Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Frugtig og lækker toscaner - Spar 60 %

La Cervaia Rosso Toscana IGT Rossetti 2014 er en super alsidig madvin, der leverer overraskende meget kvalitet til prisen. Vinen har en god fylde og en frisk velbalanceret syre. Du sparer hele 60 % på 12 flasker!

12 fl. La Cervaia Rosso Toscana IGT Rossetti 2014 - en frugtig og lækker toscaner. Inkl. fragt.

Pris699

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
39 solgte

Værdi1.788

Rabat60

Spar1.089

La Cervaia Rosso Toscana IGT Rossetti 2014 er lavet på 80 % sangiovese og 20 % syrah og kommer fra vinproducenten Rossetti. Med den i vinreolen har du en frugtig og lækker, blød toscaner, der både egner sig til okse- og svinekød, charcuteri, pizza og pastaretter.

Du får

 • 12 fl. La Cervaia Rosso Toscana IGT Rossetti 2014

SPOTpris 699 kr. Normalpris 1.788 kr. Spar 60 %

Prisen er inkl. levering.

OBS: Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines senest den 26. juli 2018. Se mere under "sådan køber du".


Om vinen
Druerne håndhøstes og gæres i temperaturkontrollerede ståltanke i ca. 12 dage. Vinen hviler derefter 6 måneder, hvorefter den får lov til at ligge yderligere 1-2 måneder på flaske inden frigivelse. Flot klar rubinrød farve med violet kant. Duft af rød moden frugt. Frugtig og lækker blød toscaner med god fylde og frisk velbalanceret syre. En super alsidig madvin der leverer overraskende meget kvalitet til prisen. Ideel til festlige lejligheder.

 • Navn: La Cervaia Rosso Toscana IGT Rossetti
 • Type: Rødvin
 • Producent: Rossetti
 • Område: Toscana
 • Druesorter: 80% Sangiovese, 20% Syrah
 • Anbefalet til: Okse- og svinekød, charcuteri, pizza, pastaretter, buffet.

Top value fra Toscana
Rossetti er beliggende i hjertet af Toscana og er kendt som specialister i charmerende vine fra hele Toscana og for altid at levere top value til prisen år efter år. Vinhuset arbejder tæt sammen med en lang række vinbønder i området og vinificerer druerne med stor dygtighed i deres topmoderne kældre. Rossetti's Toscana Rosso har betegnelsen IGT, Indicazione Geografica Tipica, en vinkategori der blev indført ved lov i Italien i 1992. Her har producenten mulighed for at lege lidt mere end indenfor den mere strikse Chianti-lovgivning. Det kan de bl.a. gøre ved at tilsætte små mænger internationale druer som f.eks. Syrah, Merlot og Cabernet Sauvignon for at tilføre spændende nuancer i vinene.

Toscana
Toscana er at af Italiens mest berømte vinområder og hjemsted for de berømte supertoscanere som f.eks. Sassicaia. I det smukke bakkede toskanske landskab ligger vinmarkerne på solrige skråninger i en højde fra 150 til 500 meter over havets overflade. Klimaet er optimalt til dyrkning af vin, og især Sangiovese druen har optimale betingelser her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

 • Gå ind på www.philipsonwine.com/?deal() 
 • Indtast din unikke kode i feltet ”indtast dealkoder”, Klik på 'tilføj dealkode'.
 • Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis
 • Klik herefter på 'Gå videre' og følg vejledning herfra.
 • Philipson Wine sender vinen med fragtmand til den angivne adresse inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.


Vinen skal bestilles senest den 26. juli 2018.

Hvis du har spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 12 flasker La Cervaia Rosso Toscana IGT Rossetti 2014.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal


Sidste chance: 20. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst