Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Alebo Pensionat i vidunderlige Småland

Oplev Smålands storslåede natur med et ophold for 2 på Sveriges ældste pensionat, Alebo Pensionat, lige ved søbredden af den 18 kilometer lange sø Unnen. Opholdet inkluderer 2 nætter, middag begge aftener og stor morgenbuffet. Begrænset antal!

ALEBO PENSIONAT i Småland - Ophold med 2 nætter, middag begge aftener og stor morgenbuffet.

Pris1.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
170 solgte

Værdi2.365

Rabat41

Spar970

Blot to timer fra Helsingborg ligger Alebo Pensionat i Småland. Et landskab, der ligger tæt på Danmark – men er så helt anderledes. Her handler det om skove, søer og elve.

Begrebet ”pensionat” er et kendt svensk fænomen, der kommer fra en svunden tid fra slutningen af 1800-tallet til midten af 1900-tallet. Her boede det bedre borgerskab i ugevis og rekreerede sig i rolige omgivelser. Alle måltider indtog man i ”matsalen”, og i øvrigt fordrev man tiden med promenader, læsning, badning og ved at samtale i ”sälskapsrummet”.

Alebo Pensionat er et kulturminde - varsomt renoveret til moderne hotelstandard – naturligvis med eget bad og toilet på alle værelser. Hotellet er familiejet og drives på 25. år af danskfødte Mette og Erik Dich samt personale. For de danske gæster betyder det også, at alt kommunikation kan foretages dansk for de gæster. Med beliggenheden direkte ved søen Unnens bred tilbyder Alebo Pensionat sine gæster en fortryllende udsigt og nærhed til smuk natur.


 Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • 2 retters menu første aften (efter køkkenets valg)
 • 3 retters menu anden aften (efter køkkenets valg)
 • Morgenmad begge dage.

SPOTpris 1.395 kr. for 2 personer. Normalpris 2.365 kr. Spar 41 %

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag, onsdag eller fredag i perioden 13. august til 28. september 2018.

Tilkøb:

 • Mulighed for leje af kanoer, robåd, cykler og sauna (bestilles hos Alebo Pensionat, når opholdet bookes og betales på stedet).

Tillæg (betales direkte til Alebo Pensionat):

 • Værelse med søudsigt - 200 SEK pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00 - senest kl. 18.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der er ikke rengøring mellem dag 1 og dag 2.

Der er begrænset antal til salg.


Hotellet
Hotellet er bygget i 1897, og er det ældste fungerende pensionat i Sverige. Det er bygget helt i træ fra de nordlandske skove. Med andre ord – helt betonfrit. Bygningerne er fredede. Ud over hovedbygningen er der et anneks lige ved søbredden. Her er der fem værelser og sauna. Her finder man også hotellets badebro samt kanoer og båd. Annekset var oprindelig et badehus, hvor man fik behandlinger af en ”baderske” og en læge. Man drak også her det helende jernholdige kildevand fra vores helsekilde.

Mad og drikke
Hotellets á la carte restaurant styres af to uddannede kokke, og indstillingen er, at livet er for kort til dårlig mad. På menukortet finder man bl.a. retter tilberedt på lokale råvarer fra sø og skov. F.eks. sandart, vildsvin og elg. Menuerne skiftes ud ved årstidsskift for at have de rigtige råvarer til den rigtige tid.

Omgivelserne
Alebo Pensionats grund har egen strand, skov og en stor udeservering med søudsigt. Søen hedder Unnen og er 18 kilometer lang. Vandet bruges til drikkevand for store dele af Skåne og er meget rent.

I nærområdet finder man mange markerede vandreture samt ensomt beliggende sandstrande. Her er også udlejning af cykler samt kanoer og båd.

Oplevelser hele året
Vinteren byder på skiløb i skoven eller på Isaberg, isfiskeri og skøjteløb på den 18 km lange sø Unnen. Et saunabad i huset ved stranden er også en herlig vinteraktivitet.

Foråret er i fuglenes tegn. Traner og canadagæs ankommer, og på øer i søen ruger fiskeørnene på deres æg. Sangfuglenes koncert er baggrundsmusikken til det nygrønne, som kommer i forskellige nuancer på træerne i skoven samt i vores store have.

Sommeren er naturligvis herlig med mulighederne for at bade, fiske, kanoudflugter og hyggelige aftener på udeserveringen eller på flydebroen ved søen. Alebo Pensionat har egen badestrand og kanoer og båd at leje. Pga. nærheden til den store sø er de stort set forskånet fra myg og andre irriterende insekter. De foretrækker små vandhuller og fugtigt græs.

Efteråret er som et fyrværkeri af skønne farver. Som skabt til vandreture i naturen sammen med kameraet og svampebogen. Kantareller og Karl Johan er sikre kort - men der findes mange andre gode spisesvampe.

Udflugter
Alebo Pensionat har udarbejdet et omfattende udflugtsprogram for deres gæster med mere end 20 fine udflugtsmål.

Nogle eksempler er Stora Mosse Nationalpark (Sveriges næststørste), Anderstorp Raceway, søen Bolmen rundt med gratis færgetur eller måske en tur til Astrid Lindgrens Vimmerby?

Se udflugtsprogrammet her

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold hos Alebo Pensionat ved at sende en mail til: info@alebo.se eller på tlf.: +46 (0)371 60018.Husk at de taler dansk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Alebo Pensionat kontaktes på t+46 (0)371 60018

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag, onsdag eller fredag i perioden 13. august til 28. september 2018.

En unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Alebo Pensionat.

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • 2 retters menu første aften (efter køkkenets valg)
 • 3 retters menu anden aften (efter køkkenets valg)
 • Morgenmad begge dage.

Tilkøb:

 • Mulighed for leje af kanoer, robåd, cykler og sauna (bestilles hos Alebo Pensionat, når opholdet bookes og betales på stedet).

Tillæg (betales direkte til Alebo Pensionat):

 • Værelse med søudsigt - 200 SEK pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00 - senest kl. 18.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der er ikke rengøring mellem dag 1 og dag 2.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Alebo Pensionats officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Alebo Pensionat. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Alebo Pensionat - Hotel & restaurant

Södra Vägen 66, SE-314 51 Unnaryd


Sidste chance: 15. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst