Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

12 fl. Valpolicella fra legendarisk vinhus

Klassisk Valpolicella fra det legendariske vinhus Bertani. Du får 12 fl. Bertani Valpolicella 2016 fra Laudrup Vin til KUN 998 kr. inkl. fragt.

12 fl. Valpolicella fra det legendariske vinhus Bertani. Prisen er inkl. levering.

Pris998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
54 solgte

Værdi1.908

Rabat47

Spar910

Bertani Valpolicella 2016 er en helt klassisk og lækker Veneto-vin fra et af områdets absolut bedste vinhuse - og en perfekt repræsentant for Valpolicella!

Vinhuset Bertani er det mest kendte i Veneto og har for længst opnået status som legendarisk. Det blev grundlagt i 1857, og det var på denne adresse i Grezzana, at man i 1950'erne opfandt Amarone, som den vintype vi kender i dag.

Du får 

  • 12 fl. Bertani Valpolicella 2016

SPOTpris 998 kr. Normalpris 1.908 kr. Spar 47 %

Laudrup Vin leverer vinen med Danske Fragtmænd til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar.

Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt. 


Om vinen
Bertani Valpolicella 2016 har alle de karakteristiske noter af frisk rød frugt, blommer, hindbær, lidt peber, pakket ind i en skønne og silkebløde eftersmag.

Vinen er lavet på 80% Corvina og 20% Rondinella fra Tenuta Novare-vinmarkerne, som ligger i hjertet af Valpolicella Classica, samt Valpantena-markerne nær Grezzana.

Bertani Valpolicella 2016 er en yderst alsidig vin, der virkelig giver god value-for-money, hvad enten den nydes til retter med grillet fisk, kylling eller til klassiske italienske pastaretter, hvor den vil være et strålende match, eller blot til almindelig hygge. Kan med fordel serveres let afkølet.

Vinhuset Bertani 
Bertani ejer i dag over 250 hektar i Valpolicella Classico-området, men der dyrkes kun vinstokke på de 130 hektar, da resten er natur for at sikre god biodiversitet. Alt i hele produktionen er de senere år optimeret, hvilket vil sige, at vinene fortsat laves efter de klassiske forskrifter, men med det bedst mulige udstyr til rådighed. Bertani producerer i dag ikke kun de kendte vine som Secco Bertani, Villa Arvedi og Amarone Classico, men også bl.a. flot Soave og IGT Verona. Et vinhus i særklasse - ikke blot i Veneto og Italien - men i hele verden

Laudrup Vin
Laudrup Vin kan dateres tilbage til 90’erne, da familierne Laudrup og Buhl i Barcelona valgte at forene deres lidenskaber for spansk vin og gastronomi. Ved hjemkomsten til de nordlige himmelstrøg viste det sig hurtigt, at man ikke kunne købe alle de kvalitetsprodukter, som de havde nydt i Spanien. Derfor begyndte Laudrup Vin i 1993 at importere et lille antal flasker hjem til venner, familie og bekendte. Foretagendet tog dog hurtigt fart: I 2013 blev der solgt mere end én million flasker fra hele verden, og det stærke hold af nu knap 20 ansatte har i juni fejret Laudrup Vins 25-års jubilæum.

Læs mere om Laudrup Vin

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Laudrup Vin leverer vinen til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar.

Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 12 fl. Bertani Valpolicella 2016.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Laudrup Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Laudrup Vin

Mileparken 13, 2740 Skovlunde


Sidste chance: 19. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst