Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

APULIEN I SYDITALIEN

Hold din efterårsferie i Apulien - et skønt, ikke-turistet område, der byder på store oplevelser, hvad end I er til kultur, natur eller gastronomi. Bo på roligt og komfortabelt hotel i landlige omgivelser el. lad jer indlogere på en charmerende gård.

APULIEN - 8 overnatninger med morgenmad & billeje alle dage. Fly fra CPH 13/10. Vælg ml. 2 hoteller.

Pris6.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Særpris!

Italiens hæl er et uudforsket område for de fleste danskere. Men det lader til at ændre sig - og med god grund, for der er virkelig meget at opleve i Apulien. Det mest karismatiske ved regionen, er den store forskellighed i alt fra kultur, natur, mad og bygninger, som kommer fra de mange forskellige herskere, der har været i området. Lige fra grækere, romere, arabere, franskmænd og østrigere.

Nu har I chancen for at købe en pakkeløsning til Apulien, der inkluderer både fly, billeje og 8 overnatninger fra den 13. til den 21. oktober - enten på det skønne Hotel Relais Antica Masseria eller på Agriturismo Masseria Asciano - en skøn syditaliensk gård.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Bari, med mellemlanding i Luxembourg.
  • 10 kg håndbagage og 1 styk bagage på 20 kg pr. person.
  • 8 overnatninger på Hotel Relais Antica Masseria eller Agriturismo Masseria Asciano.
  • Morgenmad alle dage.
  • Billeje alle dage (afhentes og afleveres i lufthavnen) - inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer – Fiat Panda eller lignende.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Særpris 6.995 kr. pr. person på Hotel Relais Antica Masseria
Særpris 8.395 kr. pr. person på Agriturismo Masseria Asiano

Tilkøb (købes direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.

Flytider

Udrejse:
Afrejse fra København d. 13. oktober kl. 08.35 - Ankomst til Luxembourg: kl. 10:25
Afrejse fra Luxembourg d. 13. oktober kl. 13.45 - Ankomst til Bari kl. 16.10

Hjemrejse:
Hjemrejse fra Bari d. 21. oktober kl. 10.05 - Ankomst til Luxembourg kl. 12:50
Hjemrejse fra Luxembourg d. 21. oktober kl. 13.30 - Ankomst til København: kl. 15:15

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.Hotel Relais Antica Masseria
Det 4-stjernede Hotel Relais Antica Masseria ligger blandt landlige omgivelser, i Italiens hæl Apulien, 10 km uden for byen Conversano, tæt på Bari. Stedet er kendetegnet ved den ro, afslapning, komfort, gæstfrihed og gode mad der tilbydes.

En stor grøn park hilser hotellets gæster velkommen, og er med til at fordybe dem i en unik atmosfære. Hotellet er omgivet af olivenlunde også en stor have med legeplads. Dertil er der en flot swimmingpool, hvor du kan omgive dig med sol og unikke øjeblikke af velvære for krop og sjæl.

Hotellet var for ca. 20 år siden ”kun” en lille gård, som i dag takket være ejer familien, nu er blevet et flot hotel i en af Italiens mange smukke regioner.

Hotellet har 18 værelser, alle med egen indgang og møbleret terrasse, hvor man nyde naturen.

De komfortable værelser er smagfuldt og elegant indrettede. Alle værelser er udstyret med alle bekvemmeligheder: individuel aircondition, minibar, pengeskab, farve-tv med Sky-kanaler og betalings-tv, Wi-Fi, telefon, et rummeligt og komfortabelt badeværelse med brusebad, hårtørrer og makeup-spejl.

Hotellet har en hyggelig åben lobby med Wi-Fi og køkken-stue med TV. Dertil er der også en bar, morgenmadsrestaurant og en elegant udendørs terrasse med paraplyer, smedejerns borde og stole.

Morgenmaden på består af en buffet. Der er en privat restaurant ved siden af, der serverer italienske retter og specialiteter fra Apulien til frokost og middag.

Den strategiske beliggenhed, halvvejs mellem de vigtigste og mest fascinerende omgivelser i Apulien, gør dette til et ideelt hvorfra man kan dykke ind i Apuliens dybe historie og fascinerende kultur. De berømte Trulli stenbygninger i byen Alberobello er 20 km væk, mens du kan nå Grotta di Castellana huler på kun 10 minutter i bil. Derudover er der ca. 1,5 times kørsel til den smukke barokby Lecce - også kaldet ”Barokkens Firenze”.Agriturismo Masseria Asciano
Find sol, dejlige dufte og ro på en ferie i et 'Masseria', en typisk syditaliensk gård.

Bo blandt århundredgamle oliventræer, i et område fuld af historie og tradioner, på en autentisk gård konverteret til et agriturismo. Gården Masseria Asciano ligger 5 km fra havet og kun 4 km fra den smukke by Ostuni i Apulien, den såkaldte Hvide By. Her kan du tilbringe en afslappende ferie hele året rundt, eller bare besøge stedet til smagning eller læring produktionsprocessen af ​​økologisk ekstra jomfru olivenolie. 

Masseria Asciano, der blev bygget tilbage til det 19. århundrede, videreføres fra generation til generation og ikke kun hvad angår ejendom men også kultur, traditioner og lidenskab.

I dag er Masseria Asciano stadig en pragtfuld ejendom med en olivenlund med 17.000, århundrede gamle oliventræer.

Arkitekturen her bevarer fortidens integritet og ægthed takket være en fuldstændig restaurering af alle rum og faciliteter.

Ejendommen har en citrus-træhave og swimmingpool. Alle værelser er blevet restaureret med komfort som det højeste mål for stedets gæster. Dette er også gjort med formål om privatliv og afslapning når man er på et ophold her.

Alle værelserne har minibar, centralvarme/aircondition, badeværelse med bruser, hårtørrer og fladskærms-tv.

Apulien
Apulien, eller Italiens hæl, er måske ikke Italiens mest besøgte turistområde, men bestemt et besøg værd, ligegyldigt hvilken type rejse man søger.

I den sydlige del af Apulien, omkring Tarantobugten, ligger Magna Grecia region, som er rig på historie og frilandsmuseer. Her finder du islæt fra den antikke græske civilisation, der er udtrykt i disse områder på en sublim måde, til den romerske periode, og til sidst fra de lokale folk, der kom fra forskellige traditioner og oprindelse, som bosatte sig her.

Den vigtigste by i provinsen er Taranto. Det er en gammel græskkoloni og er en by mellem to have. Et besøg i det enorme National Archeological Museum er et absolut must. Af særlig interesse er den unikke samling af antikke smykker kendt som “Ori di Taranto”.

En anden spændende tur er i Itria dalen. Her finder du Alberobello, der med sit lille historiske centrum, består af de berømte Trulli (små hvide huse med mørke, kegleformede tag). Der er også byen Martina Franca med sine mange barok kirker. Castellana Grotte er også besøg værd grundet byens fascinerende underjordisk grotte system, som blev opdaget i 1938.

Kører du mod kysten fra Alberobello finder du smukke byer som Polignano a Mare, Monopoli, Ostuni og Fasano.

Og er du sulten er byen Altamura, med det eneste DOP udmærkede brød i Italien, et must see. Det er en smuk lille by, hvor gamle bagertraditioner bliver holdt ved lige i byens mange små bagerier, der laver det skønneste brød.

Matera er et sted alle burde se i løbet af deres livstid. Og selvom det ligger i regionen Basilicata, er det lige på den anden side af regionsgrænsen til Apulien. Byen er kendt for dets “Sassi di Matera”, et område med forhistoriske bosættelser. De særlige hulebebyggelser hugget ind i bjergsiden har været beboet i tusinder af år. Hulerne, der ligger i 10-12 etagers højde, blev erklæret uegnede som menneskebolig i 1951, og næsten 23.000 beboere i Sassi blev flyttet til nyopførte beboelsesejendomme. Nu er adskillige hundreder af de oprindelige huler restaureret og genbeboet, takket være massiv offentlig støtte. Siden 1993 har Materas huler været under UNESCOs særlige beskyttelse. Mange film er også blevet optaget i byen og området omkring den, blandt andet Mel Gibsons “The Passion of the Christ”.

Apulien var Federico den Andens land, som var en af de hellige romerske kejsere. Det historiske islæt fra hans periode kan absolut ses i området. Det kan også anbefales at se slottet Castel del Monte, også en del UNESCO kulturarv, og mange andre slotte i området nord for Bari.

Området er også hele Europas Climadiff! Apulien producerer mere vin end hele Tyskland gør. De er kendt for ”billige” vine – og det skal forstås meget positivt. På grund af de favorable vejrforhold, så kan prisen på produktionen holdes nede, og komme forbrugeren til gavn. De bedste druer fra området er Negroamaro, Malvasia Nera og Primitivo.

De vinglade må søde ganen med Salice Salentino og Castel del Monte. Skal vinen være lyserød, så er det oplagt at prøve Five Roses fra Leione de Castris.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Bari, med mellemlanding i Luxembourg.
10 kg håndbagage og 1 styk bagage på 20 kg pr. person.
8 overnatninger på Hotel Relais Antica Masseria eller Agriturismo Masseria Asciano.
Morgenmad alle dage. 
Billeje alle dage (afhentes og afleveres i lufthavnen) - inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer – Fiat Panda eller lignende.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (købes direkte hos Vindrose Rejser):
Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.

Flytider
Udrejse:
Afrejse fra København d. 13. oktober kl. 08.35 - Ankomst til Luxembourg: kl. 10:25
Afrejse fra Luxembourg d. 13. oktober kl. 13.45 - Ankomst til Bari kl. 16.10

Hjemrejse:
Hjemrejse fra Bari d. 21. oktober kl. 10.05 - Ankomst til Luxembourg kl. 12:50
Hjemrejse fra Luxembourg d. 21. oktober kl. 13.30 - Ankomst til København: kl. 15:15

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 30. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst