Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Caribien

Et fortryllende krydstogt i Caribien venter forude, hvor du bl.a. besøger Jamaica, Honduras og Mexico. Du får 10-nætters krydstogt, helpension ombord og fly fra KUN 9.990 kr. Rejs 12. januar 2019. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT I CARIBIEN - 10-nætter, helpension ombord og fly fra CPH. Rejs 12. januar 2019.

Pris9.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
34 solgte

Værdi19.979

Rabat49

Spar9.989

Sæt kursen mod nye kyster og tag med på en fortryllende sørejse i Caribien. Her venter paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie på dig.

Costa Deliziosa sejler en helt igennem fantastisk rute, hvor du kan få store oplevelser ved de eksotiske og på mange måder lidt anderledes anløb. Du kan opleve den lokale befolkning og ægte caribisk kultur, og du besøger flere lande herunder Jamaica, Honduras og Mexico.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer

 • København – Fort Lauderdale t/r
 • 1 x 20 kg bagage plus håndbagage
 • 10-nætters krydstogt ombord på Costa Deliziosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 900 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Afrejse d. 12. januar 2019 og hjemkomst d. 23. januar 2019.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 9.990 kr. pr. person. Normalpris 19.979 kr. Spar 49 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 10.390 kr. pr. person. Normalpris 21.179 kr. Spar 50 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 11.590 kr. pr. person. Normalpris 23.219 kr. Spar  50 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr. pr. person. Normalpris 24.419 kr. Spar 50 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 14.590 kr. pr. person. Normalpris 25.899 kr. Spar 43 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 14.990 kr. pr. person. Normalpris 27.579 kr. Spar 45 % (UDSOLGT)

*begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Rejseforsikringer
 • Gebyr til ESTA for indrejse i USA
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Øvrige personlige udgifter.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejserute

12/1: Ankomst Fort Lauderdale kl. 14.40. Skibet sejler kl. 23.00
13/1: Kl. 08.00-18.00 Freeport/Bahamas
14/1: På havet
15/1: Kl. 08.00-14.00 Grand Turks/Turks Island
16/1: Kl. 13.00-19.00 Montego Bay/Jamaica
17/1: Kl. 09.00-19.00 Grand Cayman/Cayman Islands
18/1: På havet
19/1: Kl. 08.00-17.00 Roatan/Honduras
20/1: Kl. 09.00-19.00 Cozumel/Mexico
21/1: På havet
22/1: 06.00 ankomst Port Everglades. Fly hjem
23/1: Hjemkomst Danmark

Der tages forbehold for ændring af rejseruten.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

12.1:
Kl. 07.10-08.05 København – London
Kl. 10.00-14.40 London – Fort Lauderdale

22.1: Kl. 17.40-06.50+1 Fort Lauderdale - London 
23.1: Kl. 08.45-11.35 London - København

BEMÆRK: Det er muligt at tilkøbe 1 kuffert a 20 kg ekstra pr. person for 325 kr. t/r. Skal bestilles med bekræftelse til Øster Lindet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne

Fra lufthavn til skib er ca. 10 minutters kørsel. Du kan benytte lufthavns shuttle eller tage en taxi.

På hjemrejsedagen kan du ligeledes tage en shuttle eller taxi til lufthavnen. (Der findes bagageopbevaring i Fort Lauderdale lufthavn)

Du kan også vælge at tilkøbe en af skibets udflugter. Således kan du købe en udflugt den 22. januar og blive sat af ved lufthavnen eller ved skibet. Vær opmærksom på, at seneste mødetid i lufthavnen er kl. 15.40.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af pas, der er gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Derudover skal du søge en ESTA til indrejse i USA, koster ca. kr. 125. Der kan søges online her.


Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være en af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis det bliver nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellnessområde, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multi-sportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. 

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet.


Eventuelle tilkøb

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes en All Inclusive drikkepakke (Piu Gusto). Pakken omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vand, soft drinks, frugtjuice og varme drikke som kaffe, te og kakao, vin, øl og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. 

Drikkepakken koster 225 kr. pr. dag/2.250 kr. for hele krydstogtet og kan tilkøbes hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen eller efterfølgende online hos Costa. OBS: Du skal være 21 år for at købe drikkepakke med alkohol i USA.

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 8.490 kr.
Voksne: 9.990 kr.

Enekahyt 
Enekahytter tilbydes mod tillæg: 

Indvendige kahytter 2.400 kr.
Udvendige kahytter 2.800 kr.
Balkon kahytter 3.400 kr.

Der er et yderst begrænset antal enekahytter til rådighed, og der skal forespørges hos Øster Lindet inden bestilling. Enekahytstillæg afregnes direkte til Øster Lindet.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Se Costas udflugtsprogram.

Der er også mulighed for arrangementer i land på egen hånd, og mange steder står lokale operatører og tilbyder arrangementer.

Forsikringer
Du kan tilkøbe afbestillings- og/eller rejseforsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Ønskes afbestillingsforsikring skal denne tilkøbes, når du indløser dit værdibevis. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring IKKE dækker udenfor Europa.


Kahytstyper

 


Rejsebeskrivelse
Krydstogtet starter fra Port Everglades i Florida, hvor du flyder ned mod endnu lunere himmelstrøg. Allerede dagen efter afsejling møder du en helt ny verden, når det store skib anløber Bahamas. Der lægges til i Freeport på vestkysten af Grand Bahama. Fra krydstogtshavnen kan du komme med shuttlebusser eller taxi til marinaen i Port Lucaya, hvor du kan tilbringe lidt tid med shopping eller tage på snorkeltur, svømme med delfiner eller gøre brug af nogle af de flotte strande – Bahamas er altid et besøg værd.

Næste anløb på din eksotiske rejse er Grand Turks, hvor man på øen har bygget et flot cruisecenter med, strand, aktiviteter, pool, butikker og meget mere. Du kan gennem rederiet eller hos de lokale købe ture, hvor der er fokus på aktive dage i den flotte natur med snorkning, hesteture, buggy ture, ATV ture eller på opdagelse på en dejlig bustur.

Jamaica er velkendt for sin helt specielle rasta- og reggae-kultur – en meget afslappende livsstil. Montego Bay er Jamaicas førende ferieby og byder på lækre strande. Du kan igen vælge at købe lokalt eller på skibet og tage ud og udforske den smukke ø.

Herefter fortsættes til Grand Cayman, som hører under Antillerne. Strandlivet er naturligvis et kapitel for sig, så her kan du nyde de flotte strande, men der er så mange andre ting at foretage sig, at stranden næppe nås. Tag f.eks. en tur med til ”Rokke-byen/området” – en unik oplevelse, hvor du går blandt kæmpe rokker, er i vente. Du kan også tage med til skildpaddecenteret og opleve det fantastiske dyreliv – eller måske opleve det hele live ved at snorkle eller dykke – der er et fantastisk dyreliv i området.

Du fortsætter til Roatan, som er en ø under Honduras, og her kan du opleve kontraster. Der er bygget et flot område ved krydstogtsterminalen, hvor du har butikker, strand og restauranter. Men dette anløb fortjener næsten, at du også tager på eventyr. Du kan naturligvis købe udflugter hos rederiet, men du kan også købe en tur hos de lokale, og det kan bestemt anbefales, at du på turen ytrer ønske om lokal frokost – det ser primitivt ud, men mad kan de lave og til absolut betalbare priser – snyd ikke dig selv for en tur på Roatan.

Sidste anløb, inden turen går tilbage til Florida, er Cozumel, som er en ø ikke langt fra Yucatan-halvøens kyst i Mexico. Her fortsætter ”paradis”, som har været en fast bestanddel stort set hele den forgangne uge. Har du endnu ikke nået en strandtur, er der rig mulighed for det her, men dykning, natur, dyreliv og Maya-kultur er også muligt.

Ved alle anløb oplever du et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, og du kan besøge de mange charmerende fortovscafeer på de idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner, slappe af med caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske caribiske hav.

Efter 10 nætter ombord på Costa Deliziosa anløber du igen Florida tidligt om morgenen, så der er plads til endnu en dag med masser af oplevelser, inden du om aftenen sætter dig i flyet med kurs mod Danmark.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • København – Fort Lauderdale t/r
 • 1 x 20 kg bagage plus håndbagage
 • 10-nætters krydstogt ombord på Costa Deliziosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 900 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Afrejse d. 12. januar 2019 og hjemkomst d. 23. januar 2019.


Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Rejseforsikringer
 • Gebyr til ESTA for indrejse i USA
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Øvrige personlige udgifter.

Vigtig information
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Vejr og vind
Du sejler de skønneste steder i Caribien, men også her kan vejret skifte. Som udgangspunkt er gennemsnitstemperaturerne i december/januar ca. 25 grader også selvom der skulle komme en byge. Ifølge statistikkerne er der ikke mange regnvejrsdage om året. Orkansæsonen i Caribien er typisk fra august til november.

Vi gør opmærksom på, at skibets kaptajn undervejs kan vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af pas, der er gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Derudover skal du søge en ESTA til indrejse i USA, koster ca. kr. 125. Der kan søges online her.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Vær opmærksom på, at den danske sygesikring INTET dækker i forbindelse med sygdom. SAMTIDIG skal du være opmærksom på, at Cuba kræver, at du er forsikret for at få indrejse tilladelse. Du kan blive afkrævet dokumentation for forsikring ved indrejse.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 11. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst