Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sommerophold med udsigt over Flensborg Fjord

Nyd et dejligt sommerophold i Flensborg på Hotel Hafen Flensburg. Et luksuriøst hotel i maritim stil med fantastisk beliggenhed på den historiske gade Schiffbrücke og udsigt over Flensborg Fjord. 1-2 nætter, middag og morgenmad. Prisen er pr. person.

HOTEL HAFEN FLENSBURG - 1-2 nætter inkl. morgenmad, én 2-retters aftenmenu og adgang til wellness.

Pris900

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
252 solgte

Særpris!

Oplev eller genoplev den gamle og smukke tyske handelsby Flensborg og nyd godt af de lavere priser end herhjemme. Flensborg ligger kun 10 km syd for den dansk-tyske grænse og er en livlig handelsby med specialforretninger, historiske handelsbaggårde, hyggelige cafeer og meget mere. 

I skal bo på det 4-stjernede Hotel Hafen Flensburg, der blev opført i december sidste år. Hotellet ligger i en historisk kulisse på den kendte gade Schiffbrücke i det maritime hjerte af rombyen. Fra hotellet er der en betagende udsigt over havnen, og i gården er anlagt en smuk have. 

Hotellet markerer sig blandt hotellerne i Flensborg, da man har formået at forene smuk arkitektur, historie og design på harmonisk vis og skabt en behagelig luksuriøs atmosfære. Hotellet har en førsteklasses service, en skøn bistro-restaurant, den afslappende Captains Lounge og deres eget wellnessområde.


Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger.

Ophold med 1 overnatning inkluderer:

 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse i kategori Brigg eller Bark
 • Morgenmad
 • 2-retters aftenmenu i hotellets restaurant Columbus
 • Førstegangsopfyldning af minibar
 • Fri afbenyttelse af wellnessområde
 • Fri WLAN på hele hotellet

1 overnatning i delt dobbeltværelse - pr. person Særpris 900 kr. 

Ophold med 2 overnatninger inkluderer:

 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse i kategori Brigg eller Bark
 • Morgenmad begge dage
 • 2-retters aftenmenu den første aften i hotellets restaurant Columbus
 • Førstegangsopfyldning af minibar
 • Fri afbenyttelse af wellnessområde
 • Fri WLAN på hele hotellet


2 nætter i delt dobbeltværelse - pris pr. person SPOTpris 1.575 kr.
Normalpris 2.100 kr. Spar 25 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. oktober 2018.

Der kan maks. være 2 personer pr. værelse.

Mulige tilkøb (betales direkte til Hotel Hafen Flensburg:

 • Opgradering til kategori Fregatte med udsigt over havnen: 30 euro pr. nat pr. værelse.

Der er begrænsede parkeringspladser i hotellets parkeringskælder samt på deres udendørs parkeringpladser, og det koster 8 euro pr. dag. Parkering kan ikke bookes på forhånd. Der er andre parkeringsmuligheder i området.

Du får 20 % rabat på wellnessbehandlinger, hvis du booker dem sammen med opholdet.

Tjek ind: Tidligst kl. 15
Tjek ud: Senest kl. 11


Shopping & kultur i Flensborg
I Flensborg ligger en af Nordtysklands længste gågader, der med næsten 500 butikker er et rigtigt handelsmekka. Men byen er allermest et charmerende bekendtskab med den maritime havnefront, de gamle pakhuse og velholdte bindingsværkshuse og så selvfølgelig den hyggelige atmosfære, som du finder i byens mange små stræder og gader.

Flensborg byder på en enestående bygningskultur med bygningsværker fra flere forskellige stilperioder. Den historiske bykerne, præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensborgs 700-årige historie.

Og med mottoet ’Nyt liv i gamle gårde’ er byens mange små kaptajns- og købmandsgårde og smalle gyder blevet nænsomt restaureret, så handelslivet i den historiske bymidte nu udfolder sig på samme vis som for århundrede siden. En lang række restauranter, butikker, små håndværksvirksomheder, cafeer og gallerier præger det nye liv i de gamle gårde.

Værd at besøge er museet The Yachting Heritage Centre, som har en international samling af kunst og litteratur om sejlsport. Læs om museet på www.yachtingheritagecentre.com/en/.

Smukke maritime rammer
Hotel Hafen Flensburg består af hele otte bygninger (fire af dem kan du se fra gaden) på den historiske gade Schiffbrücke. Hver eneste bygning fortæller sin helt egen historie. Blandt andet var der for mere end 150 år siden et hotel på samme sted. Og den 2. danske generalkommando havde endda også sit sæde her.

For at bevare områdets historiske karakter, bibeholdes bygningens facade i vid udstrækning. De forskellige materialer og byggeelementer som mursten, bindingsværk, pudsede facader og stukelementer danner sammen med moderne elementer en smuk maritim atmosfære. De moderne indslag er blandt andet de talrige vinduer, naturlige elegante materialer og lette farver.

Hotellet råder over hele 69 værelser og lejligheder, der alle er individuelt indrettet. Alt efter kategori har du enten en vidunderlig udsigt over havnen eller til gårdhaven. Nogle værelser har en altan. 

Hotel Hafen Flensburg er ikke kun præget af byens historie, men er også omgivet af den. Ganske tæt på hotellet finder du fire historiske gader. Schiffbrücke løber parallelt med fjorden og er ifølge den historiske overlevering den ældste indkøbsgade i byen. Derudover er gaden Oluf-Samson-Gang, Norderstraße og Herrenstall tæt på.

Regionalt køkken af høj kvalitet
Hotellet har også egen restaurant, Columbus. I Columbus satser de på et ukompliceret og ærligt køkken, der minder om en bistro. Retterne er med ingredienser fra regionen, tilberedningen kærlig og smagen fyldestgørende.

De har et stort udvalg af forskellige drikkevarer: Udover et fremragende vinkort, flotte cocktails og stilfulde longdrinks hører specialiteterne fra de originale romhuse i Flensborg til deres velsmagende highlights.

En del af hotellet er et lille bindingsværkshus. Her er fordelt på to etager – en bar-lounge i engelsk stuestil. Her kan du slappe af med en drink og nyde udsigten over fjorden. Og har du lyst, kan du finde en bog i deres bibliotek, spille et parti skak eller backgammon.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Hotel Hafen Flensburg ved at sende en mail til: info@hotel-hafen-flensburg.de Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte til hotellet ved booking af opholdet. Du skal skrive på tysk eller engelsk. 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan hotellet kontaktes på telefon +49 461 160680 eller mail info@hotel-hafen-flensburg.de

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. oktober 2018.

Én unik kode gælder for én person til det valgte antal nætter. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Ophold med 1 overnatning inkluderer:
1 overnatning i delt dobbeltværelse i kategori Brigg eller Bark
Morgenmad
2-retters aftenmenu i hotellets restaurant Columbus
Førstegangsopfyldning af minibar
Fri afbenyttelse af wellnessområde
Fri WLAN på hele hotellet

Ophold med 2 overnatninger inkluderer:
2 overnatninger i delt dobbeltværelse i kategori Brigg eller Bark
Morgenmad begge dage
2-retters aftenmenu den første aften i hotellets restaurant Columbus
Førstegangsopfyldning af minibar
Fri afbenyttelse af wellnessområde
Fri WLAN på hele hotellet

Der kan maks. være 2 personer pr. værelse.

Mulige tilkøb (betales direkte til Hotel Hafen Flensburg:

 • Opgradering til kategori Fregatte med udsigt over havnen: 30 euro pr. nat pr. værelse.

Der er begrænsede parkeringspladser i hotellets parkeringskælder samt på deres udendørs parkeringpladser, og det koster 8 euro pr. dag. Parkering kan ikke bookes på forhånd. Der er andre parkeringsmuligheder i området.

Du får 20 % rabat på wellnessbehandlinger, hvis du booker dem sammen med opholdet.

Tjek ind: Tidligst kl. 15
Tjek ud: Senest kl. 11

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Hafen Flensburg officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Hafen Flensburg.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Hotel Hafen Flensburg GmbH

Schiffbrücke 33, D - 24939 Flensburg


Sidste chance: 24. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst