Kaffe/iskaffe/te med kage eller flødebolle

Sidste chance!

Læg vejen forbi legendariske Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg Allé og nyd en kop kaffe/iskaffe eller te ledsaget af en skøn chokoladekage eller flødebolle. Indtag herlighederne i Frederiksberg Chokolades café eller nyd dem to go!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Inviter en du holder af forbi den gamle og traditionsrige chokoladeforretning, som har udvidet og også serverer kaffe og te fra isbaren, der ligger i forlængelse af butikken. Med dette tilbud får du kaffe, iskaffe eller te ledsaget af en af Frederiksberg Chokolades uimodståelige flødeboller eller chokoladekage. 

Det får du:

  •  Én kaffe/iskaffe*/te med én chokoladekage eller flødebolle

SPOTpris 39 kr. Normalpris 65 kr. Spar 40 %

Du kan nyde herlighederne i cafeen eller to go. Det er f.eks. oplagt at finde en bænk i den nærliggende Frederiksberg Have.

* iskaffe fås kun om sommeren. 

Værdibeviset kan indløses 29. juni 2018 til den 28. februar 2019.


Velrenommeret butik
I snart 100 år har Frederiksberg Chokoalde haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Her er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen.

Tina Jacobsen Wilstrup er uddannet konditor og har siden 1996 været kvinden bag Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små chokolader er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Du møder bare op, når du ønsker at indløses dit værdibevis. Husk at medbringe dit printede værdibevis.

Værdibeviset kan indløses 29. juni 2018 til den 28. februar 2019.

Én unik kode gælder for én kaffe/iskaffe*/te med én chokoladekage eller flødebolle.

* iskaffe fås kun om sommeren.

Du vælger, hvad du ønsker, når du indløser dit værdibevis.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Frederiksberg Chokolade. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. juli 2018 kl. 23:59

Kaffe/iskaffe/te med kage eller flødebolle