Spansk Vinfestival i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen

Sidste chance!

Kom til Spansk Vinfestival 2018 i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen fredag den 14. september kl. 14-16.30. Du får en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra hele Spanien og møde mere end 20 importører. Der er et begrænset antal.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det er 10. år i træk, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med den Spanske Ambassades Handelsafdeling afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen. Og du kan komme med til en rigtig god pris den 14. september fra kl. 14-16.30.

Vinfestivalen bliver holdt i Pressen, som er det gamle trykkerilokale under JP/Politikens Hus, i hjertet af København.

Tilbuddet gælder for

  • En billet til 'Spansk Vinfestival 2018' d. 14. september kl. 14-16.30

SPOTpris 135 kr. Normalpris 270 kr. Spar 50 %

Du kan frit smage på de over 200 vine, og der er godt brød til at nulstille smagsløgene. Der er også mulighed for at købe lækre spanske anretninger.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten, en praktisk glasholder (værdi 50 kr.) og et flot smageglas fra Spiegelau (værdi 70 kr.), som du må tage med hjem. Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks nye vinmagasin DinVinGuide (værdi 70 kr.)

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Der er et begrænset antal.

Vær opmærksom på, at værdibeviset kun gælder til 'Spansk Vinfestival 2018' d. 14. september i tidsrummet kl. 14-16.30 i JP/Politikens Hus

Tilkøb (her på spotdeal.dk)

  • Der er mulighed at tilkøbe 1 års-abonnement af din DinVinGuide: SPOTpris 279 kr. Normalpris 399 kr. Spar 30 %

Tilkøber du årsabonnementet på DinVinGuide består det af 5 numre. De vil automatisk blive sendt til din adresse og stopper automatisk efter et år.


Udstillere
En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst, og listen opdateres løbende. Du kan blandt andet møde følgende:

ICEX Madrid, DO Rioja, D’Wine, DO Ribera del Duero, Spiegelau, Hans Just, Coop, Holte Vinlager, Dansk Supermarked, Wine Traveller, Chorines, FiniVin, Genereux, Kjær Company, Vinoble, Theis Vine, Bagsværd Vinhandel, Erik Sørensen Vin.

Smag på over 200 vine fra hele Spanien
Der er over 200 vine fra hele Spanien, der repræsenter alt lige fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa.

Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verdenen, hvor den største udvikling sker. Til vinfestivalen møder du en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smager deres spanske vine. Vine, som kommer lige fra det nordlige Galicien og til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte Toro og Campo de Borja.

Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret, at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.

Dit spotdeal-værdibevis er din adgangsbillet.

Husk at medbringe det printede værdibevis på dagen.

Værdibeviset gælder kun til 'Spansk Vinfestival 2018' d. 14. september i tidsrummet kl. 14-16.30 i JP/Politikens Hus.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Én unik kode gælder for én billet til 'Spansk Vinfestival 2018' d. 14. september kl. 14-16.30.

Vinfestivalen bliver holdt i Pressen, som er det gamle trykkerilokale under JP/Politikens Hus, på Rådhuspladsen i København.

Du kan frit smage på de over 200 vine, og der er godt brød til at nulstille smagsløgene. Der er også mulighed for at købe lækre spanske anretninger.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten, en praktisk glasholder (værdi 50 kr.) og et flot smageglas fra Spiegelau (værdi 70 kr.), som du må tage med hjem. Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks nye vinmagasin DinVinGuide (værdi 70 kr.)

Har du tilkøbt 1 års-abonnement med 5 numre af din DinVinGuide, vil de automatisk blive sendt til din adresse og stopper automatisk efter et år.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ekstra Bladet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ekstra Bladet

Rådhuspladsen 37, 1785 København V
Tlf.: 00 00 00 00 | CVR: 26933676 | Mette.Schultz@eb.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. juli 2018 kl. 23:59

Spansk Vinfestival i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen