Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

6 x 2 flasker californisk Chardonnay

Super gode californiske Chardonnay'er fra Laudrup vin til en super god pris! Her er tale om 6 fl Discoveries Vineyards Chardonnay 2015 - en klassisk californisk Chardonnay - og 6 fl Wayne Gretzky Chardonnay 2014 der af SMAG belønnes med 18 point ud af 20.

12 fl. Chardonnay fra Californien fra Laudrup Vin. Inkl. fragt. Begrænset antal.

Pris1.099

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
11 solgte

Værdi2.220

Rabat50

Spar1.121

Nu har du chancen for at nyde to skønne varianter af Chardonnay til en rigtig god pris. Du får 12 flasker - 6 Discoveries Vineyards Chardonnay 2015 og 6 fl. Wayne Gretzky Chardonnay 2014.

Det får du:

  • 12 fl. Chardonnay fra Californien (2 x 6 fl.):

SPOTpris 1.099 kr. Normalpris 2.220 kr. Spar 50 %

Prisen er inkl. levering.

Laudrup Vin leverer vinen med Danske Fragtmænd til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

Begrænset antal.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.6 fl. Discoveries Vineyards Chardonnay 2015
Discoveries Vineyards er synonym med Californiske vine i god kvalitet til attraktive priser. Her laves vine (primært på Cabernet Sauvignon og Chardonnay) fra Mendocino i nord til Santa Barbara i syd. Vinene fra Discoveries har flere gange udmærket sig i store vinkonkurrencer og er bl.a. udnævnt til "Best Buy" af Wine Enthusiast og Wine Spectator.

Dette er Discoveries Vineyards bud på en klassisk californisk Chardonnay. Et mix af druer fra udvalgte marker i bl.a. Mendocino og Santa Barbara.

Herlig duft af melon, ananas, æbler, pære og citrus. Smagen er frisk og sprød med områdets klassiske intense og fyldige struktur. Et oplagt match til sprøde salater, fisk/skaldyr eller lyst kød, gerne fra grillen. Vi anbefaler at servere vinen ved 6-7 grader.

Årgang 2013 fik: 5 stjerner i Ekstra Bladet:
"Fersken og vanilje i duften i denne fyldige vin med en olieret tekstur og smag af melon, fersken, abrikos, smør og vanilje. Pænt balanceret med fadet og en vin der bør nydes til f.eks. laks. Lang imponerende afslutning."
Thomas Rydberg, Ekstra Bladet, Juli 2014

6 fl. Wayne Gretzky Chardonnay 2014
"Den er anderledes, ufransk, suveræn i sin egen stil, den har finesser fra honning til pomelo, og den smager overbevisende både med og uden mad.” - 18 ud af 20 point, Forlaget SMAG, april 2018.

Klassisk, californisk Chardonnay baseret på druer fra skråningerne i de kølige dele af Sonoma County. Vinen har lagret 12 måneder i egetræsfade (40% er nye) og er aftappet i det sene efterår 2015.

Her efter at par år i flaske har vinen udviklet en kompleks og fokuseret aroma, der bl.a. illsutreres af æbler, abrikoser, ristede mandler og vanilje. Oplevelsen på tungen følger op med en stor intensitet, fylde og med nuancer af citrus, karamel og ananas, der varer ved i en lang og blød eftersmag.

Dette er et klassisk flot match til grillet hummer, risotto med fisk/skaldyr eller grillet lyst kød. Kun 2.400 kasser produceres hvert år, og vi anbefaler servering ved 9-11 grader.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Laudrup Vin leverer vinen til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 12 fl. Chardonnay fra Californien (2 x 6 fl.)

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Laudrup Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Laudrup Vin

Mileparken 13, 2740 Skovlunde


Sidste chance: 28. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst