Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Storbyferie i fascinerende Prag inkl. fly & hotel

Prag en destination med en helt særlig og unik stemning, hvilket gør, at de fleste der besøger byen, vender tilbage igen og igen. Nyd den smukke by og bo på centralt hotel. Inkl. 4 overnatninger, fly t/r og morgenmad alle dage.

PRAG - 4 nætter på 3* Hotel inkl. morgenmad alle dage. Fly fra CPH i aug-dec.

Pris2.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

Særpris!

Hotel Novomestsky er et 3-stjernet hotel, som ligger i en stille gade i Prags centrum. Den bekvemme beliggenhed giver dig mulighed for at udforske seværdighederne i Prag, som er let tilgængelige til fods. For eksempel ligger Wenzelspladsen kun 5 minutters gang og Staromestské námestí (torvet i den gamle by) med det astronomiske ur er 15 minutters gang fra hotellet. Dertil ligger hotellet 1,2 km fra Karlsbroen og 2 km fra Prag Slot. Vltava-floden ligger 700 m fra hotellet.

Hotellet byder på 33 rummelige værelser, à la carte-restaurant, lobby og terrasse i sommermånederne.

Alle 33 værelser har satellit-tv, minikøleskab og eget et badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og håndklæder. Derudover er der gratis Wi-Fi internetforbindelse på alle værelser. 

Der serveres morgenmad på hotellet hver dag. Kvarteret omkring hotellet bugner af restauranter, barer, caféer, konditorier og dagligvarebutikker.

Sporvognsstoppestedet Vodickova ligger 280 m fra hotellet, og metrostationen Karlovo námestí ligger 350 m derfra. Der er 11 km til Václav Havel-lufthavnen i Prag.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København-Prag t/r, med Norwegian
  • 10 kg håndbagage
  • 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Novomestsky ***
  • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:Check-in på hotellet: kl. 14:00-24:00
Check-ud på hotellet: kl. 07:00-11:00

Prag
Kulturel og fascinerende er blot få af de ord, der beskriver Prag - en af Europas allersmukkeste byer med sine smukke broer og sin overvældende, historiske arkitektur, med sine mange tårne og spir. Dertil er byen ifølge mange en af Europas mest charmerende hovedstæder, bl.a. på grund af de listige knejper med velskænket tjekkisk øl, der blander sig med dukkehusagtige bygninger i jugendstil. Byen er nærmest som labyrint af små krogede gader, der slanger sig indimellem hinanden og er som skabt til at blive væk i.

Hvis I besøger Prag, bør I lægge vejen forbi Det Gule Marked, der ligger, når man går fra centrum over den næsten 700 år gamle Karlsbro. Her kan I købe alverdens ting og sager, men I skal passe på, da sælgerne er notoriske for at prøve at få lidt flere penge fra udlændinge.

Et andet sted der skal opleves er den jødiske bydel, Josefov, hvor man finder kosher-restauranter, Den Jødiske Kirkegård og gamle synagoger, der har overlevet 2. verdenskrig. Bydelen er bestemt et besøg værd, da man får et imponerende indblik i den jødiske kulturs historie.

Sidst, men ikke mindst, er det et klart must at få set det astronomiske gamle ur fra 1410 på Rådhustårnet i Staré Mesto. Det er et mekanisk skuespil, som giver en forestilling hver time, hvor to låger åbnes over uret, og de 12 apostle kommer frem en efter en, drejer sig og hilser på forsamlingen. 

Prag kan dermed tilfredsstille alle de visuelle sanser, men byen giver også smagssanserne en oplevelse. Tjekkiet er kendt for ikke at importere udenlandsk øl, da de mener, de selv brygger verdens bedste pilsnere. Så hvis I er i Prag, bør I besøge et af de autentiske værtshuse eller knejper, der kun skænker lokal pils, hvor her er der mulighed for at få en sublim øl-oplevelse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person ved minimum to personer.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Prag t/r med Norwegian.
10 kg håndbagage.
4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Arbes ***.
Morgenmad alle dage

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 08. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst