Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ø-perlen Sardinien inkl. fly og billeje

Lige syd for Korsika ligger den skønne ø-perle, Sardinien med nogle af Europas absolut bedste strande. Resortet, Mirti Bianchi, ligger i gåafstand fra hyggelige restauranter og shopping-muligheder kun 800 meter fra stranden. Inkl. fly og billeje.

SARDINIEN - 4-7 nætter i lejlighed med billeje alle dage. Fly fra CPH.

Pris3.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
18 solgte

Særpris!

Mirti Bianchi ligger i den lille hyggelige by, Santa Teresa i gåafstand til den gamle bydel. Her finder I hyggelige restauranter og shopping-muligheder Kun 800 meter fra lejlighederne ligger Rena Bianca Beach, her er det muligt at leje liggestole og parasoller. Skal I også udforske det azurblå hav, så er der også et dykkercenter i nærheden.     

Byen ligger på den nordlige del af Sardinien cirka 60 kilometer fra Lufthavnen, Olbia. Hvis I har mod på det, så er det oplagt at tage en dagstur til Korsika, som kun er en times sejllads fra byen. Prisen for færgebilletten er cirka 50 euro.    

Resortet har egen swimmingpool, bar og reception. Derudover er der et lille fitness hjørne, hvis der skal dyrkes motion. På området er der også gratis parkering. 

Lejlighederne er på 45m2 og består af: stue med en sofa og spisebord, soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse og et tekøkken.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København - Olbia t/r med Norwegian
  • 10 kg. håndbagage.
  • 4 eller 7 nætter i villalejlighed med plads til op til 4 personer. Inklusiv vand, varme, aircondition og sengelinned.
  • Billeje under hele opholdet inkl. forsikringer og fri km. (Fiat Panda eller lignende). Ved 4 personer får man en større bil.

Pris pr. person ved 2 personer. Der kan bo op til 4 personer sammen i en lejlighed.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og 'all inclusive' forsikring (forsikringen dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 200 eller 350 kr. (4 eller 7 dage).
  • Bagage - købes ved online check-in: 20 kg bagage - ca. 400 kr. pr. styk t/r.

Alghero
Den hyggelige by har ca. 44.000 indbyggere, i folkemunde går byen ofte under navnet ”Italiens Barcelona, da byen har været under catalansk styre. Det afspejler sig stadivæk i dag, hvor befolkningen har en helt særlig dialekt. I må ikke snyde Jer selv for en slentretur i byens hyggelige middelaldergader. Her er det også muligt at få shoppet. Her har I også mulighed for at få på den oprindelige borgmur. Det er oplagt at nyde solnedgangen, som er helt fantastisk.

 
Stintino
Man kan ikke sige Stintino uden at nævne de flotte hvide sandstrande og det flotte blå hav. Det er i sandhed her kælenavnet ”Europas Caribien” kommer fra. På strandene er det satdigvæk muligt at se resterne fra de spanske vagttårne, her har I også en dejlig udsigt over øen Asinara (også kaldet djævleøen), som er en fredet naturpark. Det er dog ikke mange år siden, at øen blev brugt som fængsel og husede italienske terrorister og andre kriminelle. Øens voldsomme historie gør netop øen til en helt fantastisk oplevelse. Dyrelivet er ekstraordinært, og det samme må siges om de mange flotte blomster og planter der findes på øen.      

Sardinien
Øen bliver ofte sammenlignet med Caribien, det skyldes det flottes badevand og de mange kilometer flotte strande.

Nøgleordet for Sardinien må være autentisitet, øen har en helt speciel stemning, som ikke findes andre steder. I vil blive tryllebundet af den uberørte natur og den enorme gæstfrihed.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.


Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode æælder for en person ved 2 personer.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København - Olbia t/r med Norwegian
10 kg. håndbagage.
4 eller 7 nætter i villalejlighed med plads til op til 4 personer. Inklusiv vand, varme, aircondition og sengelinned.
Billeje under hele opholdet inkl. forsikringer og fri km. (Fiat Panda eller lignende). Ved 4 personer får man en større bil.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og 'all inclusive' forsikring (forsikringen dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 200 eller 350 kr. (4 eller 7 dage).
Bagage - købes ved online check-in: 20 kg bagage - ca. 400 kr. pr. styk t/r.


Obligatoriske tillæg (betales på stedet):

  • Der skal betales turistskat på stedet.
  • Der betales for slutrengøring på stedet på 60 euro

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 07. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst