Michaels Mad & Vin i Hørning

Sidste chance!

Inviter på en usædvanlig god hakkebøf med pommes frites, salat og bearnaise hos Michaels Mad & Vin i Hørning. Til retten kan du få en øl, et glas vin eller en sodavand.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hakkebøf er en traditionel dansk ret, som kan laves i mange versioner. Hos Michaels Mad & Vin får du en særligt god hakkebøf med sprøde pommes frittes, sprød salat og en lækker tyk bearnaise.

Bøffen er flammegrillet for at give den en ekstra god smag og sprød skorpe. Pommes frites og bearnaisen er hjemmelavet, som alt er i restauranten, og salaten er af friske grøntsager.

Michaels Mad & Vin er en restaurant og et cateringfirma i Hørning ved Aarhus, hvor også tilhørende vinforretning er placeret. Du er hermed sikker på at få et godt glas vin til maden. 

Du får: 

  • En 250 g hakkebøf med pommes frites, bearnaise, grøn salat og dressing + en øl (33 cl.), et glas vin eller en sodavand (25 cl.). Øl og vin er efter restaurantens valg.

Værdibeviset kan benyttes alle søndage mellem 11 og 20 til og med 15. november 2018.

Du skal reserverere bord senest 48 timer før på tlf: 30 69 90 93.

 

Du reserverer bord senest 48 timer før på tlf: 30 69 90 93. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én 250 g hakkebøf med pomfritter, bearnaise, grøn salat og dressing + en øl (33 cl.), et glas vin eller en sodavand (25 cl.) hos Michaels Mad & Vin i Hørning. Øl og vin er efter restaurantens valg.

Værdibeviset kan benyttes alle søndage mellem 11 og 20 til og med 15. november 2018.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Michaels Mad & Vin

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Michaels Mad & Vin

Jeksen dalvej 36, 8362 Hørning
Tlf.: 86 92 38 47 | CVR: 26640180 | post@michaelsmadogvin.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. september 2018 kl. 23:59

Michaels Mad & Vin i Hørning