Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev fantastiske Toscana

I hjertet af Toscana, nær Siena, ligger det 4-stjernede Laticastelli Hotel Relais. Et lille hjørne af paradis midt i et landskab, der vil tage pusten fra de fleste. Nyd hotellet og det dejlige poolområde eller udforsk området på egen hånd.

TOSCANA - 4 el. 7 overnatninger på 4* landsted med morgenmad og billeje. Fly fra CPH i sept.-okt.

Pris4.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Den gamle middelalderborg ligger på en bakke i Armaiolo-området nær Rapolano Terme. Laticastelli er et af de smukkeste hoteller i regionen. Her er en stor udendørs swimmingpool med en spektakulær panoramaudsigt ud over de omkringliggende bakker, og med en stor privat park på 60 hektar - det ideelle sted at tilbringe dage med afslapning og sjov. Stedet er en oplagt base, når I skal besøge Siena, Firenze, Arezzo og de mange andre byer i Toscana. 

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra København til Rom t/r med RyanAir
  • 4 eller 7 overnatninger på Laticastelli
  • Morgenmad alle dage
  • Velkomstdrink
  • Billeje under hele opholdet

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Der taget forbehold for udsolgte datoer og ændrede flytider.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

  • Opgradering til superior værelse: 4 dage 795 k. 7 dage 995 kr.
  • Opgradering til Garden suite: 4 dage 2.195 kr. 7 dage 3.995 kr.
  • Kaskoforsikring på bilen: 250 kr.
  • All inclusive kaskoforsikring: 350 kr.

Siena
Siena er sandsynligvis Italiens smukkeste middelalderlige by, og en tur værd at køre til, også selvom I er i Toscana i et par dage. Sienas hjerte er den centrale Piazza Il Campo. Pladsen er især kendt for det berømte Palio-løb, et hestevæddeløb rundt om pladsen to gange hver sommer.

Siena siges at være blevet grundlagt af Senius, søn af Remus, en af de to legendariske grundlæggere af Rom, og dermed er Sienas emblem en ulv. I finder mange statuer over alt i byen. Byen ligger over tre bakker med centrum på den store piazza del Campo, hvor det romerske forum plejede at være.

Pladsen er domineret af den røde Palazzo Pubblico og dens tårn, Torre del Mangia. Sammen med Duomo of Siena og Palazzo Pubblico blev de bygget i samme periode (1297) Hvis I føler jer energisk, vil en gåtur på op over 500 trin belønne jer med en vidunderlig udsigt over Siena og  omgivelserne. Museet tilbyder nogle af de største Siena-malerier. Sala del Concistoro huser en af Domenico Beccafumis bedste værker, frescoer.

Arezzo
Arezzo er en af de rigeste byer i Toscana på grund af sine mange guldsmede. Beliggende i det sydøstlige Toscana ligger det på en bakke ved krydset mellem fire dale: Val Tiberina, Casentino, Valdarno og Valdichiana. 

Selv om middelaldercentret blev ødelagt under Anden Verdenskrig, har Arezzo stadig mange monumenter, kirker og museer tilbage, der giver jer mulighed for at rejse tilbage i historien. Kirken San Francesco er nok den mest berømte i Arezzo, med den utrolige renæssancefresco af Piero della Francesca. 

Arezzo har meget at byde på, selv om den generelt ikke står nævnt i Toscanas ”hovedruter”. Hvis I besøger Toscana for første gang, så er der helt sikkert andre steder i Toscana, som er mere berømte. Men hvis I vender tilbage til Toscana eller har lidt længere tid i området, skal I besøge Arezzo. I vil finde færre turister, og mange flere lokale, "hemmelige" skatte. I bør også slå vejen forbi Cortona, Anghiari, Monterchi og Sansepolcro (hvis I elsker Piero della Francesca) og det smukke slot Poppi.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.


Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:

Direkte fly fra København til Rom t/r med RyanAir
4 eller 7 overnatninger på Laticastelli
Morgenmad alle dage
Velkomstdrink
Billeje under hele opholdet

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

Opgradering til superior værelse: 4 dage 795 k. 7 dage 995 kr.
Opgradering til Garden suite: 4 dage 2.195 kr. 7 dage 3.995 kr.
Kaskoforsikring på bilen: 250 kr.
All inclusive kaskoforsikring: 350 kr.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 27. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst