte at sprænge den i luften d. 18. april 1947.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage i den valgte periode.

Ét ophold gælder for ét ophold til to personer i den valgte periode.

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Morgenmad alle dage
  • Gratis wi-fi.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. september 2018 kl. 23:59

Bio Hotel Miramar i Tönning