Sundhedstjek hos FysioDanmark Aarhus

Sidste chance!

Hvor kan du sætte ind for at øge din samlede sundhedstilstand? Få svaret hos FysioDanmark Aarhus med en Cardion Sundhedsprofil og efterfølgende samtale, som giver dig konkrete forslag og redskaber til livsstilsændringer i hverdagen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Et sundhedstjek er for alle. For lige meget om du lever sundt eller usundt, kan din krop og dit sind få det bedre. Men det er forskelligt, hvad den enkelte har brug for for at være en sundere udgave af sig selv.

Hos FysioDanmark Aarhus tilbyder de en 360-graders sundhedsprofil, der giver dig et fuldt billede af din fysiske, mentale og sociale sundhed. Derudover får du en samtale om, hvad du kan gøre for at forbedre din krops tilstand.

Sundhedstjekket består af et spørgeskema, du besvarer hjemme via et website. Test og samtale foregår hos FysioDanmark Aarhus på deres klinik i Risskov og varer maksimum 45 minutter. HUSK, at medbringe skiftetøj og evt. håndklæde, da der foretages en konditest. Læs mere om testen her.


Du får:

  • Sundhedstjek hos FysioDanmark Aarhus

SPOTpris 449 kr. Normalpris 695 kr. Spar 35 %

Din test og samtale foregår hos FysioDanmark Aarhus på deres klinik i Risskov, Agerbæksvej 17, 8240 Risskov.

Værdibeviset kan bruges på tirsdage til og med 18. december 2018. 


Sådan foregår det:

1. Før det første møde med vores kostvejleder får du tilsendt et spørgeskema, som du skal besvare, omkring kost-, alkohol-, ryge-, søvn- og aktivitetsvaner samt trivsel og stress.

2. Testen starter med, at du får målt dit blodtryk, blodsukker, kolesterol, talje, vægt og fedtprocent. Herefter skal du op på en cykel, hvor vi, på baggrund af en test med to målepunkter, finder og beregner dit kondital. Du skal regne med at cykle omkring 12 minutter. Testen varer op til 45 minutter. 

Resultaterne af dine tests bliver vist i et ”sundhedshjul”, som giver en god forståelse for din krops tilstand, og hvordan du kan booste din sundhed.

Høj faglighed og professionelt miljø
FysioDanmark Aarhus er med sine 30 autoriserede fysioterapeuter og 8 fysioterapeut-studerende den største klinik i Region Midtjylland, og høj faglighed og professionalisme kendetegner såvel behandlingerne som omgivelserne for de tre klinikker. På to af klinikkerne er der endvidere Fit&Sund træningscentre. 

Fysioterapeuterne hos FysioDanmark Aarhus dækker et bredt spektre inden for undersøgelse og behandling. Det gælder både alle aldersgrupper og diagnoser og de tager sig af almindelig genoptræning efter operationer, idrætsskader, arbejdsskader, hjemmebehandlinger og meget mere.

FysioDanmark Aarhus tilbyder også løbestilsanalyser, stabiliseringsanalyser, kostvejledning, stimulastik/ motoriktræning for spædbørn og meget andet.

Værdibeviset kan bruges på tirsdage til og med 18. december 2018.

Du skal bestille tid på tlf: 86 21 29 33 (Risskov).

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Én unik kode gælder for ét sundhedstjek for én person hos FysioDanmark Aarhus.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til FysioDanmark Aarhus.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

FysioDanmark Aarhus

Vesterbro Torv 1b, 8000 Aarhus
Tlf.: 86 66 88 99 | CVR: 30550900 | Michael@fysiodanmarkaarhus.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. august 2018 kl. 23:59

Sundhedstjek hos FysioDanmark Aarhus