Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Nyhed: Krydstogt fra København til New York

NYHED: Tag med 14-nætters krydstogt fra København til storslåede New York med det flotte skib Regal Princess. Rejs 8. september fra 12.990 kr. inkl. 1 nat i New York, fly hjem til Kbh og 14 nætter på skibet.

KRYDSTOGT FRA KØBENHAVN TIL NEW YORK: 14-nætters krydstogt & 1 nat i New York. Rejs d. 8. september.

Pris12.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

Værdi24.237

Rabat46

Spar11.247

Ved kaj i København ligger det luksuriøse krydstogtskib, Regal Princess, klar til at tage dig med på en uforglemmelig sejlads tværs over Atlanten til New York med stops undervejs i Norge, Skotland, Irland og Canada. Du starter dit eventyr med afsejling fra København om aftenen d. 8. september.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.

Rejsen inkluderer

 • 14-nætters krydstogt ombord på Regal Princess
 • Helpension på skibet
 • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
 • Underholdning ombord herunder shows hver aften
 • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter
 • 1 nat i New York på hotel centralt på Manhattan uden forplejning
 • Fly New York – København – direkte
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Catering ombord på flyet.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris 24.237 kr. Spar 46 %
Balkon Kahyt: SPOTpris 15.490 kr. Normalpris 30.083 kr. Spar 48 %

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder

 • Obligatorisk serviceafgift på 14$ pr. person pr. dag på skibet
 • ESTA indrejsetilladelse til USA, ca. 125 kr.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og øvrige personlige udgifter
 • Transfer skib – hotel - lufthavn
 • Hoteltax og forplejning i New York.

Rejseplan

08/09: Afsejling fra København kl. 22.00
09/09: Kl. 07:00-17:00 Aarhus
10/09: Kl. 07:00-16:00 Kristiansand, Norge
11/09: På havet
12/09: Kl. 08:00-18:00 Greenock, Skotland
13/09: Kl. 05:00-15.45 Dublin, Irland
14/09: Kl. 07:00-22:00 Cork, Irland
15-19/09: På havet
20/09: Kl. 08:00-17:00 Halifax, Canada
21/09: På havet
22/09: Ankomst New York kl. 05.00. Hotelovernatning
23/09: Hjemrejse fra New York kl. 22.05
24/09: Ankomst København kl. 11.40


Transport
Rejsen inkluderer direkte flyvning fra New York til København:

23/09: Kl. 22.05-11.40+1 New York – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

New York
Du bor på godt 3* hotel med god beliggenhed på Manhattan. Værelserne er med eget bad og toilet, men uden forplejning.

Transfers mellem skib, hotel og lufthavn er ikke inkluderet i rejsen, men kan tilkøbes.

Skibet lægger til ved Brooklyn Cruise Port, hvorfra der er ca. 15 km fra det centrale Manhattan.
Flyet afgår fra JFK lufthavnen, som ligger ca. 25 km. fra det centrale Manhattan.

Du kan tilkøbe en transfer pakke hos Øster Lindet med transport fra skibet til hotellet og fra hotellet til lufthavnen. Pris pr. person 600 kr.

Mulighed for forlængelse
Du kan forlænge rejsen med 2 ekstra nætter i New York inden hjemrejsen.

2 ekstra nætter i New York med hjemrejse 25/9: kr. 2.990 pr. person

Hjemrejsen bliver da:
25/09: Kl. 23.30-13.05+1 New York – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Skibet Regal Princess
Du sejler med rederiet Princess Cruises, som byder på 4*+ krydstogter og tilhørende mad og service. Regal Princess er et meget indbydende, elegant og nyt skib, der medtager ca. 3.600 passagerer. Besætningen gør alt for at sørge for dit ve og vel ombord. Forkæl dig selv og nyd livet i de mange lounger og soldæk, hop i poolen eller slap af i de 4 boblebade. Glæd din mave med snacks eller god middag i de lækre restauranter.

Et smukt skib udefra og indefra med nogle imponerende detaljer fordelt på sine 19 dæk – der venter en oplevelse på første klasse.

Se en video med skibet her.

Mad og drikke
Du kan næsten ikke gå sulten i seng! Der er flere muligheder for spisning ombord – i forbindelse med alle hovedmåltider tilbydes 4-retters a la carte menuer i hovedrestauranterne. Derudover er det lækker buffetrestaurant, der er åben dagen lang. Og skal du bare have lidt, bydes der på burgere og pizza. På Regal Princess kan du om aftenen vælge, om du vil spise tidligt, som er kl. 18, eller sent, som er kl. 20.30. Du har også mulighed for fri dining, hvilket betyder at du selv bestemmer tidspunktet mellem kl. 18 og 22.

På skibet har du fri adgang til kaffe, te og vand, som kan hentes i buffetrestauranten. Du kan købe øvrige drikkevarer undervejs eller købe en drikkepakke m/u alkohol. En all inklusive drikkepakke koster 59,99$ pr. dag. Husk der kommer charge på 15% oven i alle priser ombord.

Drikkepenge
Det er normal kutyme i mange lande til lands og på vandet, at der betales drikkepenge. Princess Cruises opkræver via dit skibskort 14 $ pr. person pr. dag således drikkepenge til personalet bliver ligeligt fordelt. Det er naturligvis op til dig selv, om du ønsker at give mere, hvilket altid bliver modtaget med tak.

Du skal også være opmærksom på, at man stort set alle steder i USA forventer drikkepenge. Det er en kultur, hvor drikkepenge er en del af folks løn.

Rejsedokumenter
Med dansk pas kan du rejse uden visum. Blot skal du huske, at dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Du skal dog ansøge om en indrejsetilladelse til USA, kaldet ESTA – koster ca. kr. 125. Du kan ansøge online her. Har du været i USA indenfor de seneste 2 år og fortsat har samme pas, skal du ikke søge en ESTA.

BEMÆRK: Har du stempler i dit pas fra visse lande, kræves at du søger et visum til USA. Se mere på www.um.dk

Du rejser udenfor Europa, og vi må derfor kraftigt anbefale, at du tegner en rejseforsikring gennem dit forsikringsselskab eller Øster Lindet. Den danske sygesikring dækker intet.

Kahytstyper

1 = Indvendig Kahyt
2 = Balkon Kahyt


Rejsebeskrivelse
Du starter dit eventyr med afsejling fra København om aftenen d. 8. september, og efter en nat til søs vil du kunne udforske Aarhus og dens fantastiske mad og kulturtilbud. Efterfølgende sættes kursen mod Norge og den flotte indsejling mod den norske havneby Kristiansand, hvis navn skyldes, at den er grundlagt af Kong Christian IV. Oplev den smukke Setesdal og nyd de smukke landskaber på en tur med veterantog eller se verdens største kanon på land. 

Fra Norge sætter Regal Princess kursen mod Skotland, hvor hun anløber Greenock ca. 45 minutters kørsel udenfor Glasgow. Her i det skotske højland bydes på barsk, men smuk natur med klipper, skov og blanke søer foruden flere betagende slotte med interessante historier. Sejladsen fortsætter nu igennem Det Irske Hav mellem England og Irland, og tidligt om morgenen d. 13. september er du fremme i den charmerende og historiske irske hovedstad, Dublin. Her vil du, hvis du er tidligt oppe, kunne udforske byen og dens mange tilbud indenfor historie, shopping, kulinariske oplevelser m.m. The Irish Emigration Museum er bestemt også et besøg værd og giver et indblik i den store emigration fra Europa til USA. Før sejladsen fra Irland til New York anløbes den tredjestørste irske by, Cork, hvor du har en hel dags ophold til at udforske kelternes historie og særlige kultur. Her er imponerende katedraler og små gamle fiskelandsbyer, og så er området også kendt for sin glasproduktion.

På krydstogtets 7. dag påbegyndes sejladsen tværs over Atlanten, hvor du får tid til at udforske, hvad det 330 meter lange og 36 meter brede Regal Princess har at tilbyde. Skibet er fyldt med muligheder for afslapning og aktiviteter, så du kommer ikke til at kede dig. Det dygtige personale står klar til at guide og servicere dig ombord, så du skal bare nyde livet.

Den 20. september ankommer du til Halifax i den canadiske provins Nova Scotia. Byen var tidligere en af de største engelske militære bastioner i Nordamerika og har en lang maritim historie. Bygningerne langs havet er smukt restaureret og indbyder til en gåtur langs kysten. Du kan også tage til den lille charmerende landsby Peggy’s Cove, der er kendt for sit fyrtårn, eller besøge Halifax maritime museum, der huser verdens største samling af Titanic genstande.

Storslåede New York nås om morgenen d. 22. september, og her vil du, hvis du står tidligt op, opleve en fantastisk indsejling til vel nok den mest berømte skyline i verden. New York og Manhattan er en spændende blanding af forskellige kulturer og nationaliteter og vil – hvis du ikke har været her før - helt sikkert slå benene væk under dig. Du har en hotelovernatning i byen inden hjemrejsen, så du får mulighed for at opleve nogle af de mange seværdigheder såsom Frihedsgudinden og Elis Island, Times Square og Central Park. Vil du have endnu mere tid i The Big Apple, kan du tilkøbe ekstra overnatninger. Ellers er der hjemrejse om aftenen d. 23. september efter 14 dage fyldt med smuk natur, fascinerende kultur og interessant historie i både Europa og Nordamerika.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • 14-nætters krydstogt ombord på Regal Princess
 • Helpension på skibet
 • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
 • Underholdning ombord herunder shows hver aften
 • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter
 • 1 nat i New York på hotel centralt på Manhattan uden forplejning
 • Fly New York – København – direkte
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Catering ombord på flyet.


Prisen er ekskl.: 

Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder

 • Obligatorisk serviceafgift på 14$ pr. person pr. dag på skibet
 • ESTA indrejsetilladelse til USA, ca. 125 kr.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og øvrige personlige udgifter
 • Transfer skib – hotel - lufthavn
 • Hoteltax og forplejning i New York.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogt skib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

Du skal dog ansøge om en indrejsetilladelse, kaldet ESTA – koster ca. kr. 110. Du kan ansøge online her. Har du været i USA indenfor de seneste 2 år og fortsat har samme pas, skal du ikke søge en ESTA.

BEMÆRK: Har du stempler i dit pas fra visse lande, kræves at du søger et visum til USA. Se mere på www.um.dk.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 14. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst