Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmetophold på Nørre Vissing Kro

Besøg Nørre Vissing Kro, som er kendt for sit fremragende køkken og charmerende rammer. Kroen ligger omgivet af Søhøjlandets smukke natur nær mange spændende oplevelser som bl.a. museerne i Silkeborg, hyggelige Skanderborg og Aarhus' mange seværdigheder.

NØRRE VISSING KRO - nær Silkeborg, Skanderborg og Aarhus. 1 overnatning, morgenmad & 3-retters menu.

Pris999

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
95 solgte

Værdi1.765

Rabat43

Spar766

Den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro anno 1801 ligger ved bakker, skove og søer - kun 25 minutter til Aarhus og Silkeborg. Nørre Vissing Kro er ikke blot kendt for sine charmerende rammer, men også for det gode køkken, som har givet kroen en fornem plads i spiseguiden White Guide. Desuden har Nørre Vissing Kro høstet en lang række gode madanmeldelser gennem de sidste mange år

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
  • 3 retters middag - årstidsmenu med kokkens kreationer af sommerens råvarer
  • Stor og dejlig morgenmad

SPOTpris 999 kr. Normalpris 1.765 kr. Spar 43 %

Opholdet kan benyttes mandag til fredag til og med 1. september 2018.


 

Det kan du opleve, når du besøger på Nørre Vissing Kro

  • Kroens sansehave med krydderurter, springvand og vinvæg.
  • Søhøjlandet lige uden for døren med skove, søer og bakker.
  • Midtjyllands bedste sø badning med sandstrand - kun 5 minutters kørsel fra kroen.
  • Silkeborg med Asger Jorn museet, Museum Silkeborg og Aqua Akvarium og Dyrepark - 20 minutters kørsel fra kroen.
  • Aarhus med AroS Aarhus Kunstmuseum, Den gamle By og Moesgård Museum - 25 minutters kørsel fra kroen.

Om Nørre Vissing Kro
Den er ikke til at tage fejl af, når I kører gennem landsbyen Nørre Vissing på landevejen fra Skanderborg og nordpå mod Hammel: Den 200 år gamle landevejskro er siden gennemrenoveret fra yderst til inderst, og lyser de vejfarende i møde med sine lavendelblå mure.

Det hele begyndte med en smugkro her ved vejkrydset i Nørre Vissing. Det var et godt sted at gøre holdt og få en snak over en saltsild, et krus godt øl og en tår brændevin eller to. I 1801 flyttede kroen til den nuværende plads, og ved samme lejlighed fik kroen kongeligt privilegium. Det betød bl.a., at værten havde eneret på at brygge øl og brænde brændevin.

I dag er kroen familiedrevet, og når I træder indenfor, ser du straks, at familien holder meget af den blå farve. Restauranten er holdt i grå og blå farver, og havestuen fryder øjet med dens blå nuancer i kobolt og lavendel.

Foruden de mange blå nuancer er der mange detaljer på kroen. Her er ingen tvivl om, at familien går op i stedets indretning, og de har en god smag. I rummene er en fin blanding af smukt gammelt og moderne interiør.

Prikken over i'et i indretningen er de mange skønne blomsterdekorationer, der er et farverigt indslag i indretningen og ikke mindst giver en skøn duft. Huset har sin egen blomsterdekoratør, som året rundt arrangerer spændende dekorationer med årstidens blomster, planter og naturmaterialer. 

Unikt køkken
Kroen er ikke blot kendt for sine charmerende rammer, men også for sit gode køkken, som har givet Nørre Vissing Kro en fornem plads i spiseguiden White Guide. 

Køkkenet ledes af krovært og køkkenchef Morten Mygind, en ildsjæl, der har medvirket som kok i Nis Boesdals tv-programmer på DR, er gastronomisk skribent og fagguide for Granada Kulturrejser til Catalonien. I køkkenet bliver der lavet mad med inspiration fra det danske, franske og italienske køkken.

Maden tilberedes med færdighed, gode råvarer og kreativitet. Og bemærkelsesværdigt er, at mange af råvarene er fra egnen. Fisk som sandart, gedde og aborre er fanget i en af områdets søer. Og svampe, bær og kronvildt er ofte fra omkringliggende skovområder.  

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos Nørre Vissing Kro på Tlf.: 86 94 37 16 - mm@nr-vissing-kro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Nørre Vissing på Tlf.: 86 94 37 16 - mm@nr-vissing-kro.dk kontaktes.

Opholdet kan benyttes mandage til fredage til og med 1. september 2018.Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Nørre Vissing Kro

Ophold for 2 personer inkluderer:
1 overnatning i delt dobbeltværelse
3 retters middag - årstidsmenu med kokkens kreationer af sommerens råvarer
Stor og dejlig morgenmad

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Nørre Vissing Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Nørre Vissing Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Nørre Vissing Kro

Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

Sidste chance: 05. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst