Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev Algarvekysten i Portugal

Oplev den skønne, portugisiske Algarvekyst med denne rejse, der både byder på solskin, strand og store oplevelser. Rejsen er nemlig inkl. heldags-jeepsafari i lokalområdet & delfinsafari med båden Dreamer ud på Atlanten. Fly fra BLL og CPH i aug/sep.

PORTUGAL - ALGARVEKYSTEN - 1 uge på 4* lejlighedshotel. Rejs i aug./sep. fra BLL eller CPH.

Pris5.198

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Særpris!

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien. Derudover har Algarvekysten mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter. Det hele gør den skønne Algarvekyst til en helt perfekt feriedestination.

Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse til Faro tur/retur.
  • 7 overnatninger i lejlighed på Cerro Mar Garden & Spa (kat 4)
  • Jeepsafari.
  • Delfinsafari.
  • 10 kilo håndbagage
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund
Afrejsedato: 18. august 2018: Særpris 5.198 kr. pr. person.
Afrejsedato: 01. september 2018: Særpris 5.498 kr. pr. person.
Afrejsedato: 08. september: Særpris 5.498 kr. pr. person.

København
Afrejsedato: 18. august 2018: Særpris 5.198 kr. pr. person.
Afrejsedato: 01. september 2018: Særpris 5.498 kr. pr. person.
Afrejsedato: 08. september 2018: Særpris 5.498 kr. pr. person.
Afrejsedato: 22. september 2018: Særpris 5.498 kr. pr. person.
Afrejsedato: 29. september 2018: Særpris 5.498 kr. pr. person.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours)
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 261 kr.
Morgenmad – 385 kr.
Halvpension - 1.015 kr.
Eneværelsestillæg - 2.135 kr.


 
Algarvekysten

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til jeres næste ferie. Algarve-kysten har mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, og det gør Algarve noget nær perfekt!

Algarve-kysten er kort sagt value for money. Her får I en ferie fyldt med høje standarder, lækre restaurantoplevelser og fantastiske strande, men det er langt billigere end en ferie på fx de spanske ferie-øer. I vil med garanti holde af Algarve og områdets prisniveau fra første sekund.

Albufeira – De bedste strande
Albufeira er Algarvekystens største ferieby og tilbyder alt til jer, der tager på ferie for at slappe af i solen og komme helt ned i gear. Lad solen varme kroppen i en liggestol på de lækre sandstrande, der er blandt Europas bedste, mens I nyder udsigten til de farvestrålende små både og ungerne, der leger i sandet, snorkler, samler sten og fanger fisk.

Charmerende og indbydende
Albufeira er en yderst tillokkende turistby med moderne hoteller i smukke og historiske rammer. Gå en tur i de snævre gader og besøg den hyggelige havn. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter. Flere gange om ugen er der små markeder i byen. Albufeira har lidt af det hele!

Gastronomi

Bliv kølet af i det rene svalende havvand og lad tiden stå helt stille for en stund. Når solen sænker sig, kan du gå på jagt efter lokale restauranter og hyggelige barer i de gamle stræder og nyde lækre tilberedte måltider af Portugals fantastiske råvarer fra hav og land. Specialiteterne står i kø.

Hotel: Cerro Mar Garden & Spa - Bravo kategori 4
Central beliggenhed i den gamle bydel
Cerro Mar Garden & Spa Resort er helt perfekt, hvis din ferie både skal indeholde forskellige aktiviteter og rendyrket afslapning!

Her er masser af dejlige faciliteter for både børn og voksne. Hotellet er i en høj standard med skønne lejligheder, en god restaurant og en beliggenhed, der gør, at du er tæt på både Albufeira by og den smukke strand. Begge steder kan du komme til - enten med bus eller ved at gå via trapper. 

Nyd det meget lækre poolområde med swimmingpool, separat børnepool, solsenge og parasoller. Du kan gøre brug af hotellets dejlige wellness-afdeling med både jacuzzi, spa og et veludstyret fitnesscenter. Til hotellet hører også en opvarmet, indendørs pool. 

Cerro Mar Garden er et af de mest populære hoteller på Algarve.

Udflugter

Jeep Safari – heldagstur
Kom ud og få vind i håret, når en åben jeep fører dig gennem den unikke natur, der omgiver den centrale del af Algarvekysten. På denne udflugt oplever vi lokalområdet på en spændende og anderledes måde, hvor vi udnytter jeepens fulde evne til at køre, hvor andre biler ikke kan begå sig. Vi krydser rislende floder, oplever et utal af forskellige træer og planter, foruden et væld af urter og besøger charmerende landsbyer. Vi kører i 9 personers jeeps med topprofessionelle chauffører, som har viet meget af deres liv til at køre disse vogne. Frokost er inkluderet.

Bådtur med båden 'Dreamer'
Har du lyst til en smule aktion og samtidig have gode muligheder for at se vilde delfiner, er turen med båden ”Dreamer” den helt rette tur for dig. Du sejler med et stedkendt mandskab ud på havet i en moderne båd med jetmotor med behagelige sæder og plads til 47 personer. I det hele taget behøver du ikke at tænke på komforten, for båden er bygget på en sådan måde, at den bevæger sig fantastisk gennem bølgerne. Når du har fundet dig til rette på båden, sætter vi kurs langt ud på Atlanten, hvor du vil have den allerbedste mulighed for at opdage de vilde og legende delfiner. Undervejs nyder vi en visuelt smuk oplevelse, når den manøvrerer sig tæt på nogle af kystlinjens mange skjulte grotter, så du kan nyde synet af de flotte klippeformationer, som Algarvekysten er så kendt for.

Båden ”Dreamer” afgår fra marinaen i Albufeira. Transport fra hotellet til marinaen kan tilkøbes på rejsemålet hos Bravo Tours’ rejseledere.
Turen varer ca. 2 timer.Flyinformation

Billund

Afgang fra Billund kl. 16.20
Ankomst til Faro kl. 19.00
Afgang fra Faro kl. 10.25
Ankomst til Billund kl. 14.50

København
Afgang fra København kl. 06.30
Ankomst til Faro kl. 09.25
Afgang fra Faro kl. 20.00
Ankomst til København kl. 00.50

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Der gælder særlige bagageregler, når du rejser med Bravo Tours og Primera Air. Du skal derfor se bort fra andre informationer på Primera Airs hjemmeside. 

Bagageregler - hvor meget må jeg medbringe? 
Når du bestiller mere end 60 dage før afrejse kan du frit medbringe en kuffert pr. person, der maksimalt må veje 23 kg. samt 10 kg. håndbagage.
Dette gælder for alle rejsende over to år.
Bestiller du mindre end 60 dage før afrejse, må du gratis medbringe 10 kg. håndbagage og har mulighed for at tilkøbe indchecket bagage. Det vil altid være billigere at tilkøbe bagage inden afrejse fremfor i lufthavnen.
Børn under 2 år må medbringe 10 kg håndbagage (ingen indchecket bagage). Golfbag max. vægt 20 kg.

Bemærk!
En kuffert må max. veje 23 kg uanset om man pakker til en eller to personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Mål - håndbagage
Maksimummål for håndbagage er 56 x 45 x 25 cm. 

Køb ombord på flyet
Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU-lande er ”non-cash flights”. Dette betyder, at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med kreditkort. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer. Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, som man må tage med efter flyrejsen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person ved to personer pr. dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer: 
Flyrejse til Faro tur/retur.
7 overnatninger i lejlighed på Cerro Mar Garden & Spa (kat 4)
Jeepsafari.
Delfin safari DREAMER.
10 kilo håndbagage
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours)
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 261 kr.
Morgenmad – 385 kr.
Halvpension - 1.015 kr.
Eneværelsestillæg - 2.135 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 20. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst