Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Indiens storslåede oplevelser

Indien venter med et væld af indtryk, farver og seværdigheder. Oplev Delhi, Taj Mahal, naturreservatet Ranthambhore & ferieparadiset Goa med denne spændende rundrejse som går fra CPH 30/11. Betal kun depositum nu.

RUNDREJSE I INDIEN - 12 nt. inkl. udflugter og badeferie i Goa. Fly fra CPH 30/11

Pris13.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Særpris!

Rejs med på det store Indien-eventyr, som starter i storbyen Delhi, hvor sanserne virkelig kommer på overarbejde! Videre går det til et af verdens vidundere, det storslåede Taj Mahal. I naturreservatet Ranthambhore kommer I på ægte safari i den vilde natur, hvor I forhåbentlig også kommer til at hilse på den indiske tiger. Rundrejsen ender i ferieparadiset Goa, der indbyder til ren afslapning i skyggen eller på stranden.

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse tur/retur fra København til Delhi (via Helsinki).
 • Mad ombord på flyet.
 • Transfer til/fra hotellerne.
 • Indenrigsfly fra Jaipur til Goa (via Mumbai).
 • Halvpension på rundrejsen, dag 2-8.
 • Morgenmad på badeferien i Goa.
 • Transport i egen bus.
 • Byrundtur i Delhi, Agra og Jaipur.
 • Safari i Ranthambore.
 • Udflugter og entreer ifølge program.
 • Alle kendte skatter og afgifter.
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer i dobbeltværelse:

Afrejse d. 30. november fra København – Særpris 13.998 kr.

Betaling
Der betales et depositum på 4.500 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Valgfrie tilkøb (købes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.
 • Tillæg for eneværelse - 5.190 kr.

Ikke inkluderet i prisen

 • Turistvisum til Indien - ca. 630 kr. Vi henviser til www.visumservice.dk  
 • Drikkevarer.
 • Andre måltider end nævnt.
 • Drikkepenge – beregn ca. 35 kr. pr. dag.


Rejseprogram

Dag 1 – afrejse fra Danmark
I dag starter vores eventyr i Indien. Vi rejser fra København og sætter kursen mod Delhi i Indien. Efter en kort mellemlanding i Helsinki. forsætter vi vores rejse med Finnair. Hele vejen kan vi nyde flyets underholdningssystem, måltider og drikkevarer dertil. Læn jer godt tilbage, slap af og gør jer klar – for i morgen starter et eventyr, hvor vi for alvor for brug for alle vores sanser!

Dag 2 – Ankomst til Delhi
Vi ankommer til lufthavnen i Delhi tidligt om morgenen, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi til hotellet – og allerede her opdager vi, hvilket bombardement, der venter os af oplevelser. For turen til hotellet byder allerede på et væld af nye indtryk: menneskemylder, farvestrålende tøj, nye dufte og måske en hellig ko. Når vi ankommer til hotellet, tjekker vi ind og får os en god morgenmad, inden der bliver mulighed for at slappe lidt af, pakke ud og gøre os klar til eftermiddagens byrundtur.

Vi besøger Delhis nye bydel, New Delhi, der er et sandt knudepunkt i landet, både når det gælder handel og transport, men også når det kommer til spændende seværdigheder. Vi starter på fineste vis, for vi bliver modtaget af den 42 meter høje port ”Arc – de Triomphe”, der på mange måder bliver sammenlignet med den mere kendte triumfbue i Paris. Herfra fortsætter vi forbi regeringsbygningen, inden vi tager tilbage på hotellet med de første oplevelser fra Indien i rygsækken.

Dag 3 – Delhis gamle bydel
I dag tager vi igen på opdagelse i Delhi, men modsat i går sætter vi nu fokus på dem gamle bydel. En bydel, der vidner om byens historie, med moskeer, fort og basarer. Midt mellem boder og barberer mødes vi af et forunderligt syn: Sikh Templet Bangla Sahib. Vi besøger også byens berømte krydderimarked, der sælger alverdens, spændende krydderier. Det er som en rejse tilbage i tiden i Delhis gamle bydel, og undervejs bliver vi klogere på områdets mere end 3.000 år gamle historie.

Oplevelserne fortsætter ved Humayun’s Tomb. Tomb betyder på dansk grav, men stedet leder nærmere tankerne hen på et smukt palads, og stedet inspirerede senere til bygningen af Taj Mahal – et vidunder, vi senere stifter bekendtskab med. Vi overnatter i Delhi.

Dag 4 – Et af verdens vidundere – Taj Mahal
I dag starter vi tidligt, men det gør ikke noget! For vi sætter nemlig kursen mod et af verdens vidundere, Taj Mahal – og det bliver uden sammenligning et af rundrejsens absolutte højdepunkter! Taj Mahal ligger i Agra – en køretur på ca. fire timer, men den er det hele værd! For i Agra bliver vi mødt med oplevelser, vi aldrig glemmer.

Taj Mahal-monumentet er også kendt som den ultimative kærlighedserklæring. Det er nemlig bygget i 1631 af Shah Jahan som gave og ikke mindst minde om sin hustru. Når vi står foran det, vil I forstå, hvorfor nogle kalder Taj Mahal for verdens smukkeste bygning – og hvorfor det har sin plads blandt verdens vidundere! Når vi ankommer, ser vi selvfølgelig nærmere på det smukke syn.

Vi overnatter i Agra.

OBS: Dag 4 og 5 kan byttes rundt, hvis dag 4 falder en fredag, hvor Taj Mahal er lukket.

Dag 5 – Baby Taj Mahal og Agra
I dag ser vi nærmere på byen Agra, for den har nemlig meget mere at byde end det, vi nåede i går. Byen er kendt for at være Indiens tidligere hovedstad, og i dag starter vi ved ”Baby-Taj” – et kælenavn for Itimad-ud-Daulah. Bygningens kælenavn giver mening, når vi besøger stedet, der et mausoleum for Mizra Ghiyas Beg, for her er virkelig smukt! Måske kan det ikke helt leve op til det rigtige Taj Mahal, som vi besøgte i går, men det er skønt på sin helt egen måde! Vi besøger også Agra Fort. De røde sten skaber en særlig bygning, og udsigten til Taj Mahal er intet mindre end overdådig.

Efter besøget sætter vi kursen sydpå, mod Ranthambhore, hvor der er flere oplevelser i vente. Turen ”jernbaner” sig vej gennem smukke landskaber og bringer os frem til byen Madhopur som ligger ved Ranthambhore. I Ranthambhore checker vi ind på vores hotel og gør os klar til morgendagens vilde dyreoplevelser – i morgen starter vi nemlig tidligt ud igen.

Dag 6 – Ranthambore Nationalpark
Vi står tidligt op, for i dag skal vi på safari i Ranthambore Nationalpark. Naturreservatet er særlig kendt for sine indiske tigre, der vandrer rundt i det store område, sammen med leoparder, krokodiller, vildsvin og mange andre dyrevenner. Vi starter dagen på de store græssletter, og mens solen står op, ser vi dyrene vågne eller gå til ro. Det er et helt særligt tidspunkt at være i Ranthambore. Vi krydser fingre for, at vi allerede fra morgenstunden hilser på dyrene – chancerne er gode, men ingen ved præcis, hvor dyrene er i dag. Og netop det gør oplevelsen endnu større, hvis eller når vi pludselig ser Hr. og Fru Tiger jagte eller nyde solens stråler! Efter morgens game drive kører vi igen tilbage til vores lodge, hvor vi slapper af og spiser frokost, indtil vi igen kører på jagt efter flere safarioplevelser om eftermiddagen. Sidst på eftermiddagen kører vi igen tilbage til lodgen, hvor vi overnatter igen. Der venter os en god middag.


Dag 7 – Ranthambore – Jaipur
Vi spiser en god morgenmad, inden vi siger farvel til Ranthambore og sætter kursen mod Jaipur. Når vi er fremme, tager vi på opdagelse blandt byens spændende højdepunkter.

Jaipur går også under navnet den lyserøde by. I dag er farven på byens huse falmet, men vi fornemmer alligevel let, hvorfor byen har fået dette navn. I byens centrum ligger ”City Palace” – en masse paladser, der nærmest er en lille by i selv. Et andet højdepunkt på byrundturen er Hawa Mahal – Vindenes Palads. Her boede maharajaens harem, og de kunne fra Vindenes Palads se, hvad der foregik på gaden. Vi besøger også Jantar Mantar, der består af 13 arkitekttegnede, astronomiske instrumenter.

Vi overnatter ved Jaipur.

Dag 8 – Jaipur
I dag fortsætter vi vores rundtur i Jaipur, der stadig har rigtig mange oplevelser. Lidt udenfor Jaipur ligger Amber Fort – endnu et smukt syn. Fortet – eller paladset om man vil – er bygget i lyserøde og gule sandsten samt hvid marmor. En flot kombination.

Vi besøger også et museum, der viser, hvordan man tidligere kopierede og printede ved håndkraft. Eftermiddagen kan I bruge, som I har lyst. I kan fx tage på shopping i Jaipur’s basar, hvor der er mulighed for at købe flotte souvenirs med sig hjem.

Vi overnatter ved Jaipur.

Dag 9 – Fly videre til Goa
Vi spiser morgenmad på hotellet, inden vi kører til lufthavnen i Jaipur. Herfra flyver vi – via Mumbai – til ferieparadiset Goa. Vi ser frem til nogle fantastiske, afslappende dage efter rigtig mange oplevelser rundt i hele Indien.

Når vi ankommer, checker vi ind på ”Lambana Resort” – et rigtig godt hotel, der ligger i en tropisk have med infinitypool, SPA og egen restaurant. Hotellet ligger lige ved stranden, så der er virkelig plads og tid til ren afslapning og selvforkælelse.

Dag 10-13 – Ferieparadiset Goa
De næste dage nyder vi langs Goas hvide sandstrande! Lambana Resort indbyder til ren afslapning efter alle rundrejsens højdepunkter. Her kan vi rigtig slappe af – den perfekte afslutning på en skøn rundrejse. Nu venter nogle uforglemmelige badeferie-dage! 

Dag 14 – Hjem til Danmark
I dag checker vi ud – ikke bare fra hotellet, men også fra vores mange indiske oplevelser. Vi kører til lufthavnen og sætter kursen hjem mod Danmark. Heldigvis rejser vi hjem med et hav af spændende oplevelser i bagagen. Vi mellemlander igen i Helsinki, men sætter hurtigt kursen videre mod København. 

Hotel på badeferien:
Lambana Resort – kategori 3
Tæt på strand og by
Lambana Resort er et hyggeligt hotel tæt på både strand, butikker, barer og restauranter. Her kan I nyde afslappende dage ved det hyggelige poolområde eller gå en tur til stranden.

I bor tæt på den berømte Calagute-Baga gade, der virkelig vågner op til aften, hvor alle restauranter og butikker åbner op. I har altså masser af ferieliv inden for rækkevidde.

På hotellet finder I – ud over et poolområde – også en god restaurant. Hotellet er mindre og emmer af god atmosfære. Det er opført i kolonistil. 

Flyinformation 
Flytider København:
Afgang fra København den 30. november kl. 16.45
Ankomst til Delhi den 1. december kl. 06.35
Afgang fra Delhi den 13. december kl. 08.15
Ankomst til København den 13. december kl. 16.05

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

FinnAir www.finnair.dk  
Bravo Tours flyver med FinnAir til Indien. Du kan medbringe et stk. bagage på maksimalt 23 kg og et stk. håndbagage á 8 kg, der maksimalt måler 40 x 30 x 15 cm. Børn, der ikke rejser med eget sæde, kan ikke medbringe bagage.

Der er underholdningssystem ved alle sæder, hvor du kan se film og serier samt lytte til musik undervejs. Når du rejser med Bravo Tours er mad om bord på flyet inkluderet. På rejser til Indien er ikke-alkoholiske drikkevarer samt øl og vin gratis til maden. Andre alkoholiske drikke kan købes. 

Vigtige informationer. Se venligst dette link: https://www.bravotours.dk/vard-at-vide/gode-rad/indien/  

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.500 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person ved 2 personer i dobbeltværelse. 

Rejsen inkluderer:
Flyrejse tur/retur fra København til Delhi (via Helsinki).
Mad ombord på flyet.
Transfer til/fra hotellerne.
Indenrigsfly fra Jaipur til Goa (via Mumbai).
Halvpension på rundrejsen, dag 2-8.
Morgenmad på badeferien i Goa.
Transport i egen bus.
Byrundtur i Delhi, Agra og Jaipur.
Safari i Ranthambore.
Udflugter og entreer ifølge program.
Alle kendte skatter og afgifter.
Dansktalende rejseleder.

Prisen er pr. person ved min. 2 personer i dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (købes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 709 kr.
Tillæg for eneværelse - 5.190 kr.

Ikke inkluderet i prisen
Turistvisum til Indien - ca. 630 kr. Vi henviser til www.visumservice.dk  
Drikkevarer.
Andre måltider end nævnt.
Drikkepenge – beregn ca. 35 kr. pr. dag.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 10. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst