Forkælelse på Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord

Udsolgt

Løgstør Badehotel – Hotel Du Nord ligger med smuk udsigt over Limfjorden. Her kan I nyde et dejligt ophold og glæde jer til fremragende mad, god stemning og skønne omgivelser. Vælg ml. 1 el. 2 nætter m. 3-retters middag eller buffet samt morgenbuffet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

"Følger du med i "Badehotellet"? - så giv dig selv et ophold på Hotel du Nord"

"Gastronomie magnifique"

"Hyggeligt gammelt hotel med masser af charme"

"Venligt og hjælpsomt personale"

Sådan lyder nogle af ordene fra de mange begejstrede besøgende på Løgstør Badehotel.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg (begge aftener, hvis I har valgt to overnatninger)
  • Lækker morgenbuffet alle dage

1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 998* kr. Normalpris 1.725 kr. Spar 42 %
2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 1.699* kr. Normalpris 3.450 kr. Spar 50 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 22. december 2018.

Tillæg (betales direkte til hotellet):

  • Tillæg for ophold med overnatning fredag eller lørdag - 200 kr pr. værelse pr. nat.
  • Tillæg for fjordudsigt - 100 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Tillæg for hund på værelset - 250 kr. pr. værelse pr. ophold.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.



Løgstør Badehotel – Hotel Du Nord 
Det 165 år gamle badehotel ligger på havnefronten i den hyggelige nordjyske by Løgstør med en betagende udsigt til Limfjorden. Det er velbevaret og -renoveret, så det i dag fremstår i pæn og charmerende maritim stil. Hotellets værelser er lyse og personligt indrettet, alle med eget bad/toilet, fladskærms-TV og gratis internet. Flere af værelserne har smuk udsigt over havnemiljøet og Limfjorden.

Lokal og økologisk mad
På hotellets restaurant, Restaurant Frederik den VII, er personlig betjening og glæden ved kulinariske oplevelser fra det danske køkken og årstidernes bedste råvarer en selvfølge.

Restauranten samarbejder i vid udstrækning med lokale leverandører, herunder "Himmerlandskvæg", lokalt producerede oste fra Oste-manden i Vindblæs og naturligvis Limfjordens frugter i form af verdens bedste friske blåmuslinger.

Når vejret tillader, serverer de også på deres fortovsrestaurant med den smukkeste og mest betagende udsigt over Limfjorden. 

Oplevelser
Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få km fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

Handelsliv
Handelslivet byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet måtte begære af tøj, sko med mere.

Der er også et væld af fysiske udfoldelsesmuligheder. Skov, fjord, hede appellerer alle til udendørsaktiviteter. Der er uspoleret natur på fantastiske Livø med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere  
Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en ny, stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris. 

Spil golf
I gå-afstand fra bycentrum ligger golfbanen med den fantastiske udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller på mesterskabsbanen og fra de 9 huller på en af Danmarks bedste Pay and Play-baner.


Gæsteanmeldelser

"Superhyggeligt
Er lige hjemvendt efter en superhyggelig weekend. Dejligt roligt sted med skøn udsigt. Maden var helt i top og servering med munter og venlig stemning. Gode værelser med maritim atmosfære. Det er anden gang vi var her og vi vender helt sikkert tilbage."

Anmeldt agust 2017 på tripadvisor.dk

"Følger du med i "Badehotellet"? - så giv dig selv et ophold på Hotel du Nord.....
" Lige hjemkommet efter et 3-dages ophold, som vi havde købt gennem Spotdeal. Vi har i den grad nydt vores ophold..... meget venligt og imødekommende personale. Gammelt - men rent og hyggeligt indrettet værelse med skøn udsigt over vandet. Opholdsstuer og restaurant smagfuldt indrettet. Man fornemmer en behagelig atmosfære og føler sig godt tilpas... Og så til maden: topkarakter. Det gælder samtlige måltider. Fuld valuta for pengene!! Vi kan klart anbefale et ophold på hotellet! Vender selv tilbage, når det bliver sommer.

Anmeldt oktober 2016 på tripadvisor.dk

"Alt var bare perfekt"
Har lige opholdt os 3 dage på Hotel du Nord, og det har bare været en rigtig dejlig oplevelse med en behagelig venlig modtagelse. Dejligt personale og et dejligt rent værelse med den flotteste udsigt over Limfjorden i det dejligste junivejr, man kan ønske sig. Dejlig morgenmad, med alt hvad der hører til et dansk morgenbord, og den dejligste veltillavede middag blev serveret hver aften. Er 100% tilfreds med opholdet på det charmerende hotel og kommer meget gerne tilbage på et tidspunkt.”

Anmeldt juni 2016 på tripadvisor.dk

"Hyggeligt gammelt hotel"
Hyggeligt gammelt hotel med masser af charme. God mad. Venligt og hjælpsomt personale. Vi havde et dejlig weekend ophold og kan klart anbefale stedet. Det kan desuden anbefales at forkæle sig selv med en omgang velværemassage."

Anmeldt d. 18. januar 2016 på tripadvisor.dk 

Også tidligere SPOTdeal-gæster giver hotellet mange rosende ord med på vejen:

"Gastronomie magnifique"
" Et dejligt ophold. Har prøvet sidste år, og ville se om det var lige så godt i år, og det var det. Charmerende og med rigtig god service. Rene og pæne værelser. Hotellet ligger ud til vandet og det er utroligt fredeligt. Kan kun anbefales, men helst for ikke gangbesværede (ingen elevator). Værten er absolut serviceminded. Maden rigelig og veltillavet. Fås vel ikke bedre."

Anmeldt d. 3. april 2016.

"Rigtig dejlig mad og meget imødekommende og venligt personale. Vores forventninger til opholdet blev indfriet over al forventning."

Anmeldt d. 2. marts 2016.

"Løgstør Badehotel er absolut et besøg værd. Perfekt beliggenhed, godt værelse og god service."

Anmeldt 1. marts 2016.

Når du har modtaget værdibeviset booker du dit ophold hos Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord på hotel@hotel-dunord.dk eller tlf.: 98 67 21 00 ved oplysning af dealnavn ”dnspot0818”. Husk derudover at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord kontaktes på tlf.: 98 67 21 00.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 22. december 2018.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Løgstør Badehotel.

Opholdet inkluderer:

1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse
3-retters middag eller buffet efter kokkens valg (begge aftener, hvis I har valgt to overnatninger)
Lækker morgenbuffet alle dage

Tillæg (betales direkte til hotellet):
Tillæg for ophold med overnatning fredag eller lørdag - 200 kr pr. værelse pr. nat.
Tillæg for fjordudsigt - 100 kr. pr. værelse pr. nat.
Tillæg for hund på værelset - 250 kr. pr. værelse pr. ophold.

Opholdene indeholder kun slutrengøring.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00. 

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Løgstør Badehotel/Hotel Du Nords officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Løgstør Badehotel/Hotel Du Nord. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Løgstør Badehotel/Du Nord

Havnevej 38, 9670 Løgstør
Tlf.: 60 10 01 40 | CVR: 38542834 | hotel@hotel-dunord.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. september 2018 kl. 23:59

Forkælelse på Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord