Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold på skøn landejendom i Toscana

Oplev det bedste af Italien med et ophold på vidunderlig landejendom i smukke omgivelser i det centrale Italien. Vælg 5, 6 eller 7 overnatninger på Podere della Bruciata inkl. fly t/r fra Kbh eller Billund samt morgenmad og billeje alle dage.

TOSCANA - 5-7 overnatninger på skøn landejendom. Inkl. fly fra BLL & CPH i sept-okt. og billeje.

Pris3.695*

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Podere della Bruciata er en renoveret landejendom, som i 2001 blev lavet til et agriturismo, og er en del af en større familievirksomhed, der også producerer vin og mad. Virksomheden drives af da Catia, Ermanno, Andrea og Agnese, som arbejder stålsat på at producere produkter af høj kvalitet i henhold til naturen, og give deres gæster den bedst mulige oplevelse i Toscana.

Nogle af familiens marker omgiver Podere della Brusciata, som ligger tæt på byen Chiusi, hvor man finder olivenlunde, Tartufaia (hvor man finder trøfler) og hvedemarker. Resten af familiens marker er placeret ikke så langt væk i byen Sant'Albino di Montepulciano. Det er her Ermanno, siden 2011, har produceret sin egen vin takket være en lille vinkælder og produktion ejet af familien. Vinene som bliver produceret her er af høj kvalitet og helt økologiske, fremstillet efter gamle traditioner og filosofier.


Rejsen inkluderer:

 • Fly med Ryanair fra København til Rom eller Bologna t/r, eller fra Billund til Pisa og Rom til Billund.
 • 10 kg håndbagage.
 • 5, 6 eller 7 overnatninger på Podere della Bruciata i Superior værelse.
 • Morgenmad alle dage.
 • Billeje alle dage - Fiat Panda (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der betales turistskat på 8 euro pr. person.


Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændrede flytider.

Det tager ca. 2 timer at køre fra lufthavnen i Bologna til Podere della Bruciata. Fra Pisa og Rom er der ca. 2,5 timers kørsel.

Tillæg/tilkøb som betales på stedet:

 • Slutrengøring – 8 euro pr. person. Ønsker man rengøring hver dag koster det 8 euro pr. person pr. dag.
 • Turistskat – 8 euro pr. person.
 • 4-retters middag på stedet, som består af antipasto, pastaret, hovedret og dessert – 29 euro pr. person. Vin er ikke inkluderet i middagen.
 • 3-retters middag med grill, som består af antipasto, bistecca fiorentina og sideretter, og dessert – ca. 35 euro pr. person (afhængig af hvor meget kød man ønsker). Vin er ikke inkluderet i middagen.
 • Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin – 15 euro pr. person.

Tilkøb hos Vindrose rejser, når du booker:

 • Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen for 250 kr.
 • Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr.

Bagage – købes ved online check-in:

 • 20 kg bagage – ca. 400-450 kr. pr. styk t/r.

Podere della Brusciata kan rumme op til 18 personer i dobbeltværelser, med eget bad og toilet. På første sal i hovedbygning er der en lejlighed med 4 soveværelser, der kan rumme større familier eller grupper som rejser sammen, med møbleret stue og køkken.  På stueetagen af samme bygning er der et stort køkken og spiserum til rådighed, hvor morgenmad vil blive serveret hver dag.

Resten af værelserne er fordelt ud på hovedbygning og annekset ved siden af. To soveværelser ligger i hovedbygningen, hver med deres egen indgang. Herfra har man udsigt til det historiske centrum af Chiusi, samt rosmarinbuske, blåregn og mandeltræer.

Tre soveværelser, ved navn Autunno, Estate og Primavera (årstiderne på italiensk), ligger i annekset. Ved disse værelser finder man en stor terrasse, der vender ud mod parken og swimmingpoolen.

Alle værelserne er rummelige og er indrettet efter et princip der blander det moderne med klassisk toscansk stil, med unikke møbler skabt af lokale håndværkere.

Podere della Bruciata er omgivet af marker og en smuk park, som har et stort udvalg af forskellige planter og træer. Farverne og duftene ændres afhængig af sæson, hvilket giver en slående atmosfære til omgivelserne.

Det er muligt at spadsere i parken og besøge vingården, olivenlunden, eller tartufaia’en. Parken har også en swimmingpool, der måler 14m x 7m, som har en bred trappe, og et vandfald der aktiveres automatisk og derfor giver hydro-massage. Liggestole og andre faciliteter er tilgængelige, samt skyggefulde områder takket være store planter. 

Området
Med Podere della Brusciata som base har man mulighed for at besøge et væld af smukke historiske byer, med hver deres unikke charme. I anbefales at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano, som blot er et udvalg af de muligheder der i er området.

Sarteano er smuk lille by med et historisk centrum af Sarteano, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, oprindeligt bygget i 1038. Udsigten fra slottet er spektakulære. Her er der et panorama ud over landskaberne Val di Chiana og Val d'Orcia, og Monte Cetona og de umbriske bjerge i horisonten.

I centrum af byen er Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater kaldet Il Teatro degli Arrischianti er. Teatrets historie strækker sig tilbage så tidligt som i 1600-tallet.

Montepulciano er bl.a. er kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen, Vino Nobile di Montepulciano. Men Montepulciano er ikke kun kendt for sin vin, men også mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang og her vil du få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspireret af Palazzo della Signoria i Firenze, og Tempio di San Biagio.

Pienza, der utrolig kendt for sine Pecorino oste. Men udover oste, er Pienza en utrolig flot lille by, hvor du kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Arezzo er en de gamle etrusker byer, der siden blev erobret af Romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategisk militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil du få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor du kan beundre frescoen.

Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg. Her vil du kunne opleve en typisk middelalder by, med små gader og de dejlige italienske torve. Samtidig kan du opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor du kan se hele vejen, udover det toskanske landskab, til Trasimenosøen i Umbrien.

Siena er historisk Firenzes evige rival, og det kan godt forstås når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

Cetona er smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort, ser det ud til være den perfekte model af middelalderfæstning: en smal, indre ring, på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur, omkring foden af bakken, som omfatter hele byen.

Fra den centrale plads Piazza Garibaldi, fra det 16. århundrede, udfolder der sig en by for dig med en rig arkitektur.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:

• Fly med Ryanair fra København til Rom eller Bologna t/r, eller fra Billund til Pisa og Rom til Billund.
• 10 kg håndbagage.
• 5, 6 eller 7 overnatninger på Podere della Bruciata i Superior værelse.
• Morgenmad alle dage.
• Billeje alle dage - Fiat Panda (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der betales turistskat på 8 euro pr. person.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændrede flytider.

Det tager ca. 2 timer at køre fra lufthavnen i Bologna til Podere della Bruciata. Fra Pisa og Rom er der ca. 2,5 timers kørsel.

Tillæg/tilkøb som betales på stedet:

Slutrengøring – 8 euro pr. person. Ønsker man rengøring hver dag koster det 8 euro pr. person pr. dag.
Turistskat – 8 euro pr. person.
4-retters middag på stedet, som består af antipasto, pastaret, hovedret og dessert – 29 euro pr. person. Vin er ikke inkluderet i middagen.
3-retters middag med grill, som består af antipasto, bistecca fiorentina og sideretter, og dessert – ca. 35 euro pr. person (afhængig af hvor meget kød man ønsker). Vin er ikke inkluderet i middagen.
Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin – 15 euro pr. person.

Tilkøb hos Vindrose rejser, når du booker:

Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen for 250 kr.
Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr.

Bagage – købes ved online check-in:
20 kg bagage – ca. 400-450 kr. pr. styk t/r.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 28. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst