Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra København til Savona

Skynd dig!

Kun 2 tilbage

Når sommeren går på hæld herhjemme, kan du stadig finde gode temperaturer ved Middelhavet. Skibet sejler fra København den 8. september i 12 dage/11 nætter. Tag med fra KUN 5.990 kr. inkl. helpension ombord og fly hjem.

KRYDSTOGT KØBENHAVN-SAVONA - Rejs 8. sep. i 11 nætter. Inkl. helpension & fly fra Milano til CPH.

Pris5.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
156 solgte

Værdi17.324

Rabat65

Spar11.334

Det er kun én gang hvert år, at denne rute ud fra København sejles, så det er et enestående krydstogt, der venter forude. I sejler med Costa Favolosa, der byder på underholdning i topklasse.

Costa Favolosa forlader København om aftenen den 8. september, og undervejs tager det jer med til både England, Frankrig, Spanien og Portugal. Krydstogtet slutter i Savona den 19. september, hvor der er transfer til lufthavnen i Milano og fly hjem til København.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden


Rejsen inkluderer

 • 11 nætter ombord på Costa Favolosa ifølge program og i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Transfer fra skibet i Savona til lufthavnen
 • Fly fra Milano til København
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Obligatorisk service charge, som udgør 990 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 8. september 2018 fra København
Indvendig Classic: SPOTpris 5.990 kr. Normalpris 17.324 kr. Spar 65 %
Indvendig Premium: SPOTpris 6.390 kr. Normalpris 18.504 kr. Spar 65 %
Udvendig Classic*: SPOTpris 7.290 kr. Normalpris 21.164 kr. Spar 65 %
Udvendig Premium: SPOTpris 7.690 kr. Normalpris 22.644 kr. Spar 66 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 8.590 kr. Normalpris 25.064 kr. Spar 65 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 8.990 kr. Normalpris 27.144 kr. Spar 66 %

* Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover det beskrevne.

 Rejseplan

08/09: Kl. 19.00 afgang fra København
09/09: På havet
10/09: Kl. 08.00 ankomst Harwich/England. Afgang kl. 20.00
11/09: Kl. 09.00 ankomst Le Havre/Frankrig. Afgang kl. 20.00
12/09: På havet
13/09: Kl. 08.00 ankomst La Coruña/Spanien. Afgang kl. 18.00
14/09: Kl. 08.00 ankomst Vigo/Spanien. Afgang kl. 17.00
15/09: Kl. 08.00 ankomst Lissabon/Portugal. Afgang kl. 15.00
16/09: På havet
17/09: Kl. 13.00 ankomst Barcelona/Spanien. Afgang kl. 20.00
18/09: Kl. 09.00 ankomst Marseille/Frankrig. Afgang kl. 17.00
19/09: Kl. 09.00 ankomst Savona/Italien. Transfer til lufthavnen og hjemrejse til København.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Transport

Afrejse fra København
Skibet sejler fra Oceankaj i Nordhavnen i København. Du sørger selv for at komme til skibet, hvor du skal være ombord senest 2 timer før afrejse.

Hjemrejse til København
Rejsen inkluderer fly fra Milano til København

19/09 Kl. 19.05-21.10 Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Skibet
Du sejler med Costa Favolosa, der medtager ca. 3000 passagerer og over 900 besætningsmedlemmer, der på turen yder deres bedste for at gøre oplevelsen optimal for dig.

Costa Favolosa byder på underholdning i topklasse, og du har fri adgang til de fleste af skibets faciliteter. Her findes hele fire pools, hvoraf to kan overdækkes, lækkert soldæk, jacuzzier og 13 forskellige barer/lounges samt et imponerende teater. For de aktive findes der både fitnesscenter og udendørs joggingbane. Der er også mod betaling mulighed for adgang til stor spa- og wellness-afdeling, biograf, Formel-1 simulator og meget mere – det skal opleves.

Hver dag er der underholdning for både store og små, når skibets animationsteam arrangerer forskellige aktiviteter. Og så er der selvfølgelig show i teateret hver aften.

På et krydstogt indgår al maden, og det er bestemt ikke kun hverdagsmad, du kan få. Ombord findes hovedrestauranterne, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad efter varieret menukort. Du har også valgfriheden til at spise i skibets imponerende buffet, som har åben fra tidlig morgen til sent.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Se Costas udflugtsprogram her.

Der er også mulighed for arrangementer i land på egen hånd, og mange steder står lokale operatører og tilbyder arrangementer.


Eventuelle tillæg (afregnes direkte til Øster Lindet ved bestilling)

Enekahyt
Enekahytter tilbydes mod tillæg:

Indvendige kahytter 1.800 kr.
Balkon kahytter 3.000 kr.

Der er et yderst begrænset antal enekahytter til rådighed, og der skal forespørges hos Øster Lindet inden bestilling. Eneværelsestillæg afregnes direkte til Øster Lindet. Der er ikke mulighed for enekahyt i Udvendige kahytter.

Børn
Børn under 18 år ifølge 2 fuldt betalende kan medtages for 3.990 kr. i ekstra seng uanset kahytstype. Der er begrænset kapacitet, og der skal forespørges hos Øster Lindet inden bestilling. Børn betales direkte til Øster Lindet.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” pakke, som koster 225 kr. pr. person pr. dag. Denne pakke omfatter drikkevarer ad libitum af et bredt udvalg med/uden alkohol. Ombord på skibet er et drinkskort i de enkelte udskænkningssteder, som byder på et stort og varieret sortiment. Der er visse premium mærker, der er undtaget, hvilket også minibaren er. Drikkepakken bestilles sammen med rejsen hos Øster Lindet.


Rejsebeskrivelse 
Costa Favolosa forlader København om aftenen den 8. september og sætter i første omgang kursen mod nord igennem Kattegat og rundt om Grenen. Herfra ændres retningen, og skibet fortsætter nu sydpå med første stop i Harwich, der er kendt for sin historie og arv inden for søfart. Her er smalle gader, historiske bygninger og museer som f.eks. det runde Redoubt-fort. Du kan også vælge at tage turen ind til London og bruge dagen på sightseeing eller shopping i denne metropol.

Turen går videre til Frankrig, hvor skibet anløber Le Havre, der er en moderne og livlig by, hvis midte blev genrejst efter Anden Verdenskrig. Her tilbydes bl.a. udflugt til Mont Saint-Michel - den lille ø, hvis fastlandsforbindelse forsvinder ved højvande - med det imponerende kloster.

Næste land, der skal besøges, er Spanien, hvor der først lægges til i La Coruña i Galicien på den spanske nordvestkyst. Byen er usædvanlig rig på arkitektur og kultur og har f.eks. det eneste fyrtårn bygget af romerne, der stadig er i brug. Der er heller ikke langt til smukke Santiago de Compostela, hvor den verdensberømte pilgrimsrute, Caminoen, ender. Den følgende dag kommer du i land i Vigo – endnu en hyggelig by med mange spændende kroge – hvorfra du kan besøge Baiona, der er en gammel, meget karakteristisk fiskerlandsby, hvor et af Colombus’ skibe i 1493 lagde til med nyheden om ”Den Nye Verden”.

Du nærmer dig nu Middelhavet, men får først muligheden for at se nærmere på den portugisiske hovedstad, Lissabon, der er en ofte overset by, men faktisk er en af de mest fascinerende i Europa. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

Herfra går turen videre igennem Gibraltarstrædet op til kosmopolitiske og livlige Barcelona. Oplev dagliglivet på Ramblaen, nyd udsigten fra Montjuic-bjerget, bliv betaget af La Sagrada Familia eller slap af med tapas i det gamle, gotiske kvarter. Mulighederne i Cataloniens hovedstad er uendelige.

Det sidste reelle stop er i den dynamiske franske havneby Marseille, hvor du nemt kan få dagen til at gå. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til Pavernes By, Avignon.

Næste dag ankommer du til Savona i Norditalien, hvor krydstogtet ender. Herfra er der transport til lufthavnen og fly hjem til Danmark, hvortil du ankommer efter at have besøgt fem forskellige lande og set endnu flere interessante og charmerende byer med mange spændende oplevelser til følge.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • 11 nætter ombord på Costa Favolosa ifølge program og i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Transfer fra skibet i Savona til lufthavnen
 • Fly fra Milano til København
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Obligatorisk service charge, som udgør 990 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover det beskrevne.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller kontakter Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas og visum
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Der kræves på den oplyste sejlrute ingen visa for danske statsborgere.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 26. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst