Fuerteventura en af De Kanariske Øer

Sidste chance!

Fuerteventura – i efterårsferien På Fuerteventura ligger nogle af Europas allerbedste strande. De minder mest af alt om strandene i Caribien, men ligger kun en kort flyvetur væk – og samtidig får I den bedste hotelstandard på De Kanariske Øer.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kridhvide sandstrande
De bedste strande på De Kanariske Øer ligger med garanti på Fuerteventura. Drømmer I om en afslappende strandferie, bør I vælge Fuerteventura. Øen har intet mindre end 152 strande og 50 % af den smukke kystlinje i syd er dækket af strande.


Costa Calma – den rolige kyst og afslappende atmosfære
Costa Calma betyder den rolige kyst – nyd livet, kysten og den afslappende atmosfære i fuldstændig komfortable omgivelser. I Costa Calma tager man hver dag, som den kommer.


De gode strande
Lige dér, hvor Fuerteventuras bedste og længste strand starter, ligger Costa Calma. Læn jer tilbage i det finkornede sand og nyd det krystalklare vand. Stranden er så lang, at I uden problemer altid kan finde jeres eget lille sted.


Windsurfernes paradis
Hvert år valfarter windsurfere til Costa Calma, fordi forholdene er helt ideelle til lige præcis deres sport. Nyd synet eller prøv det selv – selv nybegyndere kan være med ud for Costa Calmas kyst. Er I ikke til windsurfing, kan I i stedet nyde de frodige områder, som Costa Calma byder på.

Oplev Fuerteventura
Fuerteventura har meget byde på – øen har kendt for sin skønne natur, som bedst opleves i vandresko. I kan naturligvis også leje en mountainbike eller en bil. Drej væk fra sydkysten og kom helt tæt på det ægte og autentiske Fuerteventura. I en bil bestemmer I selv tempoet for jeres oplevelser – kør fx til den traditionelle fiskerby Ajuy eller øens gamle hovedstad Betancuria.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund – Fuerteventura t/r.
  • 10 kilo håndbagage.
  • 7 overnatninger på SBH Hotel Fuerteventura Playa.
  • Dobbeltværelse med balkon/terrasse.
  • All Inclusive
  • Dansktalende rejseledere.


Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.


Billund

Afrejse den 16. oktober i efterårsferien: SPOTpris 6.498 kr. Normalpris 8.698 kr. Spar 25 %

Opredning barn 2-13 år ifølge med 2 fuldt betalende voksne i dobbeltværelse: 3.998 kr.

Max 3 personer pr. dobbeltværelse.


Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
  • Årsrejseforsikring - 261 kr.
  • Mad på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotel - 200 kr.
  • Bagage – 120 kr. (ved mindre end 60 dage til afrejse)
  • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

 

Hotel:

SBH Hotel Fuerteventura Playa – Kategori 4
Herligt All Inclusive hotel direkte ved Costa Calmas strand
Fuerteventura Playa er et hotel med en fremragende beliggenhed i centrum af Costa Calma, direkte ved den skønne strand. Der er adgang til stranden fra hotellets grønne have, og den lækre sandstrand er kendetegnet ved dens gyldne farve, samt at man skal langt ud, før vandet bliver dybt.

Hotellet henvender sig til gæster i alle aldre med dets mange aktivitetsmuligheder, som indebærer et motionsrum, bordtennis, tennis og muligheder for vandgymnastik (nogle faciliteter er mod gebyr).

Når I rejser til SBH Hotel Fuerteventura Playa, rejser I med All Inclusive. Til nogle måltider er det også muligt at spise udendørs på terrassen ved hovedrestauranten. Der er showcooking til alle hovedmåltider.

Ved ankomst er det også muligt at tilkøbe et guldarmbånd, der koster ca. 5 euro pr. dag, så du kan benytte All Inclusive på fire andre resorts i SBH-kæden. 

Med den lettilgængelige ferieby lige i nærheden, stranden uden for hotellets dør og de mange skønne butikker og restauranter tæt på, er det svært at finde et hotel med en bedre beliggenhed. Vil I mere omkring på øen, er der et busstoppested tæt på, som tager jer med syd på, hvor der bl.a. er marked to gange i ugen.

Hotellets store pool område er omringet af viftende palmer, stensætninger og grønne planter, hvorfra I har udsigt til det turkisblå hav i baggrunden. Hvis I mere har lyst til en dukkert i havet, så ligger den skønneste gyldne sandstrand kun et stenkast fra hotellet.

 

Fly info:
Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 07.20
Ankomst til Fuerteventura kl. 11.20
Afgang fra Fuerteventura kl. 12.20 
Ankomst til Billund kl. 18.20

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Der gælder særlige bagageregler, når du rejser med Bravo Tours og Primera Air. Du skal derfor se bort fra andre informationer på Primera Airs hjemmeside. 

Bagageregler - hvor meget må jeg medbringe? 
Når du bestiller mere end 60 dage før afrejse kan du frit medbringe en kuffert pr. person, der maksimalt må veje 23 kg. samt 10 kg. håndbagage.
Dette gælder for alle rejsende over to år.
Bestiller du mindre end 60 dage før afrejse, må du gratis medbringe 10 kg. håndbagage og har mulighed for at tilkøbe indchecket bagage. Det vil altid være billigere at tilkøbe bagage inden afrejse fremfor i lufthavnen.
Børn under 2 år må medbringe 10 kg håndbagage (ingen indchecket bagage). Golfbag max. vægt 20 kg.

Bemærk!
En kuffert må max. veje 23 kg uanset om man pakker til en eller to personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.


Mål - håndbagage
Maksimummål for håndbagage er 56 x 45 x 25 cm. 


Køb ombord på flyet
Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU-lande er ”non-cash flights”. Dette betyder, at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med kreditkort. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer. Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, som man må tage med efter flyrejsen.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person til afrejse den 16. oktober 2018 og inkluderer:

Fly fra Billund – Fuerteventura t/r.
10 kilo håndbagage.
7 overnatninger på SBH Hotel Fuerteventura Playa.
Dobbeltværelse med balkon/terrasse.
All Inclusive
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring - 249 kr.
Årsrejseforsikring - 261 kr.
Mad på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotel - 200 kr.
Bagage – 120 kr. (ved mindre end 60 dage til afrejse)
Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).


Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. august 2018 kl. 23:59

Fuerteventura en af De Kanariske Øer