Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev fortryllende Marokko

Gå på opdagelse i sprudlende og farverige Marrakech, oplev den charmerende kystby Essaouira og slut af med ægte feriestemning ved de flotte strande i Agadir. Forude venter 1001 nats eventyr. Rejs i september fra 4.990 kr. inkl. fly.

MARRAKECH & AGADIR - 7 nætter, morgenmad, fly fra CPH og heldagsudflugt. Rejs 5. eller 19. sep.

Pris4.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Særpris!

Marokko kaldes "Porten til Afrika", og selvom afstanden til Europa er kort, er det indgangen til en helt anden verden. Naturen her byder på alt fra fantastiske bjerge og frodige dale til gyldne sanddyner i den uendelige Sahara-ørken og langs den gyldne kyst.

Byerne er på samme tid både gamle og moderne, og befolkningen er åben og imødekommende. Marokko er som et tæppe vævet på gamle traditioner, men efter nye mønstre, hvor det autentiske blandes med det moderne, så udkald til bøn fra moskeen går hånd i hånd med lyden af lokal hiphop i gaderne.

Så pak kufferten og lad eventyret begynde på denne fantastiske rejse! Se hele programmet og rejsebeskrivelsen længere nede.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Marrakech (med Norwegian)
 • Fly fra Agadir til København (med Air Arabia)
 • 10 kg håndbagage på ud- og hjemrejsen
 • 20 kg bagage på hjemrejsen (shopping)
 • Transfer fra lufthavnen – hotellet t/r
 • 3 overnatninger på Riad Ikalimo/Challa i Marrakech
 • Heldagsudflugt til Essouira med engelsktalende guide
 • 4 overnatninger på 4* hotel Kenzi Europa i Agadir
 • Fri wifi på hotellet i Marrakech
 • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse


Afrejse København d. 5. – 12. september: Særpris: 4.990 kr.
Afrejse København d. 19. – 26. september: Særpris: 5.290 kr.

Vær opmærksom på at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

Tilkøb (bestilles og betales til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg: 1.250 kr.
 • Børn 1-11 år: 2.500 kr.
 • All Inklusive i Agadir: 800 kr.
 • Tillæg for 20 kg bagage på udrejse: 200 kr. (oplyses ved bestilling af rejsen)

Flytider
Afrejse fra København
Afrejse København kl. 19.40 – Ankomst Marrakech kl. 23.10
Hjemrejse Agadir kl. 06.10 – Ankomst København kl. 11.45

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Program
Dag 1: Ankomst til Marrakech og transport til hotellet
Dag 2: Marrakech
Dag 3: Marrakech
Dag 4: Heldagsudflugt til Essouira. Slutter i Agadir
Dag 5: Agadir
Dag 6: Agadir
Dag 7: Agadir
Dag 8: Hjemrejse fra Agadir

Rejsebeskrivelse

Dag 1-3 - Marrakech
Marrakech er en forførende by, der altid har en overraskelse gemt i ærmet. Byen er den fjerdestørste i Marokko og den vigtigste af de fire gamle kongebyer. Som de fleste byer i Marokko består Marrakech af to dele. Der er den gamle bydel, som er omkranset af en stor bymur og som ikke uden grund er optaget på UNESCO´s liste over verdens kulturarv. Og så er der en nyere og mere moderne bydel, hvor du finder butikkerne med de kendte varemærker og de store boulevarder.

Den gamle bydel syder af liv, og du vil hurtigt blive opslugt af stemningen i labyrinten af snørklede gader, hvor slagterens dyr hænger side om side med glimtende lamper og lædertasker, mens den liflige duft af nybagt brød og eksotiske krydderier fylder dine næsebor. Her er fuld knald på alle sanser! Medinaens heftige charme og ægte arabiske atmosfære vil fortrylle jer. På den store, livlige plads, Djemaa el-Fna, hvor der er festivalstemning hver dag og aften, møder du alt fra slangetæmmere og sandsigersker til akrobater, gøglere og musikere, der alle kæmper om din gunst.

Udenfor medinaen kan det anbefales at se nærmere på imponerende bygninger som Koutoubia-moskeen, Bahia-paladset og den gamle Madrassa Ben Youssef koranskole. Også stemningen på Djemaa el-Fna pladsen og roen i den billedskønne have Majorelle opbygget af den franske kunstner Yves Saint Laurent er en oplevelse værd.

Dag 4 - Essouire
Efter tre nætter går det mod kystbyen Essaouira. En tur på 190 km. Byen oser af god stemning og har et charmerende udseende med sine karakteristiske hvide huse og blå både, som står i skærende kontrast til det røde Marrakech. Byen minder mest af alt om en græsk ferieby. Guiden viser jer rundt på en kort byrundtur. Herefter er byen jeres egen. Tag på slentretur langs promenaden og i de snævre gader hvor de finder hundredvis af butikker og boder.

Ynder du fisk, så finder du her nogle af Marokkos bedste fiskerestauranter. I området omkring havnen findes mange små restauranter, som serverer frisk seafood. Fiskene vælges fra kølemontret og tilberedes over grillen, mens man venter med udsigt over bugten. Det er frisk, det er lækkert, og det er veltillavet. Efterfølgende er der tid til en kaffe, som passende kan nydes fra en af de mange tagterrasser. Sidst på dagen køres de 180 km til Agadir. I er fremme omkring aftenmadstid.

Dag 5-8 - Agadir
Midt på den nordafrikanske kyst ligger feriebyen Agadir - direkte ud til en lang sandstrand med promenadestrøg. Stranden er seks kilometer lang med fint gylden sand. I den ene retning ligger den hyggelige marina med fiskerestauranter og clubbarer, og i anden ende ligger sandklitterne og det kongelige palads. Agadir er en moderne badeby som udover den dejlige sandstrand og strandpromenade også byder på fine golfbaner. Strandpromenaden, som også kaldes La Corniche, er det naturlige samlingspunkt både om dagen og om aftenen. Her langs hele kysten finder man hyggelige små fortovscafeer og spændende restauranter. Der er små skønne spisesteder i overflod, og maden er velsmagende. Byen byder på en blanding af gammel arabisk kultur og fransk kolonistil, hvilket giver Agadir en særpræget karakter. På modsatte side af byen ligger souken med et farverigt marked, hvor man kan købe alt fra krydderier til marokkopuder. Lommepengene i Agadir rækker langt – både når du skal shoppe, og når du skal spise. Gennemsnitstemperaturen i september måned ligger på 23-25 grader med en sval brise fra kysten.


Hoteller

MARRAKECH 

Du bor centralt i Marrakech på en af de mange stemningsfyldte riader, der er gamle familiehuse omdannet til mindre hoteller – typisk med 10-20 værelser. I indergården findes ofte en lille dam/pool, og hele hotellet er spækket med fine, kunstneriske detaljer og små hyggekroge, der omdannes til eventyrlige oaser, når mørket falder på og lamperne tændes. Du har i alt tre nætter i Marrakech, så der er god tid til at suge alle indtrykkene til sig. Opholdet er inkl. morgenmad.

Du bor på Riad Ikalimo, Challe eller lignende riad i samme standard.

Turistskat betales lokalt.

AGADIR – 4* Hotel Kenzi Europa

Hotel Kenzi Europa ligger 100 meter fra den lange sandstrand og et par minutters gang fra Agadirs centrum. De to hotelbygninger er omgivet af græsplæner med et stort og fint poolområde i midten. Her er desuden små og lidt større vandrutsjebaner. Udover et dejligt poolområde og en skøn beliggenhed har hotellet også en god restaurant og pub, der fungerer som bar og snackbar. Der er også et motionsrum til de aktive, ligesom der er et skønt spaområde til jer, der gerne vil forkæle jer selv på ferien. Pæne standardværelser på ca. 24 m2. Alle værelser er indrettet med aircondition, lille balkon, TV, telefon, minibar og eget badeværelse. Værelserne har enten udsigt til haven eller poolen. Der er maksimalt plads til tre personer. Opholdet er inkl. dejlig morgenmadsbuffet. All Inklusive kan købes mod tillæg.
Turistskat betales lokalt.

Visum
For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk.

Personlige oplysninger
Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem I jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København til Marrakech (med Norwegian)
 • Fly fra Agadir til København (med Air Arabia)
 • 10 kg håndbagage på ud- og hjemrejsen
 • 20 kg bagage på hjemrejsen (shopping)
 • Transfer fra lufthavnen – hotellet t/r
 • 3 overnatninger på Riad Ikalimo/Challa i Marrakech
 • Heldagsudflugt til Essouira med engelsktalende guide
 • 4 overnatninger på 4* hotel Kenzi Europa i Agadir
 • Fri wifi på hotellet i Marrakech
 • Morgenmad alle dage.

Vær opmærksom på, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

Tilkøb (bestilles og betales til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg: 1.250 kr.
 • Børn 1-11 år: 2.500 kr.
 • All Inklusive i Agadir: 800 kr.
 • Tillæg for 20 kg bagage på udrejse: 200 kr. (oplyses ved bestilling af rejsen)

Flytider

Afrejse fra København
Afrejse København kl. 19.40 – Ankomst Marrakech kl. 23.10
Hjemrejse Agadir kl. 06.10 – Ankomst København kl. 11.45

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Visum
For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk.

Personlige oplysninger
Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem I jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme.

Ved fejl eller mangler på hotellet skal der straks rettes henvendelse til lokal agent eller Øster Lindet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 20. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst