Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Caribien i vinterferien

Tag med Øster Lindet på krydstogt i Caribien ombord på Costa Deliziosa. Rejsen er inkl. 10-nætters krydstogt, 1 nat i Miami, helpension ombord og fly. Rejs i uge 7 d. 10. februar 2019. Pris fra 11.990 kr. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT I CARIBIEN: 10-nætters krydstogt, 1 nat i Miami & fly. Rejs i vinterferien i uge 7.

Pris11.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
9 solgte

Værdi19.979

Rabat39

Spar7.989

Gem hue og vanter væk i vinterferien og slap i stedet af på et krydstogt under lune himmelstrøg. Forude venter en fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie.

Costa Deliziosa sejler en helt igennem fantastisk rute, hvor du kan få store oplevelser ved de eksotiske og på mange måder lidt anderledes anløb. Du kan opleve den lokale befolkning og ægte caribisk kultur, og du besøger flere lande herunder Jamaica, Den Dominikanske Republik og Mexico.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer

 • Fly København – Miami t/r (Billund mod tillæg på 600 kr.)
 • 1 x 20 kg bagage plus håndbagage
 • 1 overnatning uden pension i Miami
 • Transfer fra hotellet til skibet
 • 10 nætters krydstogt ombord på Costa Deliziosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 900 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Afrejse d. 10. februar 2019 og hjemkomst d. 22. februar 2019.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr. Normalpris 19.979 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 12.490 kr. Normalpris 21.179 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 13.490 kr. Normalpris 23.219 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 24.419 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 15.490 kr. Normalpris 25.899 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 15.990 kr. Normalpris 27.579 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Rejseforsikringer
 • Evt. resortafgift på hotel, betales direkte
 • Gebyr til ESTA for indrejse i USA
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Øvrige personlige udgifter.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejserute

10.2 Fly til Miami. Overnatning på hotel
11.2 Afgang Port Everglades kl. 23.00
12.2 Kl. 12.00-18.00 Nassau, Bahamas
13.2 På havet
14.2 Kl. 08.00-15.00 Amber Cove, Dominikanske Republik
15.2 Kl. 12.00-18.00 Ocho Rios, Jamaica
16.2 Kl. 09.00-19.00 Grand Cayman, Caymanøerne
17.2 På havet
18.2 Kl. 08.00-18.00 Costa Maya, Mexico
19.2 Kl. 08.00-19.00 Cozumel, Mexico
20.2 På havet
21.2 Ankomst Port Everglades kl.06.00. Hjemrejse om aftenen
22.2 Hjemkomst til Danmark.

Der tages forbehold for ændringer af rejseruten.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

10.2:
Kl. 12.45-13.55  København – London
Kl. 16.05-20.55 London – Miami

21.2: Kl. 23.40-13.00+1 Miami – London
22.2: Kl. 16.15-19.10 London – København


Mod tillæg 600 kr. pr. person tilbydes fly fra Billund:

10.2:
Kl. 11.10-12.05  Billund – London
Kl. 16.05-20.55 London – Miami

21.2: Kl. 23.40-13.00+1 Miami – London 
22.2: Kl. 15.05-17.50 London – Billund

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Der er inkluderet transport fra hotellet til skibet om eftermiddagen. Transporten fra lufthavn til hotel og fra skib til lufthavn sørger du selv for. Øster Lindet kan anbefale, at du på hjemrejsedagen tilkøber en af rederiets udflugter, som slutter i lufthavnen.


Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være en af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis det bliver nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellnessområde, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multi-sportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.


Hotel i Miami
Øster Lindet benytter forskellige, gode 3-stjernede hoteller på Miami Beach. Du får gode værelser med klimaanlæg. BEMÆRK: overnatning er uden forplejning. Mange hoteller opkræver et resort fee, som skal afregnes direkte til hotellet. Hotel navn oplyses ved dealens afslutning.

Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. Her er altid en snack og en kop kaffe. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. 

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af pas, der er gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Derudover skal du søge en ESTA til indrejse i USA, koster ca. kr. 125. Der kan søges online her.


Eventuelle tilkøb

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes en All Inclusive drikkepakke (Piu Gusto). Pakken omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vand, soft drinks, frugtjuice og varme drikke som kaffe, te og kakao, vin, øl og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. 

Drikkepakken koster 225 kr. pr. dag/2.250 kr. for hele krydstogtet og kan tilkøbes hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen eller efterfølgende online hos Costa.

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 7.990 kr.
Voksne: 9.990 kr.

Enekahyt 
Enekahytter tilbydes mod tillæg: 

Indvendige kahytter 2.400 kr.
Udvendige kahytter 2.800 kr.
Balkon kahytter 3.400 kr.

Der er et yderst begrænset antal enekahytter til rådighed, og der skal forespørges hos Øster Lindet inden bestilling. Enekahytstillæg afregnes direkte til Øster Lindet.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Se Costas udflugtsprogram her

Der er også mulighed for arrangementer i land på egen hånd, og mange steder står lokale operatører og tilbyder arrangementer.

Forsikringer
Du kan tilkøbe afbestillings- og/eller rejseforsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Ønskes afbestillingsforsikring skal denne tilkøbes, når du indløser dit værdibevis. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring IKKE dækker udenfor Europa.


Kahytstyper
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt


Rejsebeskrivelse
Vel ankommet til Florida har du en hotelovernatning, inden eventyret for alvor begynder. Krydstogtet starter fra Port Everglades i Florida, hvor du flyder ned mod endnu lunere himmelstrøg. Allerede dagen efter afsejling møder du en helt ny verden, når det store skib anløber Bahamas. Der lægges til i ørigets dynamiske hovedstad, Nassau, og du kan nyde en dag på en hvid sandstrand i skyggen af en palme eller gå på opdagelse i byen. Der er i Caribien rig mulighed for snorkling og dykning, men hvis du ikke er meget for at få hovedet under vand, men alligevel gerne vil tæt på det farverige liv under overfladen, kan du besøge Caribiens største udendørs akvarium i Nassau. Eller hvorfor ikke få en interaktiv pirat-oplevelse på det dertil indrettede museum?

Næste land på din eksotiske rejse er Den Dominikanske Republik, hvor Costa Deliziosa besøger Amber Cove, hvorfra du kan tage på opdagelse og se tilvirkningen af nogle af de mange lokale produkter, som nydes over hele verden. Du kan besøge både cigar- og chokoladefabrikker, kaffe- og sukkerrørsplantager og romdestillerier. Eller hop op på en ATV og udforsk den smukke natur.

Jamaica er velkendt for sin helt specielle rasta- og reggae-kultur – en meget afslappende livsstil. Ocho Rios er øens kulturelle hovedstad, hvorfra der er udflugter til både Bob Marleys fødested, de imponerende Dunn’s vandfald eller rafting på floden for bare at nævne et par stykker.

Herefter fortsættes til Grand Cayman, som hører under Antillerne. Strandlivet er naturligvis et kapitel for sig, så her kan du nyde de flotte strande, men der er så mange andre ting at foretage sig, at stranden næppe nås. Tag f.eks. en tur med til ”Rokke-byen/området” – en unik oplevelse, hvor du går blandt kæmpe rokker, er i vente. Du kan også tage med til skildpaddecenteret og opleve det fantastiske dyreliv – eller måske opleve det hele live ved at snorkle eller dykke – der er et fantastisk dyreliv i området.

Turen fortsætter til Mexico, hvor Costa Maya anløbes – et område der er lavet for turisternes skyld, men ikke desto mindre meget charmerende, hvis du vil drysse rundt i lokalsamfundet, nyde stranden, måske prøve lidt jetski eller have en gang massage på stranden – der er masser af hyggelige små boder og butikker. Du kan også tage på oplevelse og møde Maya Indianernes stammer, tage på bådtur, svømme med delfiner – der er kort sagt noget for alle.

Sidste anløb, inden turen går tilbage til Florida, er Cozumel, som er en ø ikke langt fra Yucatan-halvøens kyst i Mexico. Her fortsætter ”paradis”, som har været en fast bestanddel stort set hele den forgangne uge. Har du endnu ikke nået en strandtur, er der rig mulighed for det her, men dykning, natur, dyreliv og Maya-kultur er også muligt.

Ved alle anløb oplever du et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, og du kan besøge de mange charmerende fortovscafeer på de idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner, slappe af med caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske caribiske hav.

Efter 10 nætter ombord på Costa Deliziosa anløber du igen Florida tidligt om morgenen, så der er plads til endnu en dag med masser af oplevelser, inden du om aftenen sætter dig i flyet med kurs mod Danmark.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Miami t/r (Billund mod tillæg på 600 kr.)
 • 1 x 20 kg bagage plus håndbagage
 • 1 overnatning uden pension i Miami
 • Transfer fra hotellet til skibet
 • 10 nætters krydstogt ombord på Costa Deliziosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 900 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Rejseforsikringer
 • Evt. resortafgift på hotel, betales direkte
 • Gebyr til ESTA for indrejse i USA
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Øvrige personlige udgifter.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Vejr og vind
Du sejler de skønneste steder i Caribien, men også her kan vejret skifte. Som udgangspunkt er gennemsnitstemperaturerne i december/januar ca. 25 grader også selvom der skulle komme en byge. Ifølge statistikkerne er der ikke mange regnvejrsdage om året. Orkansæsonen i Caribien er typisk fra august til november.

Vi gør opmærksom på, at skibets kaptajn undervejs kan vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af pas, der er gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Derudover skal du søge en ESTA til indrejse i USA, koster ca. kr. 125. Der kan søges online her.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Vær opmærksom på, at den danske sygesikring INTET dækker i forbindelse med sygdom. SAMTIDIG skal du være opmærksom på, at Cuba kræver, at du er forsikret for at få indrejse tilladelse. Du kan blive afkrævet dokumentation for forsikring ved indrejse.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 18. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst