Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Eksotiske Bali – rundrejse og badeferie

Templer, delfinsafari, rismarker og traditionel dans er blot nogle af de oplevelser, der venter jer. Efter de begivenhedsrige dage skal I helt ned i gear, dase på stranden eller læse en bog ved poolen. Betal kun depositum nu.

BALI – 1 uges rundrejse & 1 uges badeferie med dansk rejseleder. Afrejse BLL eller CPH d. 22. nov.

Pris13.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

Særpris!

Rejs 17 dage/14 nætter med Bravo Tours til dejlige Bali, hvor vilde oplevelser og skønne sandstrande venter. På hele turen har I følgeskab af en dansktalende guide, og Bravo Tours har desuden tilrettetlagt et skønt progrgam, hvor alle højdepunkter indgår. På rundrejsen bor I på hyggelige mellemklassehoteller og rejser med egen bus og dansktalende rejseleder. Når daseferien skydes i gang, overnatter I på Abian Harmony Hotel (kat 3) - et nyt hotel med hyggeligt poolområde blot 300 meter fra stranden. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Bali t/r (via Amsterdam med KLM).
 • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage.
 • Mad ombord på flyet.
 • Drikkevarer på flyet.
 • 1 uges spændende rundrejse på Bali ifølge programmet nedenfor (inkl. entreer som beskrevet)
 • Transport i egen bus på hele rundrejsen.
 • 7 overnatninger på rundrejse med indkvartering på gode mellemklassehoteller.
 • 7 overnatninger på Abian Harmony Hotel (kat 3).
 • Morgenmad dagligt.
 • Helpension fra middag dag 2 til frokost dag 8.
 • Dansktalende rejseleder.

Afrejse fra København d. 22. november:
Dobbeltværelse: Særpris 13.998 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: Særpris: 16.650 kr. pr. person.

Afrejse fra Billund d. 22. november:
Dobbeltværelse: Særpris 14.498 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: Særpris: 17.150 kr. pr. person.

Betaling
Der betales et depositum på 4.500 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo senest 70 dage før afrejse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkepenge – beregn ca. 150-200 kr. pr. person.
 • Drikkevarer og øvrige måltider.

Rejseprogram 

Dag 1 – afrejse fra Danmark
Vi forlader København eller Billund og flyver mod Bali, hvor spændende oplevelser venter.

Dag 2 – Ankomst til Kuta, Bali
Vi ankommer til Bali og klarer formaliteterne ved indrejsen.Vores dansktalende rejseleder venter i ankomsthallen og følger med til hotellet i Kuta.

Dag 3 – Templer, tropisk nationalpark og plantageliv
Templer, tropisk nationalpark og risterrasser i Belimbing. Først på dagen besøger vi templet Taman Ayun fra 1600-tallet, hvor man som et af de eneste steder hylder de andre templer. Vi kører videre gennem byen Antosari og fortsætter langs den sydlige kystlinje. I det vestlige hjørne af Bali ser vi den tropiske nationalpark Taman hæve sig højt over de smukke bjerge og modsat den barske og fascinerende kystlinje. Vi fortsætter vores tur til Belimbing i Tabanan. Denne fredelige landsby er relativt uhørt. Vi går en tur rundt i landsbyen, mens vi indånder den klare luft og ser de utroligt smukke risterrasser. Om eftermiddagen læner vi også tilbage på hotellet med en kop te eller kaffe.

Dag 4 – Koralrev og helbredende kilder
Farverige markeder og spændende templer
Denne dag gæster vi nogle af de farverige og gæstfrie markeder, som findes på Bali. Undervejs stopper vi også ved en stor plantage for at gå en tur og høre nærmere om afgrøder som fx gummi, nellike og kokos. Efter frokost fortsætter vi til det hinduistiske tempel Rambut Siwi, der blev grundlagt i det 16. århundrede. Tidligt på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i Pemuteran, hvor vi slapper af med en svømmetur i poolen eller havet, og ser den flotte solnedgang.

Dag 5 – Delfinsafari, krydderier og kecak-dans
Tidlig morgen sejler vi ud fra stranden for at se efter delfiner. Store flokke af delfiner finder ofte vej til havet ud for Lovina, og det er altid fascinerende at se disse havdyr springe op i nærheden af båden. Efter turen til havs drager vi østpå gennem små landsbyer og stopper for at tage en forfriskende vandretur gennem risterrasser og kakaoplantager ved Munduk-vandfaldet. Herefter kører vi op i højlandet og skuer ud over tvillingesøerne, som er en del af det store vulkankrater ved Bratan-søen. Måske ser vi vilde aber langs vejen ned i krateret. Efter en god frokost besøger vi Vandgudens Tempel ved søbredden og hører mere om områdets kultur, hvor tre religioner lever i harmoni med hinanden. Så besøger vi krydderimarkedet i Bedugul, hvor vi bl.a. kan købe orkidéfrø og frisk frugt. Turen går videre til hele Balis kunstmekka, Ubud, hvor vi skal bo centralt og derfor kan gå rundt til det meste. Inden middagen om aftenen oplever vi den specielle og berømte kecak-dans.

Dag 6 – Bali by mountainbike og kunstmarked
Vi cykler på mountainbikes, som alle kan mestre. Tidligt kører vi op mod Kintamani-krateret og nyder udsigten over Batur-vulkanen i 1.717 meters højde. Efter en forfriskning cykler vi videre gennem små landsbyer i adstadigt tempo med flere stop. Det går mest ned ad bakke. På cykel kommer vi tæt på lokalbefolkningen og ser det ”rigtige” Bali. 

Vi slutter af med en god frokost, inden vi vender tilbage til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd i Ubud, hvor du fx kan gå på galleri, få massage, købe træudskæringer eller besøge byens berømte marked.

Dag 7 – Bjergkloster, rismarker og vandpalads
Vi sætter kurs mod flere fantastiske scenerier på øen. Vi besøger det største tempel i området, Pura Kehen, der er et terrasseanlagt bjergkloster og desuden Banglis bytempel. 

Så kører vi videre på en smuk og snoet vej gennem de risterrasser, der ofte ses på postkort. Tag selv billedet. Vi kommer gennem byerne Selat og Bebandem og tæt på plantagerne ved Selak, der kendes for slangeskindsfrugten. Vi besøger også det smukt beliggende Tirtagangga Vandpalads, inden vi når den hyggelige by Candidasa på det østlige Bali. Vi tjekker ind på hotellet, og resten af eftermiddagen nyder vi den dejlige havudsigt og den skønt beliggende pool.

Dag 8 – Aga-stamme og kongepalads
Vi spiser morgenmad og kører herefter af sted for at besøge Aga-stammen i Tenganan. Den er især kendt for at skabe smukke, udskårne kalendere på lontar-/bambusblade og sine flotte dobbelt-ikatvævninger. På vej retur mod Sanur besøger vi en af de mange saltfarme, hvor der produceres havsalt til eget forbrug og eksport. I byen Klungkung, der var et af de sidste kongedømmer på Bali, ser vi det gamle kongepalads. Vi besøger den gamle højesteret, Kertagosa, der er et af de smukkeste levn fra fortiden. I loftet i den gamle pavillon ser vi de imponerende loftmalerier, der blandt andet beskriver de grusomme straffe, som fanger led før i tiden.

Inden vi ankommer til hotellet i Sanur, slutter vi rundrejsen af med et besøg ved Mads Langes grav. Han var en kendt person i de første handelsstationer i Sydøstasien. 2007 var 200-året for Langes fødsel i Rudkøbing på Langeland. Besøget er en værdig afslutning på turen og rejsen gennem balinesisk kultur, historie og hverdag. Sidst på eftermiddagen kommer vi til hotellet i Sanur, hvor der bliver tid til at slappe af.

Dag 9-17 – Nyd badeferien på det sydlige Bali
Efter begivenhedsrige og oplevelsesrige dage står de sidste 7 nætter i daseferiens tegn. Nyd livet ved hotellet, swimmingpoolen eller stranden. Få en omgang massage og spis noget fantastisk mad – der er masser af muligheder for at gøre afslutningen på din ferie helt perfekt. Sidst på dag 16 kører vi til lufthavnen.

Hotel på badeferien:
Abian Harmony Hotel – kategori 3
Nyt hotel med hyggeligt poolområde – til en skarp pris!
Abian Harmony Hotel er perfekt til jer, der vil helt ned i gear. Her bliver i mødt af et skønt poolområde og en skøn beliggenhed i Sanur. Det hele får I til en virkelig god pris!

Hvis I rejser til Bali for at slappe og opleve livet og kulturen, så er Abian Harmony det rette valg for jer. Hotellet ligger i gåafstand til det berømte Sindu-markedet, og området har både flere butikker, restauranter og barer. Stranden ligger blot 300 meter fra hotellet – perfekt til en dag på langs eller en drink, når solen går ned.

Efter en dag fyldt med spændende oplevelser, vil I nyde at vende hjem til hotellet. Her går dagene let – både ved poolen, i hotellets have eller i spa- og welnesscenteret. I bør også spise på hotellets gode restaurant, der serverer et spændende udvalg af indonesiske, japansk og internationale retter.

Abian Harmony Hotel er kendt for sin skønne atmosfære – I vil nyde ferielivet fra første sekund. 

Fly info:

Flytider Billund (via Amsterdam)*:
Afgang fra Billund den 22. november kl. 18.35
Ankomst til Bali den 23. november kl. 20.15
Afgang fra Bali den 7. december kl. 21.30
Ankomst til Billund den 8. december kl. 11.50


Flytider København (via Amsterdam)*:
Afgang fra København den 22. november kl. 17.20
Ankomst til Bali den 23. november kl. 20.15
Afgang fra Bali den 7. december kl. 21.30
Ankomst til København den 8. december kl. 11.20

*Teknisk mellemlanding i Singapore på ud- og hjemrejsen.

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

KLM:
Der må medbringes 23 kilo bagage samt 7 kilo håndbagage pr. person.

Der serveres op til flere måltider på flyrejsen.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.500 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund eller København til Bali t/r (via Amsterdam med KLM).
23 kg bagage og 7 kg håndbagage.
Mad ombord på flyet.
Drikkevarer på flyet.
1 uges spændende rundrejse på Bali ifølge programmet nedenfor (inkl. entreer som beskrevet)
Transport i egen bus på hele rundrejsen.
7 overnatninger på rundrejse med indkvartering på gode mellemklassehoteller.
7 overnatninger på Abian Harmony Hotel (kat 3).
Morgenmad dagligt.
Helpension fra middag dag 2 til frokost dag 8.
Dansktalende rejseleder.

Betaling
Der betales et depositum på 4.500 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo senest 70 dage før afrejse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 709 kr.
Ikke inkluderet i prisen:

Drikkepenge – beregn ca. 150-200 kr. pr. person.
Drikkevarer og øvrige måltider.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 10. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst