Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Porto - en anderledes storbyferie

Porto, årets europæiske feriedestination 2017, er Portugals næststørste by og landets førende på det kulinariske område. Inkl. 2-5 nætter på centralt 3* hotel og morgenmad alle dage. Rejs på udvalgte dage i september-december.

PORTO I PORTUGAL - 2-5 nætter på centralt 3* hotel m. morgenmad. Fly fra CPH & HAM fra sept-dec.

Pris1.790

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
30 solgte

Særpris!

Portugals næststørste by har været igennem en rivende udvikling, men har alligevel bevaret en lidt gammeldags charme, som kan minde om Cubas hovedstad, Havana. Det er som om, tiden har stået stille, og den sydlandske charme blomstrer i fuldt flor. Historisk var Porto en driftig handelsby, hvor især handlen med portvin skabte velstand. Fortidens storhed ses i gadebilledet, hvor et stort antal bygninger i barok og art nouveau vidner om en mere pompøs fortid.

Den gamle del af byen ligger smukt ved Douro-floden, hvor husene nærmest står stablet oven i hinanden i et virvar af smalle gyder, gange og trapper - visse steder så tæt, at genboerne kan føre intime samtaler med hinanden over vasketøjet, mens kattene springer fra altan til altan. Området kaldes Riberinha og er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder. Stedet vrimler med caféer og restauranter, og der er mulighed for sejlture op og ned ad floden. Den skønne promenade her er måske byens største turistattraktion. 

Mod nord i Baixa ligger byens egentlige centrum. Her åbner de brede boulevarder sig med åbne pladser og et livligt forretningsliv, der indbyder til shopping.

Porto skal opleves til fods, og det er helt i orden at fare en smule vild. Nyd detaljerne og stemningen og lad smagsløgene komme på prøve – ikke mindst fra den søde smag af portvin direkte fra fad. En falmet gullig husfacade, duften af grillede fisk fra en åben dør, en gammel kirke beklædt med blåmønstrede klinker og lyden af en sporvogn, som skramler gennem byen. Her bliver alle dine sanser bombarderet med indtryk! 

I Porto har man stadig et par af de gamle sporvogne. Hop på linje 1 i centrum - på 20 minutter kommer du fra centrum til stranden direkte ud til Atlanterhavet. Den knirkende charmetrold kører langs Douro til Foz, som før var en lille fiskerlandsby, men nu er en hip forstad. Nyd brændingen fra Atlanterhavet fra promenaden Pergola da Foz eller fra en af de mange caféer på esplanaden.

Fiskerbyerne Matosinhos og Leça da Palmeira nord for Porto kan prale med at have nogle af Portugals bedste fiske- og skaldyrsrestauranter. Rejser du lidt sydpå – til Espinho - finder du et afslappet feriested ved stranden med hoteller, diskoteker og et førsteklasses kasino.

Gå på opdagelse i Porto og nyd denne fremragende og charmerende by.


Rejsen inkluderer

 • Fly fra København eller Hamborg til Porto t/r med Ryan Air
 • 10 kg bagage
 • 2-5 overnatninger på 3* Hotel TRYP Porto centro
 • Morgenbuffet
 • Fri wifi på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

I tilfælde af at der ikke er ledig kapacitet, tilbydes lignende hotel til samme pris.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Europas):

 • 20 kg bagage - 390 kr. Skal bestilles samme med rejsen, ellers er prisen 620 kr. pr. kuffert.
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r - 300 kr. pr. person.
 • Eneværelse - 375 kr. pr. nat.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Transport i Porto
Porto har kun en enkelt metrolinje men er dækket godt af sporvogne og busser. Alternativt er det billigt at køre med taxi. Læs mere. http://www.porto-tourism.com/how-to-get-around-in-porto.html 

Transfer
Der er 12 km fra hotellet til Francisco Sá Carneiros internationale lufthavn og prisen for en taxi ligger på ca. 25 Euro. Europas kan også tilbyde transfer for kr. 300 t/r pr. pers.


3* Hotel TRYP Porto Centro
Skal du nyde Porto i fulde drag, så er Tryp Hotel Porto det perfekte udgangspunkt. Det ligger meget centralt lige ved en af Portos mest populære shoppinggader, Rua Santa Catarina, og 1.500 m til byens charmerende, historiske centrum ved floden (Ribeira-kvarteret). Hver morgen får i serveret morgenmad o gom aftenen kan i tage en slapper i hotelbaren, som byder på alt fra eksotiske cocktails til et imponerende udvalg af te. Værelserne er af uensartede i størrelse ligesom indretning kan varierer. Nogle værelser kan være små. Alle værelser har aircondition, TV, internetadgang (wifi), minibar, safebox (betaling) og telefon samt badeværelse med hårføn. Bar og morgenmadsrestaurant er på hotellet. Opholdet er med morgenmad.

Læs mere om hotellet

Transport i Porto
Porto har kun en enkelt metrolinje, men er dækket godt af sporvogne og busser. Alternativt er det billigt at køre med taxi. Læs mere

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77 eller mail info@europas.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fødselsdato, fulde navne som i passet, pasnummer, passets udløbsdato samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Én unik kode gælder for én person. Prisen pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse

Rejsen inkluderer

Fly fra København eller Hamborg til Porto t/r med Ryan Air
10 kg bagage
2-5 overnatninger på 3* Hotel TRYP Porto centro
Morgenbuffet
Fri wifi på hotellet.
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Europas):

 • 20 kg bagage - 390 kr. Skal bestilles samme med rejsen, ellers er prisen 620 kr. pr. kuffert.
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r - 300 kr. pr. person.
 • Eneværelse - 375 kr. pr. nat.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Oligatorisk tillæg: Turistskat betales lokalt 2,5 Euro pr. person nat.

I tilfælde af at der ikke er ledig kapacitet, tilbydes lignende hotel til samme pris.

Transport i Porto
Porto har kun en enkelt metrolinje men er dækket godt af sporvogne og busser. Alternativt er det billigt at køre med taxi. Læs mere. http://www.porto-tourism.com/how-to-get-around-in-porto.html 

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Europas for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Europas

Sønder Allé 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 27. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst