Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse i Sri Lanka med dansk rejseleder

Tag med på en fortryllende rundrejse til Sri Lankas højdepunkter og slut af med afslapning på den tropiske sydkyst. Du får 13 dages rundrejse med dansk rejseleder, hvoraf den sidste del er i Hikkaduwa. Fra 17.995 kr. Inkl. fly. Betal kun depositum nu.

SRI LANKA - 13 dages rundrejse med dansk rejseleder. Afrejse fra BLL eller CPH d. 6. februar 2019.

Pris17.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
3 solgte

Særpris!

Tag med Over Alle Bjerge til den dråbeformede eventyrø i det Indiske ocean. Sri Lanka har det hele: Storslået natur med bjerge og fantastiske palmestrande, smaragdgrønne teplantager i højlandet, templer på toppen af klipper, buddhistiske munke i orange rober, smilende folk og farverig velsmagende mad.

Kombiner en fortryllende rundrejse til Sri Lankas højdepunkter med et afslappende ophold på den tropiske sydkyst.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra Billund eller København til Colombo t/r (med Emirates via Dubai)
 • Mad og drikkevarer ombord på flyet
 • 20 kg indtjekket bagage og 7 kg håndbagage
 • 7 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3- eller 4-stjernede hoteller
 • Jeepsafari i Minneriya vildtreservat og Yala nationalpark.
 • Besøg på Pinnawela elefantbørnehjem
 • Udflugt til Sigiriya-klippen
 • Besøg de gamle hovedstæder Polonnaruwa og Anuradhapura
 • Tandtemplet i Kandy og Dambulla grotterne
 • Besøg på te-plantage i Nuwara Eliya
 • 3 overnatninger i Hikkaduwas strandparadis
 • Morgenmad og middag alle dage
 • Dansk rejseleder under hele rejsen.

Afrejse fra København
Den 6. februar - 18. februar 2019.
Dobbeltværelse: Særpris 17.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: Særpris 20.995 kr. pr. person.

Afrejse fra Billund
Den 6. februar - 18. februar 2019.
Dobbeltværelse: Særpris 18.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: Særpris 21.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
Visum til Sri Lanka 35 US$ - dette gøres nemt over internettet
Frokoster og drikkevarer
Drikkepenge beregn ca. 300 kr. pr. person.

Flytider fra København d. 6. februar (med Emirates)
Afgang d. 6. februar fra København kl. 14.20 - Ankomst Dubai d. 6. februar kl. 23.45
Afgang d. 7. februar fra Dubai kl. 02.35 - Ankomst Colombo d. 7. februar kl. 08.25

Afgang d. 18. februar fra Colombo kl. 02.55 - Ankomst Dubai d. 18. februar kl. 05.55
Afgang d. 18. februar fra Dubai kl. 08.20 - Ankomst København d. 18. februar kl. 12.20

Flytider fra Billund (med SAS & Emirates):
Afgang d. 6. februar fra Billund kl. 10.40 - Ankomst København d. 6. februar kl. 11.30
Afgang d. 6. februar fra København kl. 14.20 - Ankomst Dubai d. 18. februar kl. 23.45
Afgang d. 7. februar fra Dubai kl. 02.35 - Ankomst Colombo d. 7. februar kl. 08.25

Afgang d. 18. februar fra Colombo kl. 02.55 - Ankomst Dubai d. 18. februar kl. 05.55
Afgang d. 18. februar fra Dubai kl. 08.20 - Ankomst København d. 18. februar kl. 12.20
Afgang d. 18. februar fra København kl. 17.35 - Ankomst Billund d. 18. februar kl. 18.25

Hoteloversigt
07 – 08 Feb 2019 Galadari Hotel Colombo 4*
08 – 11 Feb 2019 Elephas Sigiriya 3*
11 – 12 Feb 2019 Hotel Suisse Kandy 3*
12 – 13 Feb 2019 Hill Club 3*
13 – 14 Feb 2019 Chandrika Hotel 3+*
14 – 17 Feb 2019 Citrus Hikkaduwa 3*

Der tages forbehold for hotelskift til samme standard.


Program

Dag 1: Danmark til Sri Lanka
Danmark forlades fulde af forventning. I flyver med Emirates, som er kendt for deres pålidelighed og høje standard. I skifter fly i Dubai, hvor I har godt to timer, hvilket er meget passende til at strække benene og evt. få en kop kaffe.

Dag 2: Hovedstaden Colombo
Velkommen til Sri Lankas pulserende hovedstad Colombo. I tjekker ind på vores hotel ”The Galadari”, der ligger centralt i det populære område ”The Fort” og samtidig tæt ved havet. Her er det populært at tage en spadseretur og nyde den friske havluft. Der vil være tid til at lande, og I vil også tage en orienterende tur i byen.

Dag 3: Elefantbørnehjemmet i Pinnawela og Safari
I kører fra storbyen og ud på landet. Sri Lanka har ikke mange motorveje, hvilket I nyder godt af, da livet på landevejen er meget sjovere at iagttage. Små landsbyer og livlige markeder med eksotiske frugter, som I måske lige stopper for at smage på. I besøger elefantbørnehjemmet i Pinnawela. Her sørger man for, at forældreløse elefant unger bliver taget ind og passet, indtil de er store nok til at blive sat fri igen. Om eftermiddagen skal I netop ud og se Elefanter i deres vilde habitat, når I tager en safarikørsel i Minneriya Nationalpark. Her kan I være heldige at opleve store flokke af vilde elefanter.

Dag 4: Den gamle hovedstad Anuradhapura
Dagens tur tager jer til den gamle hovedstad Anuradhapura, som blev grundlagt for omkring 2500 år siden. Byen var hovedstad for et kongerige fra omkring 400 F.Kr. til år 1100. Det bliver anset for at være et helligt sted i den Buddhistiske verden, og der er i dag opstået et væld af templer og klostre i området. Det er et af Sri Lankas 8 UNESCO sights og samtidig et af de ældst fortsat beboede områder i verden. Herefter tager I til Mihintale templet, som ligger smukt på en bakketop. Det menes at være arnestedet for Buddhismen i Sri Lanka, da det var her munken Mahinda mødte den Sri Lankanske konge.

Dag 5: Løveklippen Sigiriya og Polonnaruwa
I dag skal I ud og se den gamle kongeby Polonnaruwa, som ligger på den Nordcentrale del af øen. Byen er en af de 5 antikke byer i Sri Lanka og på UNESCOs fine liste over verdensarv. Her ser I blandt andet Sri Lankas største stupa med sine imponerende 52 meter. Efter dette venter endnu en stor oplevelse, når I skal se den fascinerende fæstning Sigiriya på en 200 meter høj klippe midt i junglen. Stedet blev nøje udvalgt af Kong Kasyapa for ca 2500 år siden. Han byggede et mægtigt palads på toppen og udsmykkede klipperne nedenfor med flotte udskæringer og de monumentale løvefødder ved indgangen, der har givet stedet sit navn. Hvad enten du vælger at gå med af de små trapper helt til toppen eller ser det på afstand, er det et fantastisk skue.

Dag 6: Kultur højborgen Kandy
Dagen starter ved de berømte tempelgrotter ved Dambulla. Tænk at man for over 2000 år siden udhuggede de fineste Buddha-statuer inde i et stort grotte kompleks. Heldigt for jer, for det siden har været skånet for vind og vejr, og derfor enormt velbevaret. Her er en helt speciel stemning. Siden ankommer I til Kandy, hvor I skal se ”Temple of the tooth”, som er Sri Lankas helligste sted. Her smider I skoene og går sammen med masser af pilgrimme ind for at se skrinet, hvor Buddhas tand bliver opbevaret. I slutter af med at gå en tur i den store royale botaniske have. Her stifter I bekendtskab med flyvende hunde, et af verdens største træer og resten af Sri Lankas enestående flora og fauna.

Dag 7: Nuwara Eliya og Te højlandet
I dag kører I mod te-højlandet og byen Nuwara Eliya. Byen bliver også kaldt ”lille England” på grund af alle de flotte gamle kolonistils bygninger, der vidner om en tid, hvor englænderne herskede og drak deres Gin&Tonics på terrassen, mens solen gik ned. I skal også ind og se en tefabrik og smage på den kendte Ceylon Tea i flere varianter. Man ser grønne teplantager så langt øjet rækker og ofte kan man opleve de flittige teplukkere i gang med deres arbejde. Nuwara Eliya ligger i godt 1800 meters højde, og det kan være lidt køligt om aftenen, hvilket var noget af det Englænderne faldt for.

Dag 8: Yala National park
Yala National park er den mest berømte national park i Sri Lanka. Den knap 1000 km2 store park har ikke mindre end 215 arter af fugle og 44 arter af pattedyr, hvoraf en række af dem er endemiske. I skifter bussen ud med et safarikøretøj og begiver jer ind i parken, hvor I oplever dyrene i eftermiddagssolens bløde lys. Her er de mest aktive, og det er normalt at se elefanter, bøfler, vildsvin, krokodiller, marabu stork, hjorte, desmerdyr, aber og med lidt held leoparden. Faktisk er Yala National park et af de steder i verden med siden største koncentration af Leoparder. I bor på et hotel i grønne omgivelser, og I kan høre naturen og dyrenes lyde og kald på afstand.

Dag 9: Galle og Hikkaduwa
Fra Yala går køreturen langs den smukke kyst til den gamle by Galle, som blev grundlagt af portugisiske kolonister i 15. hundredetallet. Et stort fort omkranser den gamle bydel hvilket også gjorde, at byen blev skånet for ødelæggelserne af tsunamien i 2004. I spadserer i de gamle hyggelige gader, hvor der er mulighed for at sidde et sted i solen eller gøre et godt køb i en af de mange små butikker. Om eftermiddagen kører I det sidste stykke ud af kysten til Hikkaduwa, som skal være jeres hjem de næste dage.

Dag 10: Hikkaduwa - afslapning
Hikkaduwa er det mest populære rejsemål på Sri Lanka, og det var her de første turister kom i 1960erne og forvandlede den lille fiskerby til den afslappede, men livlige ferieby.  Det er populært at tage en bådtur eller at snorkle for at opleve Sri Lankas magiske koralrev. Mange vælger dog også blot at slappe af ved stranden ovenpå alle de fantastiske oplevelser rundrejsen bragte. I bor på Coral sands, som ligger lige ud til havet og den brede sandstrand.

Dag 11: Hikkaduwa - afslapning
Morgenmaden nydes på restauranten med en smuk udsigt over havet. Gå en tur med bare tær i sandet eller slap af med en god bog under de svajende palmer. Du kan også spadsere langs hovedgaden og se på livet og varerne i boderne. Om aftenen vågner strandbarene, og her er det oplagt at få en kølig drink, mens du ser solen går ned over endnu en dag i paradis.

Dag 12: Hikkaduwa - afslapning
Endnu en dag til oplevelser og afslapning på den dejlige sydkyst.  Det kan være man lige skal ned på markedet og se om man skal have gjort en godt indkøb med hjem. Sidst på aftenen begiver I jer mod lufthavnen. 

Dag 13: Sri Lanka – Danmark

En pragtfuld ferie er ved at være slut, og I flyver retur mod Danmark.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer
Fly fra Billund eller København til Colombo t/r (med Emirates via Dubai)
Mad og drikkevarer ombord på flyet
20 kg indtjekket bagage og 7 kg håndbagage
7 overnatninger i delt dobbeltværelse på 3- eller 4-stjernede hoteller
Jeepsafari Minneriya vildtreservatet og Yala nationalpark.
Besøg på Pinnawela elefantbørnehjem
Udflugt til Sigiriya klippen
Besøg de gamle hovedstæder Polonnaruwa og Anuradhapura
Tandtemplet i Kandy og Dambulla grotterne
Besøg på te-plantage i Nuwara Eliya
3 overnatninger i Hikkaduwas strandparadis
Morgenmad og middag alle dage
Dansk rejseleder under hele rejsen.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge - Danmarks Bedste Firmanavn 2017

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 28. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst