Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Algarvekysten med fly og 4* hotel

En ferie ved Algarvekysten er lig med skønne strande, solskinstimer, imponerende klipper, forkælelse ved poolen og masser af aktiviteter. På denne rejse får du 3 dage i vidunderlige Lissabon og 6 dage i badebyen Albufeira. Inkl. fly og billeje.

ALGARVEKYSTEN og LISSABON - 3 nætter i Lissabon, 6 nætter i Albufeira, billeje og fly fra CPH.

Pris6.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

Særpris!

Det 4-stjernede Hotel Maritur ligger fantastisk på toppen af en klippe, med udsigt over den blændende S.Rafael kyst, ved Albufeira i Algarve. Her finder du alt hvad du behøver for en uforglemmelig ferieoplevelse.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Lissabon og fra Faro til København.
  • 10 kg håndbagage og 20 kg bagage.
  • 3 overnatninger i Lissabon i dobbeltværelse på det 3-stjernede hotel Lisboa Central Park.
  • 6 overnatninger i dobbeltværelse på det 4-stjernede Hotel Maritur.
  • Morgenmad alle dage.
  • Billeje i 6 dage med afhentning i Lissabon centrum og aflevering i Faro lufthavn – Inkl. fri km og lovpligtige forsikringer.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse d. 3/9-12/9: SPOTpris 7.995 kr. 
Afrejse d. 10/9-19/9: SPOTpris 8.395 kr.
Afrejse d. 17/9-26/9: SPOTpris 7.795 kr.
Afrejse d. 24/9-3/10: SPOTpris 7.795 kr.
Afrejse d. 1/10-10/10: SPOTpris 6.995 kr.
Afrejse d. 8/10-17/10: SPOTpris 6.995 kr.
Afrejse d. 22/10-31/10: SPOTpris 6.995 kr.

Udrejse med SAS: 17:25-20:15
Hjemrejse med Norwegian: 10:40-15:20

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen for 500 kr.
  • Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 700 kr.

Hotellet har 58 værelser og suiter med en inspirerende havudsigt. De rummelige suiter kan rumme op til fire personer og har en dobbeltseng,  en stue med en sovesofa, samt en stor balkon med bord og stole. Ligesom alle andre værelser er suiterne også udstyret med  skrivebord og gratis trådløst internet.  Hotellet byder samtidig på en opvarmet indvendig swimmingpool, jacuzzi, et fitnesscenter og to udendørs swimmingpools.

I hotellets  restaurant kan du nyde det Middelhavs-baseret køkken, hvor der er valg mellem enten á la carte eller buffet. Selve spisesalen er et indbydende rum omgivet af store vinduer med naturligt lys. Der er også et udendørs areal, hvor det er muligt nyde vejret mens man spiser. Efter et dejligt måltid kan man få nogle af de mest forfriskende og afslappende cocktails Algarve har at byde i hotellets loungebar.

Alt dette finder du inden for en meget kort afstand af Albufeira Marina, den dejlige Arrifes strand og den berømte S.Rafael strand. 

Albufeira og Algarvekysten
Albufeira, der er en af de mest populære feriesteder på Algarvekysten, er livlig og berømt for sit natteliv, så der er rig mulighed for både festligt byliv og rendyrket afslapning i ro og mag i det rolige område ved hotellet.

Albufeira, der er en af de mest populære feriesteder på Algarvekysten, har livlige restauranter og barer, et hyggeligt lokalmiljø og masser af charme trods de mange besøgende over sommeren. Sørg også for at udforske de rå strande med helt utrolige klippepartier og grotter og tag måske endda en udflugt helt ud til den vestlige spids, Kap São Vicente, hvor vinden kan være kraftig, og hvor bølgerne klasker mod de høje, massive klippeformationer.

Selvom Albufeira er bedst kendt for havet og de flotte strande, skal man blot køre et par få kilometer ind i landet, før landskabet ændre sig. Her lidt væk fra turistmyldret finder du små charmerende landsbyer omringet af mandeltræer, figentræer, appelsin- og fyrretræer i det bakkede landskab.

Madkulturen
Det portugisiske køkken er præget af friske råvarer og hvidløg, olivenolie og friske krydderurter er nøgleord i den portugisisk gastronomi. Maden serveres som regel i rigelige mængder og de lokale egnsretter spænder fra grillede kæmperejer og blæksprutte med stuvede bønner til kanin dampet i rødvin og den traditionelle ret Frango ”Piri Piri” – kylling i chilli-sovs, der nok er mest kendt på Algarve kysten. 

Lisboa Park Central ***
Det 3-stjernede Lisboa Central Park ligger overfor parken Eduardo VII, tæt på centrum i Lissabon. Hotellet tilbyder gratis trådløs internetadgang og rummelige værelser. Den livlige Avenida da Liberdade med de mange butikker og restauranter ligger 10 minutters gang fra hotellet.

De store værelser på Hotel Lisboa Central Park er indrettede i neutrale nuancer og varme farver. Samtlige værelser har aircondition og privat badeværelse med badekar.

Hotellet tilbyder døgnåben reception og tøjvask. Metrostationen Parque ligger 2 minutters gang fra hotellet og tilbyder nem adgang til Lissabons historiske midtby, blot 4 metrostop derfra.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Lissabon og fra Faro til København.
10 kg håndbagage og 20 kg bagage.
3 overnatninger i Lissabon i dobbeltværelse på det 3-stjernede hotel Lisboa Central Park.
6 overnatninger i dobbeltværelse på det 4-stjernede Hotel Maritur.
Morgenmad alle dage.
Billeje i 6 dage, med afhentning i Lissabon centrum og aflevering i Faro lufthavn – Inkl. fri km og lovpligtige forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):
Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen for 500 kr.
Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 700 kr.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 26. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst