Sønderborg Sommer Revy: Før var vi alle i samme båd

Udsolgt

Få et godt grin til årets sommerrevy i Sønderborg, der bl.a. styres i land af ingen ringere end Asger Reher kendt fra Ørkenens Sønner. Sønderborg Sommer Revy blev i 2017 kåret som årets revy, og hele 26.000 sikrede sig en billet til forestillingen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

"Før var vi alle i samme båd" er titlen på den 37. revy i Sønderborg. Danmarks 3. største revy, der sidste år løb med titlen som årets revy med hele 26.000 solgte billetter. Holdet bag den morsomme forestilling består af Asger Reher, Jeanne Boel, Lone Rødbroe, Karsten Jansfort og Bjarne Antonisen, og som sædvanligt er det Thomas Pakula, der står i spidsen for revyorkesteret. Læs også mere om revyen på www.sommerrevy.dk

Nu har du chancen for at sikre dig en billet til en af de sidste forestillinger på udvalgte datoer mellem den 12. og 20. juli.

Du får: 

  • 1 billet til Sønderborg Sommer Revy 

SPOTpris 225 kr. Normalpris 455 kr. Spar 50 %

Du modtager også et program på aftenen (værdi 40 kr.)

Når du køber din billet her på spotdeal.dk, kan du vælge mellem nedenstående datoer:
12/7 kl 20.00   
13/7 kl 20.00 
14/7 kl 20.00
19/7 kl 20.00
20/7 kl 20.00

OBS! Salget til forestillingerne lukkes ned to dage før den pågældende dato.

Begrænset antal billetter til salg.

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.


Sønderborg Sommer Revy: Før var vi alle i samme båd
Sønderborg Sommer Revy viderefører med 2018's revy sin sædvanlige stil med masser af gode grin, tilsat en god gang skarp satire og  ny og gammel musik i Thomas Pakulas originale arrangementer. Kort sagt alt, hvad der hører til i en uundværlig dansk sommerrevy, der hylder traditionerne, men ikke er bange for også at gå nye veje.

Som erstatning for Leif Maibom som har været fast inventar i revyen de sidste mange år, er det naturlige valg faldet på en af de bedste og sjoveste skuespillere herhjemme: Asger Reher, der uden problemer fylder Leifs rolle ud: Han er ligeså lille, ligeså gammel, vejer stort set det samme, og så synger han bedre og taler bedre sønderjysk. Asger bakkes op af et stærkt revyhold med flere gengangere: Jeanne Boel, der også instruerer. Lone Rødbroe, for 10. gang i Sønderborg. Karsten Jansfort, der vender tilbage. Thomas Pakula der igen styrer orkesteret. Og endelig Bjarne Antonisen, der er ny i byen, men dog er født og opvokset på Als.

Der er igen-igen lagt op til en revy fra øverste hylde, og med titlen ‘Før var vi alle i samme båd’, er der ingen tvivl om, at alle sejl er sat, og revyen vil gøre alt for at bevare positionen som ‘Årets Revy’.

Efter du har købt dit SPOTdeal værdibevis, vil du modtage din billet på en mail med Sønderborg Sommer Revy som afsender. Sønderborg Sommer Revy sender til den mailadresse, du har angivet ved dit køb på spotdeal.dk

Du modtager din mail med billetten senest dagen før forestillingen. 

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.


 

Én unik kode gælder for én billet. Billetten kan kun bruges til den dato, den er købt til.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Sønderborg Sommer Revy.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

 

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Sønderborg Sommer Revy**

Strandvej 1, 6400 Sønderborg
Tlf.: 25 61 08 28 | CVR: 12515642 | Lene@sommerrevy.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. juli 2018 kl. 23:59

Sønderborg Sommer Revy: Før var vi alle i samme båd