Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Decemberkrydstogt i Middelhavet

Tag på decemberkrydstogt i Middelhavet med MSC Meraviglia, der er et af rederiets nyeste skibe. På en uge besøger du Italien, Malta, Spanien og Frankrig, og prisen er inkl. fly fra København og helpension på skibet. Rejs 8. eller 15. dec. fra 6.190 kr.

DECEMBERKRYDSTOGT I MIDDELHAVET: 7 nætter, helpension og fly fra København d. 8. eller 15. dec.

Pris6.190

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Særpris!

Det er altid skønt at sejle i Middelhavet - også når det ikke er højsommer. I december er der givetvis hyggelig julestemning i de fleste byer, der også byder på kulturelle oplevelser og mulighed for shopping. Her er tid til afslapning og selvforkælelse.

Krydstogtet her besøger både Italien, Malta, Spanien og Frankrig, og du sejler med et af MSC's nyeste skibe. MSC Meraviglia blev søsat i juni 2017 og byder på nytænkning på mange områder.

Læs mere om skibet og den spændende rejseplan længere nede.


Rejsen inkluderer

 • Fly Kastrup – Genova t/r
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 nætter ombord på MSC Meraviglia
 • Helpension ombord
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 8.-15. december 2018
Indvendig Kahyt Bella: Særpris 6.190 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: Særpris 6.690 kr.
Udvendig Kahyt Bella: Særpris 7.490 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: Særpris 7.990 kr.
Balkon Kahyt Bella: Særpris 8.990 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: Særpris 9.590 kr.

Afrejse 15.-22. december 2018
Indvendig Kahyt Bella: Særpris 6.490 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: Særpris 6.990 kr.
Udvendig Kahyt Bella: Særpris 7.690 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: Særpris 8.190 kr.
Balkon Kahyt Bella: Særpris 9.290 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: Særpris 9.790 kr.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 3.000 kr. pr. person, som ikke er refunderebart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.


Kahytskategorier - Bella og Fantastica
Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis roomservice ud fra gældende menu
 • Morgenmad i kahytten.

Kahytstyper
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt


Rejserute

Dag 1: Fly til Genova og transport til skibet. Afgang kl. 18.00
Dag 2: Kl. 07.00-19.00 Civitavecchia (Rom), Italien
Dag 3: Kl. 09.00-17.00 Palermo, Italien
Dag 4: Kl. 10.00-18.00 Valletta, Malta
Dag 5: På havet
Dag 6: Kl. 07.00-18.00 Barcelona, Spanien
Dag 7: Kl. 08.00-18.00 Marseille, Frankrig
Dag 8: Kl. 08.00 ankomst Genova. Transport til lufthavnen for hjemrejse.


Transport
Rejsen inkluderer fly København – Genova t/r. Bemærk, at skibet sejler fra samme by, som du lander i, så bustransporten til skibet er meget kort.

08.12.2018
Kl. 06.00-07.35    København – Frankfurt
Kl. 11.30-12.40    Frankfurt – Genova

15.12.2018
Kl. 13.15-14.30    Genova – Frankfurt
Kl. 16.05-17.45    Frankfurt – København


15.12.2018
Kl. 06.00-07.35    København – Frankfurt
Kl. 11.30-12.40    Frankfurt – Genova

22.12.2018
Kl. 13.15-14.30    Genova – Frankfurt
Kl. 16.05-17.45    Frankfurt – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Skibet
MSC Meraviglia er er et af rederiets nyeste skibe og blev søsat i juni 2017. Det byder på nytænkning på mange områder. Når du kommer ombord, vil du opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi.

Du møder store åbne arealer både udendørs og indendørs. Taget på promenadedækket bliver dækket af en kæmpe 480 m2 stor LED-skærm - en digital himmel - som viser smukke udsigter, forskellige events, solopgange, solnedgange eller den stjerneklare nattehimmel – virkelig et skib der skal opleves.

De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er to store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland. Du har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor du har en fantastisk udsigt. Hver aften (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

Indendørs åbenbares den ene flotte lounge efter den anden. Der er mange forskellige restauranter (hvor du mod tillæg kan få anderledes madoplevelser). Her er alt fra kaffebarer og vinbarer til danselounge – udvalget er fantastisk. Du finder 12 forskellige restauranter og 20 lounger og barer ombord.

MSC Meraviglia byder desuden på et kæmpe spa- og wellnessområde, og du har fri adgang til fitness og udendørs jacuzzis, og mod betaling kan du tilkøbe ophold og behandlinger i Aurea Spa afdelingen.

Som noget helt exceptionelt har MSC indledt et samarbejde med det verdenskendte Cirque du Soleil, så du i skibets imponerende teatersal kan opleve shows i den absolutte verdensklasse.

Skibet er 315 m langt og 65 m bredt, har i alt 2244 kahytter og medtager op til 5714 passagerer – med MSC Meraviglia får du en oplevelse udover det sædvanlige.


Helpension
Opholdet ombord på MSC Meraviglia er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke på denne tur. Dette omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. All inclusive koster 190 kr. pr. dag/1.330 kr. for 7 dage pr. voksen og 120 kr. pr. dag /840 kr. for 7 dage pr. barn. Skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan bestilles ombord, hvor prisen dog vil være ca. 15 % højere.

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4.590 kr.
Voksne: 5.990 kr.


Rejsebeskrivelse
MSC Meraviglia sejler ud fra Genova lørdag kl. 18 og sætter kursen mod Civitavecchia udenfor Rom. Dette er en hyggelig by med en velbevaret historisk bymidte, men du kan også tage en tur ind til den italienske hovedstad, der er et overflødighedshorn af store, historiske og arkitektoniske seværdigheder.

Du bliver i Italien endnu en dag, hvor skibet lægger til i Palermo på Sicilien. Her på kanten af Europa vil du opleve et krydret mix af flere kulturer, hvilket tydeligt ses i blandingen af bygningsværker, der udover Italiens største operahus tæller alt fra kirker til paladser omkranset af daddelpalmer. Det arabiske islæt går igen på byens markeder, hvor du kan gøre en god handel.

Tirsdag formiddag ankommer du til et nyt land i form af Middelhavsøen Malta. Denne perle giver dig bl.a. mulighed for at se nogle af verdens ældste menneskabte bygninger i form af tempelruinerne ved Qim. Den stille, hvide by Mdina med eget tortur-museum er bestemt også et besøg værd, eller tilbring dagen i den både hyggelige og flotte hovedstad, Valletta.

Efter en dag på havet, hvor du rigtig kan boltre dig ombord, besøges Cataloniens hovedstad, Barcelona, som er en sprudlende storby, hvor det er absolut umuligt at komme til at kede sig. Her er masser af seværdigheder for både unge og ældre, og det gælder både bygningsværker, museer og meget andet. Shoppingmulighederne er også rigtig gode, og har du bare en lille bitte interesse for fodbold, må du så absolut ikke gå glip af et besøg på det kæmpe stadion Camp Nou.

Krydstogtets sidste stop bliver i Marseille i Frankrig, der bliver det fjerde land, du kommer til at opleve på denne rejse. Marseille er Frankrigs vigtigste havneby, og hvis du ikke vil tilbringe dagen i byen, er der herfra let adgang til Provence og Pavernes By, Avignon.

Lørdag morgen er du tilbage i Genova, hvorfra du flyver hjem til Danmark efter en uge med masser af spændende oplevelser, afslapning og god mad.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 3.000 kr. pr. person, som ikke er refunderebart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • Fly Kastrup – Genova t/r
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 nætter ombord på MSC Meraviglia
 • Helpension ombord
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller kontakter Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas og visum
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Der kræves på den oplyste sejlrute ingen visa for danske statsborgere.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 27. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst