Scan dine gamle dias

Sidste chance!

Forvandl dine gamle negativer til digitale fotos med en brugervenlig og smart fotoscanner. Oplev glemte stunder og minder på ny, og før dine gamle billeder fra den analoge ind i den digitale tidsalder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Mange af os har gamle negativer og dias liggende hengemt på loftet eller i kælderen fra f.eks. fødselsdage, bryllupper og sommerferier. PictoScanner er en fotoscanner, der nemt og hurtigt giver dig mulighed for at vække disse minder til live igen og bevare dem for eftertiden.

PictoScanner: SPOTpris 229 kr. Normalpris 389 kr. Spar 41 %

Scanneren er bygget af karton, som du selv folder ud via en simpel guide. Før du går i gang downloades PictoScanners egen gratis-app til din iPhone eller Android. I appen kan du også redigere dine billeder, så farver og kontraster står helt skarpt. Selve scanningen sker ved, at du placerer dine negativer og/eller dias over lyskilden, hvorefter de affotograferes med din smartphone, som er anbragt på toppen af scanneren.

Når billederne er scannet kan du dele dem via f.eks. sociale medier med familie og venner eller invitere til en hyggeaften, hvor fotografierne vises på storskærm. Uanset hvilken model, du vælger, giver PictoScanneren dig og dine nærmeste mulighed for at opleve glemte stunder og minder på ny, og føre dine gamle billeder fra den analoge ind i den digitale tidsalder.

Fragten er inkluderet i prisen. Levering senest d. 13. juli 2018.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Leveres til den angivne adresse med PostNord.

Forventet leveringsdato: Senest d. 13. juli 2018.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 x PictoScanner

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Picta.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Picta

Klareboderne 3, 1115 København K
Tlf.: 69 14 77 22 | CVR: 58200115 | info@picta.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. juli 2018 kl. 23:59

Scan dine gamle dias