Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Famosi E Golosi - 8-retters udsøgt tastingmenu

Anmelderroste Famosi E Golosi på Frederiksberg ved, hvordan de begejstrer deres gæster med udsøgte retter og venlig betjening. Nu har du chancen for at opleve restauranten og nyde en 8-retters tastingmenu tilberedt efter stolte italienske traditioner.

FAMOSI E GOLOSI på Frederiksberg - udsøgt italiensk tastingmenu med 8 retter.

Pris215

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
175 solgte

Værdi430

Rabat50

Spar215

Ristorante Famosi E Golosi er en 'ægte' italiensk restaurant af høj klasse, hvor der sættes en ære i at holde de stolte italienske madtraditioner i hævd. Hos Famosi E Golosi sætter de pris på kvalitet, og derfor tilberedes maden af udsøgte råvarer tilført masser af italiensk kærlighed. 

Filosofien hos Famosi E Golosi er, at en god middagsoplevelse handler om at tilfredsstille alle sanser. Derfor gør de meget ud af at skabe en autentisk italiensk oplevelse. Oplev selv en lille bid af Italien i hjertet af Frederiksberg eller giv som gave til en, du holder af.

Du får:

  • 6 små forretter:
    Antipasti (serveres sammen)

  • 1 hovedret:
    Dansk oksefilet med rødvinssauce, dagens kartofler og garniture. Der er mulighed for at få en anden (dagens) sauce til hovedretten, hvis det ønskes (det skal dog oplyses i forvejen).

  • 1 dagens dessert

SPOTpris 215 kr. Normalpris 430 kr. Spar 50 %

Værdibeviset kan benyttes tirsdag-lørdag til og med 1. november 2018, med undtagelse af uge 42 og ved specielle arrangementer.

OBS! Du skal ved booking vælge mellem to seatings: 
Den tidlige seating (kl. 17.15-19.15) eller den sene (kl. 19.30 og frem). Bookingen er kun gyldig, hvis du har valgt en af ovenstående to seatings.

Der er ikke mulighed for at vælge menuen som vegansk eller vegetarisk.

Der kan max bestilles bord til 6 personer. For større selskaber skal du kontakte restauranten direkte inden køb for at høre, om den ønskede dato er ledig.

Vær opmærksom på, at ikke alle billederne afspejler menuen.


Italiensk charme hos Famosi E Golosi 
I mere end 15 år har Walter Garau med sin italienske (sardinske) oprindelse stolt kræset om specialiteterne i sit køkken. Det har han bl.a. gjort i over syv år på Famosi E Golosi og tidligere på Peccati di Gola i Helsingør. Alle deres retter er altid lavet helt fra bunden af friske danske og italienske råvarer.

På Famosi E Golosi er der virkelig sjæl og charme i alt, hvad der drejer sig om mad og vin. Bordene med mosaik er dækket på italiensk med bordlamper og med dæmpet belysning i selve restauranten. Har du været i Italien, så dukker alle ferieoplevelserne frem, når du ser stedet og menukortet. Et besøg hos Famosi E Golosi er nærmest som en spontan tur til Italien.

Roberto Balbi, som har arbejdet på Famosi E Golosi i flere år, sørger for den rette stemning og kræser om gæsterne i en hyggelig og romantisk atmosfære.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/1503/2 eller på telefon 35 39 18 91. Husk at oplyse, at hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset. 

OBS: Du skal ved booking vælge mellem to seatings:
Den tidlige seating (kl. 17.15-19.15) eller den sene (kl. 19.30 og frem). Bookingen er kun gyldig, hvis du har valgt en af ovenstående to seatings.

Bemærk at bordbestilling skal ske minimum 24 timer før.

Der kan max bestilles bord til 6 personer. For større selskaber skal du kontakte restauranten direkte inden køb for at høre, om den ønskede dato er ledig.

Værdibeviset kan benyttes tirsdag-lørdag til og med 1. november 2018, med undtagelse af uge 42 og ved specielle arrangementer.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 8-retters italiensk tastingmenu hos Famosi E Golosi. 

Menuen består af:

6 små forretter:
Antipasti (serveres sammen)

1 hovedret:
Dansk oksefilet med rødvinssauce, dagens kartofler og garniture. Der er mulighed for at få en anden (dagens) sauce til hovedretten, hvis det ønskes (det skal dog oplyses i forvejen).

1 dagens dessert.

Vær opmærksom på, at ikke alle billederne afspejler menuen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Famosi e Golosi.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Famosi e Golosi

Rolighedsvej 10, 1958 Frederiksberg C

Sidste chance: 27. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst