Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt gennem Panamakanalen

Tag med på en fantastisk ”sørejse” gennem Panamakanalen. Rejsen inkluderer fly, 15-nætters krydstogt med 4* skib, 1 nat på hotel i både Fort Lauderdale og Los Angeles og helpension på skibet. Rejs 1. marts 2019. Pris fra 23.990 kr. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT GENNEM PANAMAKANALEN - fly, 15-nætters krydstogt og 1 nat i både L.A. og Fort Lauderdale.

Pris23.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

At sejle gennem Panamakanalen står højt på ønskesedlen hos rigtig mange krydstogtentusiaster, og nu har du chancen! En fantastisk ”sørejse” venter, når du sejler fra den amerikanske østkyst og ned gennem Panamakanalen med den amerikanske vestkyst som slutrejsemål – 16 dage med fantastiske oplevelser.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Fort Lauderdale og Los Angeles – København
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet – ekskl. drikkevarer
 • 1 nat på hotel i Fort Lauderdale
 • 1 nat på hotel i Los Angeles
 • 15-nætters krydstogt ombord på Coral Princess
 • Helpension ombord inkl. kaffe, te og vand i buffetrestauranten
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool og strand
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Rejsedokumentpung
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse fra København 1. marts 2019
Indvendig Kahyt: Særpris 23.990 kr.
Udvendig Kahyt: Særpris 27.990 kr.
Balkon Kahyt: Særpris 30.990 kr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
 • Obligatorisk servicegebyr på 13,5 US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker
 • Udflugter.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 115 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 115 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.


Rejseplan
Afgang Danmark den 1. marts 2019 og hjemkomst den 19. marts 2019.

01/03: Afrejse fra København og ankomst i Fort Lauderdale. Overnatning på hotel
02/03: Check in på skibet senest kl. 14.00. Afgang Fort Lauderdale kl. 16.00
03-04/03: På havet
05/03: Kl. 07.00-15.00 Cartagena, Colombia
06/03: Kl. 06.00-16.30 Passage gennem Panamakanalen
07/03: Kl. 07.00-18.00 Fuerte Amador, Panama
08/03: På havet
09/03: Kl. 07.00-19.00 Puntarenas, Costa Rica
10/03: Kl. 07.00-16.00 San Juan del Sur, Nicaragua
11/03: På havet
12/03: Kl. 08.00-17.00 Huatulco, Mexico
13/03: På havet
14/03: Kl. 08.00-17.00 Puerto Vallarta, Mexico
15-16/03: På havet
17/03: Ankomst Los Angeles kl. 07.00. Overnatning på hotel
18/03: Hjemrejse fra Los Angeles ca. kl. 19.30
19/03: Ankomst i København.


Eksempler på kahytstyper på Coral Princess:

1 = Indvendig kahyt ca. 14 m2
2 = Udvendig kahyt ca. 15 m2
3 = Balkon kahyt ca. 20 m2

Disse er eksempler på kahytter på Coral Princess. Alle flotte og komfortable. Der kan være lidt forskel på indretning. Der er mulighed for separate senge i alle typer.


Transport og hotel
Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

01/03:
Kl. 07.10-08.05 København – London
Kl. 10.00-14.40 London – Fort Lauderdale

18/03: Kl. 19.35-12.50+1 Los Angeles – London
19/03: Kl. 16.10-19.00 London - København

Ombord på flyet er mad inkluderet på de lange strækninger.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne 

Ankomst – Fort Lauderdale
Du bliver indkvarteret i 1 nat på et godt 3* hotel i Fort Lauderdale. Du får gode værelser med klimaanlæg og eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning.

Der er check-in på skibet 2. marts mellem kl. 12.30 og 14.00 lokal tid. Transporten til hotellet og til krydstogtsskibet er for egen regning - det giver dig størst frihed. En taxa mellem lufthavnen/skibet og hotellet koster ca. 30 US$.

Ankomst – Los Angeles
Coral Princess anløber Los Angeles tidligt om morgenen, og du har en nat på hotel og hjemrejse den efterfølgende aften, så du kan sagtens nå at opleve Los Angeles. Du bliver indkvarteret på et godt 3* hotel i central Los Angeles, så du har let adgang til de forskellige seværdigheder. Du får gode værelser med klimaanlæg og eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning. En taxa mellem skibet/lufthavnen og hotellet koster ca. 50 US$.

Skibet Coral Princess
Coral Princess er et elegant 4* krydstogtsskib med plads til små 2000 passagerer. Hun er elegant indrettet og har en intim atmosfære. Ombord findes et væld af aktiviteter som f.eks. fitness, pool og forkælelse i Spa-afdelingen (mod betaling). Om aftenen er der et rigt udvalg af barer og lounger, eller du kan lade dig underholde i det imponerende teater eller i skibets kasino. Til at servicere sine knap 2000 passagerer venter en 900 mand stor besætning. Glæd dig til ren forkælelse.

Coral Princess er specialbygget til at kunne passere gennem Panamakanalen.

Se en lille film om Coral Princess her


Mad og drikke
Inklusive i prisen er helpension. Du kan altid frit vælge, om du ønsker at indtage dine hovedmåltider i skibets restaurant, hvor der på turen hver dag serveres nogle lækre og varierede menuer. Alternativt kan du dagen igennem besøge buffetrestauranten. Der er adgang til kaffe, te og vand i buffetrestauranten dagen igennem.

På skibet findes derudover temarestauranter, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler du ekstra for maden.

Ombord kan du tilkøbe drikkepakker med og uden alkohol, eller du kan købe ad hoc. Til en All Inclusive drikkepakke skal du beregne ca. 60 US$ pr. dag plus service charge.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Princess Cruises’ udflugter er i flere år blevet kåret til markedets bedste. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Enekahytter
Tillæg for indvendig enekahyt: 14.000 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 17.000 kr.
Tillæg for balkon kahyt: 19.000 kr.

Der er et begrænset antal enekahytter, så forespørg hos Øster Lindet inden køb.

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den koster ca. 125 kr. – se mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen. Ligeledes anbefales det kraftigt, at der tegnes en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet. Kan tegnes gennem eget forsikringsselskab eller gennem Øster Lindet.


Rejsebeskrivelse
Du flyver fra København til Fort Lauderdale, hvor du har en nat på hotel, så du kan nå at se dig omkring i byen og falde til, inden selve sejladsen begynder. Om eftermiddagen den 2. marts er det tid til at gå ombord på det flotte krydstogtsskib Coral Princess, der er specialbygget til at passere gennem Panamakanalen. Hun er dit hjem de næste 16 dage, hvor du besøger mange spændende lande og kulturer og selvfølgelig passerer gennem den imponerende Panamakanal, som forbinder Stillehavet og Atlanterhavet. Den 80 km lange, menneskeskabte kanal har 12 sluser og blev færdigbygget i 1914. Den 6. marts får du en oplevelse for livet, når du det meste af dagen har udsigt til dette ingeniør mesterværk, mens det passeres.

Inden du kommer så langt, skal du lige igennem Det Caribiske Hav. Det betyder et par afslappende dage ombord på skibet, hvor du får rig mulighed for at nyde livet, deltage i de mange aktiviteter og benytte alle faciliteterne ombord.

Det første anløb bliver i Cartagena i Colombia. Dette er en moderne og travl by, men dens gamle bydel - der er omkranset af, hvad mange mener, er en af verdens mest imponerende bymure – har en helt anden tilbagelænet atmosfære. Her finder du en labyrint af små snævre, brostensbelagte gader, balkoner begroet med bougainvillea og store kirker, hvis tårne kaster skygger over de hyggelige små torve.

Kalenderen skriver nu den 6. marts, og du forlader Det Caribiske Hav og transporteres gennem Panamakanalen til Stillehavet. Det tager ca. 8 timer at tilbagelægge de 80 km, og næste morgen er du fremme i Fuerte Amador, hvor du kan få meget mere information om og se nærmere på den enorme konstruktion, som du netop har passeret. Du har også muligheden for i stedet at tage ind til den gamle del af Panama City og se mange af de gamle, interessante bygningsværker, eller besøge Embera indianerne i deres landsby efter en kanotur, hvorpå du kan være heldig at hilse på tukaner, aber og dovendyr.

Næste stop er i Costa Rica, hvis navn betyder ”Den rige kyst” pga. rygterne blandt de spanske opdagelsesrejsende om store forekomster af guld og andre rigdomme i området. Landet er også rigt på smuk natur, og du får bl.a. muligheden for at sejle op ad de små floder på udkig efter krokodiller og eksotiske fugle, glide tværs henover den frodige regnskov med farvestrålende papegøjer i en luftgondol eller besøge en kaffeplantage og lære mere om det sorte guld.

Nicaragua er Mellemamerikas største land og byder på betagende landskaber med mange søer og vulkaner, enorme kulturskatte og en spændende historie. San Juan del Sur, hvor Coral Princess lægger til, er en hyggelig lille by med gyldne sandstrande, gamle victorianske huse og sin egen Kristus-statue. Besøg f.eks. den billedskønne by Granada på kanten af Lake Nicaragua eller hovedstaden, Managua, hvor du bl.a. kan se flere paladser og høre mere om landets brogede historie.

Herefter er der anløb to steder i Mexico. Det første bliver i Huatulco - en lille by med 50.000 indbyggere. Det er stadig et forholdsvist nyt turistområde, hvor større arealer er fredede for at bibeholde naturen og det lokale liv. Området omkring den naturskønne Copalita-flod er hjem for flotte træer som ceder, mahogni og mandeltræer og ikke færre end 227 fuglearter samt udgravede ruiner i form af bl.a. pyramider og gravpladser fra tidligere civilisationer.

Det andet stop i Mexico – og det sidste inden indsejlingen til Los Angeles - er i Puerto Vallarta, der er et meget kendt feriested. Med palmedækkede bjerge i baggrunden kan du slappe af på den flotte strand, gå en tur ind til byen langs strandpromenaden eller besøge de traditionelle, lokale markeder. Her er også mulighed for at høre mere om tequila og klappe delfiner.

Efter et par dage på havet, hvor der er plads til at lade alle indtrykkene sætte sig og tid til at slappe af, ankommer du til Los Angeles den 17. marts. Her har du en hotelovernatning, så du kan nå at opleve Englenes By, der byder på næsten alt mellem himmel og jord. Gå på filmstjernejagt i Hollywood, lad dig overvælde og underholde på Ocean Front Walk - der nærmest er som en ”menneske zoo” og et omrejsende tivoli blandet sammen - få et kulturelt og naturskønt indspark i Huntington - hvor du finder både et omfangsrigt bibliotek, spændende gallerier og smukke botaniske haver - eller shop løs i Chinatown. Mulighederne er stort set uendelige.

Om aftenen den 18. marts flyver du tilbage til Danmark efter en uforglemmelig rejse fra det østlige til det vestlige USA.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 115 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 115 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • Fly København – Fort Lauderdale og Los Angeles – København
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet – ekskl. drikkevarer
 • 1 nat på hotel i Fort Lauderdale
 • 1 nat på hotel i Los Angeles
 • 15-nætters krydstogt ombord på Coral Princess
 • Helpension ombord inkl. kaffe, te og vand i buffetrestauranten
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool og strand
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Rejsedokumentpung
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
 • Obligatorisk servicegebyr på 13,5 US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker
 • Udflugter.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogt skib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må derfor kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på rederiets officielle normalpris ikke at sammenligne med dagspris tillagt Øster Lindets pris for ekstraydelser som fly og transfer.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 01. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst