Lübker Golf Resort inkl. 2 x greenfee og golf cart

Sidste chance!

Her er chancen for at prøve én af Danmarks bedste baner! Banen er i fantastisk stand og nu kan du få 2 x greenfee til Lübker Golf Resort inkl. 1 golf cart til transport på det 200 ha. store område. Kan indløses med det samme og indtil d. 27. september.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Når du besøger Lübker Golf Resort, er der ingen fare for, at banen bliver kedelig. Her er tre vidt forskellige sløjfer (sand, sky & forest), som fra dag til dag kombineres til dagens 18 hullers sløjfe. Samtidig kan du stresse helt af i Djurslands smukke natur. Du får 2 x greenfee inkl. 1 golf cart til transport rundt på det 200 hektar store område. Og det er ikke hvilken som helst bane, I kommer til at spille på.

I 2008 blev Lübker Golf Course kåret til verdens bedste nye golfbane. Den er flere gange siden kåret til Danmarks bedste golfbane af World Golfers. Stedet kan derudover bryste sig af at være designet af en af verdens mest velansete golfbanearkitekter, Robert Trent Jones II, som har opført baner over hele verden.

Læs den seneste anmeldelse fra Top 100 Golf Corses her.

I forbindelse med jeres runde, vil I også få 10% rabat i Brasseriet og i Pro-Shoppen.

Tilbuddet indeholder:

  • 2 x greenfee inkl. 1 golf cart

SPOTpris 660 kr. Normalpris 1.100 kr. Spar 40 %

Obs: Forudbestilling af tee time samt golf cart er nødvendig. Book direkte via www.golf.dk. Hvis ikke golf carts er tilgængelige ved booking af teetid, så har du muligheden for at benytte to trolleys i stedet for. 

Hvis der er faldet meget regn, vil det ikke være muligt at benytte golf cart. Det vil dog være muligt at booke en ny tid i stedet.

Værdibeviset kan indløses mandag - torsdag til og med d. 27. september 2018. Tidsbestilling er nødvendig. Du skal være medlem af Dansk Golf Union for at spille.

Du skal booke tid. Du booker via dit medlemsnr. af Dansk Golf Union på www.golf.dk.

Alternativt kan der bookes via info@lubker.com eller tlf. 3840 8000.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Én unik kode gælder for 2 x greenfee inkl. 1 golf cart.

Obs: Forudbestilling af tee time samt golf cart er nødvendig. Book direkte via www.golf.dk. Hvis ikke golf carts er tilgængelige ved booking af teetid, så har du muligheden for at benytte to trolleys i stedet for.

Hvis der er faldet meget regn, vil det ikke være muligt at køre golf cart. Det vil dig være muligt at booke en ny tid i stedet.

Værdibeviset kan indløses mandag - torsdag til og med d. 27. september 2018. Tidsbestilling er nødvendig. Du skal være medlem af Dansk Golf Union for at spille.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Lübker Golf Resort.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Lübker Golf Resort

Lübker Allé 123, 8581 Nimtofte
Tlf.: 38 40 80 00 | CVR: 30827708 | ckh@lubker.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. juli 2018 kl. 23:59

Lübker Golf Resort inkl. 2 x greenfee og golf cart