Miniferie i Edinburgh

Sidste chance!

Skotlands hovedstad Edinburgh er den perfekte destination for en oplevelsesrig miniferie. Byen er bygget på 7 bakker og er kendetegnet ved historisk arkitektur og mange spændende seværdigheder. Rejs fra CPH og oplev storbyen på udv. datoer fra sep - dec.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Lad Edinburgh være destinationen for din næste storbyferie og glæd dig til at opleve storslået arkitektur, fantastiske udsigter og selvfølgelig - en bred vifte af skønne pubber. 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Edinburgh t/r
  • 10 kg. håndbagage på flyet
  • 3-4 nætter på 3* Premier Inn Edinburgh Central City
  • Morgenmad alle dage
  • Gratis wifi

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Europas):

  • Tillæg for eneværelse – 500 kr. pr. nat.
  • 20 kg bagage på fly t/r – 390 kr.

Tjek ind: kl. 14.00 på ankomstdagen
Tjek ud: kl. 12.00 på afrejsedagen

Transfer
Der går trams fra lufthavnen til centrum af Edinburgh fra kl. 06.00 til 22.48. Disse kører med 10 min. mellemrum.

Pris: 6 Pund for en enkeltbillet og 8,5 Pund for en returbillet.

Returbilletten er åben, således den kan benyttes, når man ønsker dette. Billetter kan købes på stationer og i lufthavnen ved automater.



Edinburgh

Den hyggelige skotske hovedstad Edinburgh oser af hygge og charme. Byen byder på flot georgiansk arkitektur, hyggelig pubkultur, en fantastisk historie og masser af gamle sagn - både af de søde og de mere grufulde. Tag f.eks. med en tur under jorden i byens gamle glemte gader, som gemmer på uhyggelige sandheder, der fortælles sædeles levende i aftentimerne af udklædte guider. En anden af byens største attraktioner er Edinburgh Castle. Slottet ligger helt unik med en blændende udsigt midt i byen. At se slotsområdet og de tilhørende bygninger, kanoner mv. kan nemt tage pynten af en dag. Det er i øvrigt fra slottet, at der årligt transmiteres fra det verdenskendte The Royal Edinburgh Military Tatoo. Der skal også være tid til en slentretur på The Royal Mile ­- byens hovedgade midt gennem Old Town med masser af små pubber og cafeer. I det hele taget er Edinburgh en by, som indbyder til hygge, mens man stille og roligt oplever alt det smukke, den har at byde på.

Hotel: 3* Premier Inn Edinburgh Central City
Opholdet i Edinburgh er et godt 3* hotel med en super central beliggenhed tæt på centrum. Der er i princippet tale om 3 ensartede hoteller som alle ligger i City Center og som er en del af samme hotelkæde. Hotellerne ligger alle i City Center med gåafstand til byens attraktioner som slottet, Royal Mile og  Mary Kings hidden Close.  Der tilbydes endvidere restaurant på stedet. I receptionen er de behjælpelig med ture og information. I bor i nydelige dobbeltværelser med bad/toilet, wifi og tv. Endvidere går hotellet op i at have let og lækkert sengetøj med pudevalg. Opholdet er inkl. dejlig morgenmad, så man er klar til at gå på opdagelse i byen.  Alle hoteller får høje ratings på tripadvisor. Turistskat betales lokalt. 

Vær opmærksom på at der skal betales lokal turistskat. Betales direkte på hotellet.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Europas på telefon 70 10 63 43. Husk at oplyse at det er en deal og den unikke kode på værdibeviset. Ring eventuelt inden bestilling for at høre om plads på den ønskede dato. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Én unik kode gælder for den valgte rejse for 2 personer. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Edinburgh t/r
10 kg. håndbagage på flyet
3-4 nætter på 3* Premier Inn Edinburgh Central City
Morgenmad alle dage
Gratis wifi

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Europas):
Tillæg for eneværelse – 500 kr. pr. nat.
20 kg bagage på fly t/r – 390 kr.

Tjek ind: kl. 14.00 på ankomstdagen
Tjek ud: kl. 12.00 på afrejsedagen

Vær opmærksom på at der skal betales lokal turistskat. Betales direkte på hotellet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Europas for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet - Europas

Sønderallé 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 11 77 77 | CVR: 31877067 | info@europas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. august 2018 kl. 23:59

Miniferie i Edinburgh