Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse i Cambodja og badeferie i Hua Hin

Oplev Cambodja og kulturelle vidundere som Angkor Wat – verdens største tempelområde, kulinariske overraskelser og flydende fiskerlandsbyer. Rejsen fuldendes med badeferie i thailandske Hua Hin. Fly fra CPH 21/11. Betal kun depositum nu.

CAMBODJA & HUA HIN - 1 uges rundrejse & 1 uges badeferie. Inkl. udflugter, dansk rejseleder mm.

Pris14.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

Særpris!

Vær med når rejsen går til Cambodja og Hua Hin i 14 nætter/17 dage.

Forbered dig på at miste pusten af ren beundring ved det guddommelige verdensunder, Angkor Wat – verdens største tempelområde. Gå en tur langs de smukke alléer, hvor de gamle franske huse fra kolonitiden stadig præger bybilledet. Smag på de herlige, lokale delikatesser, der byder på alt fra friturestegte edderkopper til frøer udstoppet med ris og citrongræs. Sejl ud på Tonlé-søen, se de flydende fiskerlandsbyer og hils på de venlige lokale, hvor vi lærer om skikke, traditioner og religion. Glæd dig også til at komme bag facaden, når vi oplever, hvordan befolkningen med stolthed har rejst sig efter årtiers grusomheder påført af Pol Pot og De Røde Khmerer.

Cambodja er ubeskrivelig og må opleves!

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Bangkok t/r (med Thai Airways).
 • Flere måltider om bord på flyet.
 • Gratis drikkevarer om bord på flyet.
 • Fly fra Bangkok til Phnom Penh (Cambodja)
 • 1 uges spændende rundrejse i Cambodja ifølge programmet nedenfor (inkl. entreer som beskrevet)
 • Transport i egen bus på hele rundrejsen.
 • Dansk rejseleder på rundrejsen.
 • 7 overnatninger i Cambodja med indkvartering på gode mellemklassehoteller.
 • Daglig morgenmad på hele rundrejsen.
 • 5 frokoster på rundrejsen.
 • 3 middage på rundrejsen.
 • Fly fra Siem Reap til Bangkok (efter 1 uges rundrejse)
 • Transfer fra Bangkok lufthavn til Hua Hin t/r (med Bravo Tours' egen bus).
 • 1 uges badeferie i Thailand - 7 overnatninger på Novotel Hua Hin Cha Am (kat 4+).
 • Dansk rejselederservice i Hua Hin.

Afrejsedato: 21. november fra København:

Dobbeltværelse: Særpris 14.498 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: Særpris: 17.508 kr. pr. person.

Betaling
Der betales et depositum på 4.500 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkepenge – beregn ca. 250 kr. pr. person.
 • Drikkevarer og øvrige måltider.
 • Eventuel indenrigsfly i Danmark.
 • Cykeltur i Kamhong Thom.

 
Rejseprogram

Dag 1-2 – Velkommen til Cambodja
Vi flyver vi på et ægte, cambodiansk eventyr! Vi flyver fra Danmark med Thai Airways, skifter fly i Bangkok og flyver det sidste stykke til Phnom Penh, hvor vi ankommer til vores rundrejseland, Cambodja.

I Phnom Penhs lufthavn møder vi vores danske rejseleder, der glæder sig til at tage imod os! Sammen kører vi til hotellet, hvor vi checker ind og gør os klar til vores første oplevelser i landets hovedstad. Fra første øjekast er det let at se, at byen har været en tidligere fransk koloni. De okkergule bygninger, store pladser og brede boulevarder skaber en atmosfære, der mest af alt minder om stemningen i en fransk provinsby.

Om eftermiddagen går vi en tur og oplever den charmerende by på tætteste hold. Cambodjanerne byder os hjerteligt velkommen - et folkefærd, der har været så grueligt meget igennem, men stadig har let til smil. Vi fortsætter byrundturen på floden, når vi sejler med båd på Tonle Sap og Mekong-floden. Her nyder vi en dejlig forfriskning og en smuk solnedgang. En bedre start på førstedagen findes ikke!

Når vi går i land, spiser vi en herlig velkomstmiddag på en lokal restaurant, inden vi tager tilbage på hotellet.  

Dag 3 – Phnom Penh – hovedstadens for- og bagside
I dag fortsætter vi vores byrundtur i hovedstaden. Vi starter dagen ved Royal Palace, der er bygget i traditionel Khmer-stil, og ikke mindst sølvpagoden - navnet kommer af det flotte sølvgulv med over 5.000 sølvtegl, som pagoden er belagt med. Her ser vi også den smukke buddha, der er belagt med guld og diamanter. Mens vi fortsætter rundt i byen, passerer vi den flotte art deco kuppel, der sidder ovenpå den centrale markedshal, Psar Thmei.

Det var den smukke side af hovedstaden, men der er også en bagside af medaljen. Tuol Sleng-museet er et tidligere torturfængsel. Fængslet opstod, da De Røde Khmerer overtog magten i 1975. Mens solen begynder at gå ned, besøger vi også det kendte Toul Sleng-fængsel og ”Killing Fields”, der vidner om den mørke historie. Her blev flere millioner slået ihjel af Khmer-regimet og deres leder Pol Pot.

Vi slutter dagens mange oplevelser af med en tur til det store russiske marked.

Dag 4 – Edderkoppebyen – på vej til Kampong Thom
Vi sætter kursen mod Kampong Thom, men på vejen finder vi flere interessante stops. Vi besøger ”Spiderville” – der også rigtigt hedder Skuon – der er blevet verdensberømt for sine friturestegte behårede otte-benede edderkopper. Smag, hvis du er modig – alternativt kan man også gå lidt mere lempeligt til værks og nøjes med at prøve nogle af de lokale frugter. 

Kampong Thom er vores mål i dag. Det er den anden største provins i landet, der særligt er kendt for sine fine og mange stenudhugninger bl.a. en række af buddhaer, hugget ud i sten, i alle højder og drøjder. Hovedbyen har samme navn – Kampong Thom – en malerisk by ved bredden af Stung Saen River.

Om eftermiddagen vil der være tid og mulighed for at tage en hyggelig gå- og cykeltur langs floden i Kampong Thom.

Dag 5 – Siem Reaps gemte skatte
Efter morgenmaden fortsætter vi til Siem Reap, der ligger i den nordvestlige del af Cambodja. På vejen gør vi flere stop bl.a. ved en silkefarm, hvor vi ser, hvordan de opdrætter silkelarverne, udvinder silketråde og til sidst væver den smukke silke.

Vi spiser frokost på en lokal restaurant, og derefter er vi hurtigt fremme i Siem Reap, der byder på et væld af seværdigheder. Byen har virkelig puls med smukke kolonibygninger, pub-street, markeder og meget mere!

Aftenen er til fri disposition i Siam Reap. Der arrangeres spisning, mod merbetaling, på FCC Angkor, som er en af byens bedste restauranter med udsigt over floden. 

Dag 6 – Angkor Wat
Glæd dig til et af turens absolutte højdepunkter, nemlig det fantastiske tempelkompleks Angkor Wat fra 1100-tallet. Det i dag buddhistiske tempel anses for det arkitektoniske højdepunkt i den klassiske khmerkultur, og det er verdens største tempel. Det er et symbol for hele landet og ses bl.a. på nationalflaget. Templet er ikke mindre end imponerende og kan sammenlignes med pyramiderne i Egypten, hvor man her heller ikke er enige om byggemetoden.

Det meste af dagen går vi på opdagelse Angkor Wats pragtfulde templeområder, som flere steder næsten er helt “opslugt” af rødderne fra de omkringliggende store træer.

Vi skifter over til vores cykler og begiver os videre rundt i det grønne tempelområde, hvor vi kan være heldige at se aber og papegøjer. Herfra kører vi til Phnom Bakeng-templet, der ligger med fin udsigt på en bakketop. Her oplever vi den betagende solnedgang (hvis vejret er med os), inden vi kører tilbage til byen for at nyde en særlig aften i Cambodja med traditionel Khmer-dans ”Apsara”. 

Dag 7 – Sejltur, livet på vandet og Battambang
I dag nyder vi dagen på Tonlé-søen– en sø fuld af oplevelser! Vi sejler afsted og bruger hele dagen på båden, krydser søen og kommer undervejs tæt på de mange flydende fiskerlandsbyer og templer. Om bord nyder vi en god frokost, fortsætter sejlturen og ser, hvordan fiskerne arbejder på floden.

Vi ankommer til Battambang, der engang var kendt som Cambodjas risskål. Byen har længe været ’lukket land’ og styret af Khmer Rouge-regimet. I dag er byen åbnet, men dens lukkede fortid har sat sit unikke præg på byen, der har mange velbevarede, cambodjanske huse. I nærområdet finder vi et væld af oplevelser – bl.a. havnen med pagoder og grotter. 

Dag 8 – Templer og tur i tuk-tuk
I dag tager vi på rundtur i Battambang, der er en af landets mest folkerige byer og populæreste at besøge. Battambang har mange højdepunkter!

Vi besøger bl.a. Phnom Sampeu, der er berømt for sine grotter med buddhaer og Wat Banan, der også kaldes mini Angkor Wat – så vi har noget at glæde os til! Ved Wat Baydamram møder vi de mange flagermus, mens vi kommer tæt på det oprindelige landsbyliv, når vi besøger et originalt hus.

I Battambang kommer vi også tæt på det lokale liv, når vi begiver os rundt i små tuk-tuk’er. 

Vi tager tilbage Cambodjas kulturelle center, Siem Reap, hvor der om aftenen holdes afskedmiddag for rundrejsen på en hyggeligt lokal restaurant.

Dag 9 – Farvel til Cambodja – Badeferie i Hua Hin
I dag slutter vores eventyrlige rejse rundt i Cambodja, som har budt på et væld af oplevelser! Vi flyver fra Siem Reap til Bangkok, hvorfra rejsen fortsætter til den kongelige badeferieby i Thailand, Hua Hin.

Dag 10-16 – Ren afslapning i Hua Hin
Tilkøber I ikke en spændende rundrejse i Thailand, er de næste syv nætter til fri disposition i den kongelige ferieby, Hua Hin. Strandene eller hotellets swimmingpool lokker nu efter mange spændende oplevelser rundt i Cambodja. Besøg også den kongelige togstation, oplev haven ved Sofitel-hotellet med de mange buske, som er klippet ud som dyr i naturlig størrelse eller spil golf på de mange skønne baner. Tag gerne til tempelbyen syd for Hua Hin, hvor I kan slentre rundt i den charmerende gamle bydel, tag en ridetur på hesteryg på stranden eller oplev det hyggelige natmarked. Der arrangeres flere udflugter under opholdet, bl.a. også den til den legendariske River Kwai, som I kan tilkøbe på ferien.

Sidst på eftermiddagen - dag 16 - kører vi til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn.

Dag 17 – Hjem til Danmark
Lige efter midnat er der afrejse tilbage til Danmark. Vi kan alle se tilbage på en række skønne, spændende og lærerige rejseoplevelser. 

Hotel på badeferien:
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa – Kategori 4+
Bravo Tours' nyeste og flotteste Primera Club hotel direkte ved stranden i kort afstand til Hua Hin. Vi er stolte over at præsentere vores første Primera Club hotel i Asien, Novotel Cha Am Beach Resort & Spa. Et resort, der uden tvivl danner de perfekte rammer for jeres ferie, og det uanset om man rejser alene, som par eller som familie med børn – for Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa har faciliteter for alle aldre!

Den store, lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet –  det har ganske enkelt en ideel placering lige ved stranden.

Dagen starter perfekt på Novotel – for morgenmadsbuffeten er ganske enkel overdådig. Her finder I alt fra suppe og wokretter til mere international morgenmad. Der er frisk frugt og en kok, der hver dag tilbereder en ret, mens I venter. Det er en helt rejse at nå i gennem det hele! I løbet af dagen er der utallige muligheder for at få spise og drikke. Der er også en café i lobbyen, og aftensmaden kan I fx nyde i "Ocean Terrace"-restauranten. Udvalget er et sandt overflødighedshorn af alt, hvad hjertet kan begære. Om man er til fisk og skaldyr, det lækreste kød på BBQ, stenovns pizzaer eller overdådig salatbar, så finder man det hele her. 

Hotellet store poolområde er perfekt for alle aldre. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen, nyd den direkte havudsigt eller skyggen under en af de mange parasoller. Rejser I med børn, vil de med garanti elske rutsjebanen i poolen og de mange aktiviteter for børn. Fra 09.00-19.00 kan de også lege i den internationale børneklub, hvor der er et legeland. Det er også muligt at tilkøbe aktiviteter fx kan man male t-shirts eller få malet negle.

Fly information 
Flytider København:
Afgang fra København den 21. november kl. 13.50
Ankomst til Bangkok den 22. november kl. 06.20
Afgang fra Bangkok den 07. december kl. 00.50
Ankomst til København den 07. december kl. 06.35

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Thai Airways  www.thai-airways.dk eller www.thaiairways.com   
Bravo Tours flyver bl.a. til Thailand med Thai Airways. Selskabet har flere gange vundet mange priser for deres høje serviceniveau og betragtes som et af verdens bedste flyselskaber.

Flyver I på selskabets økonomiklasse, må I medbringe 20 kg. indchecket bagage pr. person samt en håndbagage á 7 kg. Håndbagagen må maksimalt måle 56 x 45 x 25 cm. Børn under to år må medbringe 10 kg pr. person og en sammenklappelig klapvogn uden ekstra omkostninger.
På flyrejsen er mad og drikkevarer inkluderet. Ønsker I særlige måltider fx vegetarret eller laktosefri skal det bookes senest 30 dage før afrejse.
Et underholdningssystem vil holde dig beskæftiget med film, BBC nyheder og musik. Alt sammen fra din egen private videoskærm. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.500 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en personer.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København - Bangkok t/r (med Thai Airways).
Flere måltider om bord på flyet.
Gratis drikkevarer om bord på flyet.
Fly fra Bangkok til Phnom Penh (Cambodja)
1 uges spændende rundrejse i Cambodja ifølge programmet nedenfor (inkl. entreer som beskrevet)
Transport i egen bus på hele rundrejsen.
Dansk rejseleder på rundrejsen.
7 overnatninger i Cambodja med indkvartering på gode mellemklassehoteller.
Daglig morgenmad på hele rundrejsen.
5 frokoster på rundrejsen.
3 middage på rundrejsen.
Fly fra Siem Reap til Bangkok (efter 1 uges rundrejse)
Transfer fra Bangkok lufthavn til Hua Hin t/r (med Bravo Tour' egen bus).
1 uges badeferie i Thailand - 7 overnatninger på Novotel Hua Hin Cha Am (kat 4+).
Dansk rejselederservice i Hua Hin.

Pris pr. person ved min. 2 personer i dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 709 kr.

Ikke inkluderet i prisen:
Drikkepenge – beregn ca. 250 kr. pr. person.
Drikkevarer og øvrige måltider.
Eventuel indenrigsfly i Danmark.
Cykeltur i Kamhong Thom.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 27. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst