Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Brunchbuffet på Café Kaffegal

Nyd 'Byens Bedste Brunch 2016' hos Café Kaffegal, der ligger midt i Aarhus. Brunchbuffeten er hjemmelavet, økologisk og med bl.a. omelet, pandekager, marmelade, øllebrød og ost. Indløsning fredag og lørdag.

CAFÉ KAFFEGAL - Prisvindende, økologisk brunchbuffet fredag og lørdag hos Café Kaffegal i Aarhus.

Pris85

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
130 solgte

Værdi149

Rabat42

Spar64

Café Kaffegal i Nørregade er hyggelig, betjeningen venlig og imødekommende, og stemningen afslappet. Caféen har et ambitiøst og kvalitetsbevidst cafékøkken. Her får du lækre retter til overkommelige priser, og der bliver der kræset om råvarerne og fremstillingen af de enkelte retter.

Caféen er blevet kåret som 'Byens Bedste Brunch 2016' og 'Byens Bedste Café 2015' af AOA. Café Kaffegal har det overordnede Ø-mærke af Fødevarestyrelsen, hvilket betyder, at alle retter er 100 % økologiske. 


Den økologiske brunchbuffet består af:

• Hjemmelavede omeletter med gulerødder
• Hjemmelavet øllebrød med flødeskum eller hjemmelavet havregrød med æbletern
• Hjemmebagte grøntsagstærter
• Hjemmelavede baked beans (med bacon)
• Mild ost i skiver og naturbrie
• Friskblandet salat vendt i persillepesto
• Oksespegepølse med rødløg
• Hjemmelavet marmelade
• Hjemmebagt franskbrød
• Hjemmebagt rugbrød
• Hjemmelavede amerikanske smiley-pandekager med sirup

Pris pr. person: SPOTpris 85 kr. Normalpris 149 kr. Spar 42 %

Værdibeviset kan bruges fredag og lørdag enten fra kl. 11-12.30 eller fra kl. 12.30-14 til og med 25. august 2018.

Derudover kan værdibeviset bruges fredag og lørdag i uge 29 og 30, selvom Café Kaffegal holder ferielukket efter brunch i disse uger. Herudover kan værdibeviset bruges på udvalgte torsdage. For nærmere information om hvilke torsdage, skal du kontakte caféen.

Bordreservation er påkrævet og skal ske mindst 24 timer før på telefon 50 53 00 10.


Fokus på fairtrade og dyrevelfærd 
Med et besøg på Café Kaffegal støtter du en god sag. Caféen har fokus på fairtrade, god dyrevelfærd og social ansvarlighed. Caféen anvender kun bæredygtige råvarer, og en stor del af medarbejderstaben er mennesker med en psykisk sårbarhed, som gennem deres arbejde i Café Kaffegal får en ekstra chance på arbejdsmarkedet. Kaffegal blev i 2014 kåret som en af Danmarks fem bedste socialøkonomiske virksomheder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Bordreservation er påkrævet og skal ske mindst 24 timer før på telefon 50 53 00 10. Husk at oplyse, at der er tale om et værdibevis samt bevisets referencenummer ved reservation. Du kan først reservere bord, efter du har modtaget dit værdibevis.

Tip: Ring i god tid, da Café Kaffegal er et ret populært spisested, hvor store selskaber ofte booker sig ind. Især om lørdagen er brunchbuffeten meget eftertragtet, så her anbefales det at bestille bord i meget god tid.

Vi anbefaler, at du booker inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Værdibeviset indløses i tilfælde af afbud under 2 timer før eller ved udeblivelse uden afbud.

Én unik kode gælder for en brunch for 1 person på Café Kaffegal. Der er ingen drikkevarer i tilbuddet.

Værdibeviset kan bruges fredag og lørdag enten fra kl. 11-12.30 eller fra kl. 12.30-14 til og med 25. august 2018.

Derudover kan værdibeviset bruges fredag og lørdag i uge 29 og 30, selvom Café Kaffegal holder ferielukket efter brunch i disse uger. Herudover kan værdibeviset bruges på udvalgte torsdage. For nærmere information om hvilke torsdage, skal du kontakte caféen.


Café Kaffegal behandler kun bordreservationer pr. opkald til 50 53 00 10 og behandler ikke reservationer via sms, mail eller beskeder på de sociale medier.

Finder du ud af, at du ikke kan finde en ledig weekend, kan værdibeviset indløses, efter nærmere aftale med Café Kaffegal, til et gavekort på værdibevisets købsbeløb, som også kan anvendes om aftenen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Café Kaffegal. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Café Kaffegal

Nørregade 40, 8000 Aarhus C


Sidste chance: 09. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst