Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Middelhavet med dansk rejseleder

Oplev julestemning i Sydeuropa, kultur, natur og meget mere på dette Middelhavskrydstogt. Rejsen inkluderer fly fra CPH, 1 nat i Nice, 7 nætter ombord med helpension og dansk rejseleder. Rejs 14. december fra 7.190 kr. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT I MIDDELHAVET - 7-nætters krydstogt, 1 nat i Nice, dansk rejseleder & fly. Rejs 14. dec.

Pris7.190

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Særpris!

Krydstogter er ferie og forkælelse for krop og sjæl året rundt, og du kan nu tage på en fantastisk rundrejse til bl.a. Rom, Barcelona og Mallorca. Du sover i samme seng hver nat, og hver morgen venter nye oplevelser.

Du sejler med rederiets flagskib, Costa Diadema, som er dit flydende hotel og transport på denne tur. Med på hele turen er dansk rejseleder, som sørger for jeres velbefindende hele vejen rundt og kan hjælpe til med f.eks. oversættelse af dagsprogrammet. Endvidere er der mulighed for at tilkøbe udflugter med dansktalende rejseleder.

På rejsen oplever du en skøn blanding af kultur, julestemning, natur, hyggelige italienske byer og fransk charme.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse længere nede.


Rejsen inkluderer

 • Fly København t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - hotel – skib – lufthavn
 • 1 nat med morgenmad på 3* hotel i Nice
 • 7-nætters krydstogt ombord på Costa Diadema
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
 • Dansk rejseleder.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 7.190 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 7.590 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 8.190 kr. 
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 8.590 kr. 
Balkon Kahyt Classic*: SPOTpris 9.190 kr. 
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 9.590 kr.

*Kan have begrænset udsyn grundet f.eks. redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejserute

14.12: Fly til Nice og transfer til hotel for overnatning
15.12: Transport til skibet for check in. Afgang Savona kl. 17.00
16.12: Kl. 08.00-17.00 Marseille, Frankrig
17.12: Kl. 09.00-19.00 Barcelona, Spanien
18.12: Kl. 09.00-17.00 Palma de Mallorca, Spanien
19.12: På havet
20.12: Kl. 08.00-16.00 Palermo, Italien
21.12: Kl. 09.00-19.00 Civitavecchia, Italien
22.12: Ankomst Savona kl. 08.00. Transport til lufthavnen og hjemrejse

Der tages forbehold for ændringer af rejseruten.


Rejsebeskrivelse

14. december
Afgang fra Danmark til Nice. I lufthavnen møder du den danske turleder. Bemærk – rejser du fra Billund, møder du først den danske turleder i Frankrig.

Efter indlogering på hotellet i Nice holder den danske turleder et velkomstmøde, hvor der bydes på et lille glas og rejsens program gennemgås.

15. december
Om formiddagen er der samlet transport til Savona og check in på skibet. Kl. 17.00 stævner Costa Diadema ud fra Savona og sætter kursen mod syd.

16. december – Marseille/Frankrig
Kl. 08.00 anløbes Marseille, Frankrigs næststørste by med godt 850.000 indbyggere. En charmerende by i dag og ikke som tidligere en ”berygtet” havneby. Marseille har en hyggelig bykerne med masser af butikker og sikkert julepyntede gader. Nede i havneområdet oser der af hygge med boder og mange hyggelige steder at holde en lille pause. 

Rederiet tilbyder en vifte af udflugter, men en dag i Marseille på egen hånd kan bestemt også anbefales. (På skibet tilkøbes busbillet fra skibet til byen).

Rejselederen deltager i udflugten ”Panoramic Tour of Marseille and Shopping in the City Centre”. Her kører du en lille tur i Marseille og passerer bl.a. havnefronten og den lyserøde St. Laurent kirke. Du sættes af i det gamle havneområde og har tid på egen hånd til shopping eller afslapning, inden du kører tilbage til skibet.
Pris pr. person: 425 kr.

Afgang Marseille kl. 17.00

17. december – Barcelona/Spanien
Kl. 09.00 anløbes den catalanske hovedstad Barcelona, som jo er kendt for mange smukke ting, som bl.a. Gaudis værker, La Sagrada Familia, Park Güell, Camp Nou, Columbus søjlen og den smukke La Ramblas. Barcelona er et besøg værd året rundt.

I Barcelona kan du tilkøbe en sightseeing med dansktalende guide og efterfølgende tid på egen hånd i den smukt pyntede by, hvor der er god tid til at besøge det festlige julemarked omkring domkirken, hvor der ventes over 300 boder. Efter udflugten kan du vælge at blive i byen og tage en taxi tilbage til skibet, eller du kan køre med bussen til skibet. (Inkl. i prisen)
Pris pr. person: 350 kr.

Costa Diadema sejler fra Barcelona igen kl. 19.00.

18. december – Palma de Mallorca/Spanien
Kl. 09.00 anløbes endnu en spansk perle, nemlig øen Mallorca, hvor skibet anløber hovedstaden Palma med den smukke katedral.

En dag i Palma er ensbetydende med charme, hygge og spansk stemning.

Rejselederen deltager i udflugten ”Palma Discovery & Taste”. Her kører du en lille rundtur i byen og passerer bl.a. kongens ”sommerhus”, slottet Royal Palace of La Almudaina, hvorefter du sættes af ved den gotiske katedral. Efter et lille besøg her fortsættes til fods gennem de små gader og turen afsluttes på en tapas bar med lidt tapas og et glas Sangria. Herefter kan du vælge at blive i byen eller tage med shuttlebussen tilbage til skibet. (Ekskl. i prisen)
Pris pr. person: 275 kr.

Costa Diadema forlader Mallorca igen kl. 17.00.

19. december – på havet
Der venter en dag, hvor du rigtig kan slappe af og nyde faciliteterne på Costa Diadema. På skibet arrangeres masser af underholdning dagen igennem. Du kan også vælge at lade dig forkæle i den 7800 m2 store Samsara Spa og Wellnessafdeling. Her kan du nyde forskellige saunaer, spa, tyrkisk bad og meget mere eller tilkøbe nogle af de lækre behandlinger der bydes på. (Samsara Spa og Wellness er mod betaling). Skibet har også stort indendørs poolområde med jacuzzier, ligesom du har fri adgang til det flotte fitnesscenter.

På skibet har du derudover mulighed for at afprøve dine køreegenskaber i en Formel 1 simulator, tage en tur i biografen, nyde en kop kaffe eller drink i en af de 15 barer og lounger.

Dagen ombord vil ”flyve” afsted.

20. december – Palermo/Sicilien/Italien
Kl. 08.00 anløbes turens sydligste by, Palermo på ”mafiaøen”, Sicilien. Her siger statistikkerne, at gennemsnitstemperaturerne i december måned er mellem 14 og 17 grader – vel ikke så ringe en december dag. (Husk dog det er statistikker, vi taler om!).

Palermo er indbegrebet af en italiensk by og er i 2018 Italiens kulturby. Skibet anløber stort set i centrum af Palermo, og du kan sagtens nyde dagen på egen hånd i byen. F.eks. kan du tage en tur rundt med de berømte røde busser ”hop on/off” og opleve en julepyntet by.

Den danske rejseleder går en tur fra skibet og til byen, og alle er velkomne til at følge med eller gå på egen hånd.

Skibet sejler fra Palermo igen kl. 16.00

21. december – Civitavecchia/Rom/Italien
Kl. 09.00 anløbes Civitavecchia ca. 70 km fra den italienske hovedstad, Rom.

Du kan tilkøbe en sightseeing tur med dansktalende guide i Rom. Der køres i bus til Rom, hvor der køres en panoramatur forbi store seværdigheder såsom Colosseum og Forum Romanum. Der gøres ophold ved Peterskirken, hvorefter der er fælles frokost. Om eftermiddagen følger guiden jer rundt til fods over nogle af de stemningsfulde pladser som Piazza Navona og forbi Pantheon, Trevi Fontænen og Den Spanske Trappe, inden bussen kører jer tilbage til skibet.
Pris pr. person: kr. 850 inkl. frokost

Skibet sejler fra Civitavecchia kl. 19.00

22. december – Savona/Italien
Kl. 08.00 anløbes Savona i Italien. Ca. kl. 10.00 vil der være afgang mod lufthavnen. Undervejs har du et par timer i byen til det sidste shopping eller en kop kaffe, inden sidste etape mod lufthavnen tages.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

14.12: Kl. 10.20-12.40 København – Nice
22.12: Kl. 21.10-23.30  Nice/Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

I Nice er der transfer fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til skibet i Savona. Transfer fra skibet til lufthavnen på hjemrejsedagen er ligeledes inkluderet.

Skibet
Livet ombord på Costa Diadema, er et kapitel for sig. Det kun 4 år gamle skib er stort og byder på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes underholdning, lækker udendørs- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs, kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes en stor spa- og wellnessafdeling, som du mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring jer – og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle kommer i hvidt eller maskebal. Tag med og nyd en afslappet ferie i dejlige omgivelser med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt og som netop i december syder af julestemning.

Hotel i Nice
I Nice bor du på godt 3* hotel med en central beliggenhed i forhold til shopping, stranden og den gamle bydel. Pæne lydisolerede værelser med varieret indretning, aircondition og eget badeværelse. Opholdet er med morgenmad.

Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. Her er altid en snack og en kop kaffe. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. 
Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet. 


Eventuelle tilkøb ved bestilling

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes en All Inclusive drikkepakke (Piu Gusto). Pakken omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vand, soft drinks, frugtjuice og varme drikke som kaffe, te og kakao, vin, øl og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. 
Drikkepakken koster 225 kr. pr. dag/1.575 kr. for hele krydstogtet og kan tilkøbes hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen eller efterfølgende online hos Costa.

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 5.490 kr.
Voksne: 6.490 kr.

Enekahyt 
Tillæg for indvendig kahyt: 1.800 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt 2.300 kr.
Tillæg for kahyt med balkon: 2.800 kr.
 
Begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Udflugter og turleder
På hele turen følger dansk turleder. Der kan tilkøbes udflugter med dansktalende guide i Barcelona og Rom. Ved få deltagere på turen foretages disse udflugter med en af skibets udflugter, og den danske turleder følger med og oversætter. Ved mere end 15 deltagere køres turen med egen bus og med egen rejseleder.

Ønsker man udflugter ved øvrige anløb, deltager den danske turleder v. min. 10 deltagere på disse udflugter:

MARSEILLE -  Panoramatur i Marseille og tid på egen hånd, ca. 3½ time. Pris 425 kr.

MALLORCA – Oplev Palma og smag de berømte tapas, ca. 3½ time. Pris 275 kr. 

De ovennævnte udflugter købes ved bestilling af rejsen hos Øster Lindet.
Bemærk: Såfremt der ikke opnås min. deltagerantal, vil du have mulighed for at annullere udflugten ved dealens afslutning.

Rederiet tilbyder desuden en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Se Costas udflugtsprogram her.


Kahytstyper
1 = Balkonkahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Indvendig kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • Fly København t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - hotel – skib – lufthavn
 • 1 nat med morgenmad på 3* hotel i Nice
 • 7-nætters krydstogt ombord på Costa Diadema
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
 • Dansk rejseleder.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Rejsedokumenter og forsikringer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Vi anbefaler, at du har en rejseforsikring, der som minimum dækker sygdom og hjemtransport. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 21. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst