Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Storbyophold i Malmø

MJ's Hotel er en unik hoteloplevelse i hjertet af Malmø. Hotellet er for nylig renoveret - elegant og eksklusivt med moderne komfort og god service i højsædet. Vælg ml. 1, 2 eller 3 overnatninger inkl. morgenmad. Fra 849 kr. for 2.

MALMØ - 1-3 overnatninger på centralt hotel i Malmø med morgenmad.

Pris849

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
60 solgte

Værdi1.772

Rabat52

Spar923

Besøg Malmø, Sveriges tredjestørste by, og lad det spektukulære og netop istandsatte hotel MJ's danne rammen om jeres ophold. Hotellet har gennemgået en gennemgribende renovering og skiller sig i dag i den grad ud fra mængden med sine fremtrædende møbler, mønstrede tæpper og flotte farver.  

MJ's Hotel har en helt perfekt beliggenhed i forhold til at opleve Malmøs pulserende liv og spændende seværdigheder. 

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1, 2, 3 eller 4 nætter i "Old School Double Room"*
  • Morgenmad alle dage

1 overnatning - 2 personer:
SPOTpris 849 kr. Normalpris 1.772 kr. Spar 52 %

2 overnatninger - 2 personer:
SPOTpris 1.698 kr. Normalpris 3.544 kr. Spar 52 %

3 overnatninger - 2 personer:
SPOTpris 2.547 kr. Normalpris 5.316 kr. Spar 52 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 30. december 2018. Der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d. 30. august 2018. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER. Blå betyder, at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.

Maks. 3 personer per værelse.

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):

  • Ekstra opredning - 250 SEK (uanset alder) inklusiv morgenmad
  • Parkering - 250 SEK - kontakt hotellet for ledige pladser

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Transport
Der er 46 km fra København til Malmø. Har du ikke selv bil, kører der flere gange dagligt busser og tog mellem Danmark og Sverige. Se bus/togforbindelse til Malmø her: https://www.oresundsbron.com/da/start

*Under opholdet skal I bo i hoetellets Old School Double room, som er meget rummeligt med seperat soveværelse og stue. Rummet er udstyret med 160 cm seng bed og en sofa, der nemt kan slås ud som seng. Værelset er meget roligt, da det ligger lidt væk fra lobbyen og receptionen.
 MJ's Hotel i Malmö
Malmø er Sveriges tredjestørste by, og byder på moderne kunst og arkitektur og masser af spændende restauranter og barer. I Malmø finder I også masser af gode shoppingmuligheder. Med mere end 200 butikker samt et stort shoppingcenter er der noget for enhver smag.

Ved en af de mest populære pladser, Lille Torv, på MJ'ssgaten har der siden 1990 ligget et helt unikt hotel. Her er der taget stilling til enhver detalje i værtskab og stil. Her møder du et smilende, engageret og vidende personale. Så er du i tvivl om, hvad I skal lave i Malmø, så hold dig ikke tilbage med at spørge i receptionen. 

Hotellet er omgivet af hyggelige restauranter, gode butikker og dejlige parker. Du er lige ved Lille Torv, i gåafstand til Malmø Centralstation med tog til og fra København. Hvis du ankommer i bil har hotellet egen garage under huset. Forhør om priser for parkering hos hotellet på tlf. +46 40 664 64 00.Flot anmeldt
På det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk bliver hotellet rost og har fået et 'udmærkelsescertifikat' for de mange gode anmeldelser. Folk skriver bl.a.'

"Dit kommende favorit-hotel"
"Meget lækkert hotel. Store værelser, samt lækre senge og indretning. Rigtig god stil og indeklima. Midt i hotellet er en smuk foyer med sofaer og lænestole til afslapning og læsning. Tank gratis kaffe og te og nup en avis. Hotellet ligger helt fantastisk i forhold til byliv. Både restauranter og butikker."

Anmeldt af Anders 23. oktober 2016.

"Fantastisk sted med god atmosfære"
Vi har været her flere gange og kommer altid tilbage (...) Hotellet oser af stil, og morgenmaden er bare dejlig. Alt ved dette hotel er bare rart. Fantastisk beliggenhed lige ved Lille Torv."

Anmeldt af Brian 9. oktober 2016.

"Fantastisk"
" Et fantastisk smukt hotel med en perfekt beliggenhed lige i hjertet af Malmø. Man betjenes af et hjælpsomt og venligt personale. Hotellet har en skøn atmosfære og en lækker morgenmad serveret i hyggelige omgivelser. Jeg vil klart anbefale hotellet. "

Læs flere anmeldelser her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 30. december 2018. Der tages dog forbehold for udsolgte datoer.Opholdet skal være booket hos betterbooqr senest d. 30. august 2018. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER: https://betterbooqr.com/dk/deals/c1285-1400/calendar (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på tablet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket https://betterbooqr.com/dk/deals/c1285-1400/calendar 
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer.

Opholdet inkluderer:
1, 2, 3 eller 4 nætter i "Old School Double Room"
Morgenmad alle dage.

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):
Ekstra opredning - 250 SEK (uanset alder) inklusiv morgenmad
Parkering - 250 SEK - kontakt hotellet for ledige pladser

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Fejl eller mangler i forbindelse med dit ophold skal meddeles til hotellets reception.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Hotel MJ'S officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Betterbooqr // MJ's Hotel

Master Johansgätan 13, 211 21 Malmö

Sidste chance: 28. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst