Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sønderjysk gourmet på Christie's

I grænselandet findes mange kroer. En bemærkelsesværdig en af slagsen er Christie's. Her kan du opleve et gourmetkøkken baseret på sønderjyske traditioner og råvarer fra egen køkkenhave.

CHRISTIE'S i Sønderjylland - ophold med 5-retters gourmetmiddag. Vælg 1 eller 2 overnatninger.

Pris1.098*

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr

* Miljøtillæg 38 kr. pr. person pr. nat i perioden frem til 30. september
* Miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra 1. oktober til 22. december

442 solgte

Værdi2.195

Rabat49

Spar1.097

I grænselandet er der ikke langt imellem kroerne og variationen er stor. Både hvad angår arkitektur, natur og ikke mindst maden. Derfor er Sønderjylland et fantastisk rejsemål. Når du skal vælge et sted at bo, så lad det være Christie's Sdr. Hostrup Kro. Foruden den naturskønne beliggenhed og de charmerende historiske rammer kan du her få store sønderjyske madoplevelser.

Sønderjysk gourmet
I kroens restaurant serveres der usædvanlig høj gastronomi af lokale sønderjyske råvarer. Alt efter sæson er de fleste af råvarerne fra kroens køkkenhave, der ligger på bagsiden af hovedbygningen. En køkkenhave, der overrasker i omfang og variation. Her kan du gå rundt på grusstier og dufte til blandt andet lavendel og plukke et hindbær (hvis ingen ser dig). Derudover tilbereder kroen fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

Når du sætter dig i kroens restaurant om aftenen, vil du blive imponeret over, hvor lækre og godt tilberedt råvarerne er, og ikke mindst hvor meget smag retterne har. Stilen er både traditionel og moderne dansk. Du kan om sommeren blandt andet få serveret bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennespsglace, blomkålspuré og nye kartofler.

Kroen er ikke bare formidable til det med mad. Vin har de også ualmindeligt godt styr på. Vinkælderen er med et bredt udvalg af vine fra hele verden. Blandt andet kan du få skøn Chardonnay fra Chile, klassisk Bourgogne fra Frankrig og fantastisk Pinot Noir fra Californien.

Intim og stemningsfuld restaurant
Mad og vin bliver serveret i et stemningsfuldt og intimt miljø. Restauranten er i den gamle charmerende krobygning og består af flere mindre lyse rum med udsigt til en stille landevej.

Der er kræset for borddækningen. Her er farvede glas, friske blomster og funklende stearinlys. Bemærkelsesværdigt er baren i funklende bronze, der med den store bowle med champagne tilføjer et snert af eksklusivitet.

Tjenerstaben er ekstraordinært årvågent og effektivt, søde og vidende. Og det gælder i lige så høj grad resten af personalet på kroen.   

Lækkert morgenbord
Madindtrykkene fortsætter ved morgenbordet. Her kan du finde et mindre og nøje udvalg af delikatesser. Foruden klassikere som brød, blødkogte æg og yoghurt er der hjemmelavet æble/ingefærshot, hjemmelavet nutella og friskskåret frugt.  

Vil du have noget af oplevelsen med hjem, kan du købe vin fra vinkælderen. Kun en kort køretur fra kroen ligger Krusmølle - en stor livsstilsbutik. Her kan du blandt andet få lokale delikatesser. Snup en frokost eller kage og kaffe i deres café, Fru Loff’s Café. Her hersker nostalagi og hygge.

I forbindelse med jeres ophold kan det også anbefales at besøge Gråsten Slot, Ribe eller Rømø, hvor I alle steder vil kunne opleve de levende købstæder med hyggelige handelsstrøg og gamle velbevarede huse.

Spil golf
Christie's Sdr. Hostrup Kro samarbejder med flere klubber. Det betyder, at du for kun 170 kr. pr. greenfee kan spille på bl.a.: Royal Oak i Jels (topbane i DK), Brundtlandsbanen i Toftlund, Haderslev Golfklub, Aabenraa golfklub v. Løjt og Nordborg Golfklub. Bookes på golfbox. Greenfees købes og afhentes på Christiés Sdr. Hostrup kro.


Vælg mellem 2 ophold:

Ophold med 1 overnatning inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - 16.30)
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30)

Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden).

1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 1.098 kr. Normalpris 2.195 kr. Spar 49 %

1 overnatning for 1 person: SPOTpris 898 kr. Normalpris 1.450 kr. Spar 38 %

* Miljøtillæg 38 kr. pr. person pr. nat i perioden frem til 30. september.
* Miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra 1. oktober til 22. december.

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - kl. 16.30)
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 19.00) - dag 1
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30) - dag 2
 • Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 1.998 kr. Normalpris 3.996 kr. Spar 50 %

2 overnatninger for 1 person: SPOTpris 1.598 kr. Normalpris 2.550 kr. Spar 37 %

* Miljøtillæg 38 kr. pr. person pr. nat i perioden frem til 30. september.
* Miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra 1. oktober til 22. december.

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 22. december 2018

Opholdet skal være booket hos Christie's Sdr Hostrup Kro senest d. 1. september 2018.

Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):

 • En ekstra overnatning inkl. morgemad - 700 kr. for 2 personer.
 • Mulighed for medbringelse af hun - 200 kr. pr. nat pr. hund (Skal oplyset ved bestilling).

Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr Hostrup Kro)

 • Tillæg ved ophold fredag - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage - 400 kr. pr. værelse pr. nat (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg)
 • Opgradering til Comfortværelse - 100 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Opgradering til Suite med spa eller dampbad - 400 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.


Hotelhytter
Christie's  har 10 fritliggende Hotelhytter på ca. 22 kvm, alle af hotelværelses-standard og udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelserne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har egen lille overdækket terrasse med havemøbler.

Comfortværelser
Christie's  har 12 stemningsfyldte Comfortværelser, som ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv.

Juniorsuite
Christie's  har 2 store og luksuriøse Juniorsuiter på 1. sal på selve kroen, værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv.

Suite
På selve kroen finder I 5 pragtfulde Suiter. Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kwm.


Flotte anbefalinger
På det brugerdrevne anmedlersite Tripadvisor har Christie’s fået et ‘udmærkelsescertifikat’ og nogle af de begejstrede gæster siger:

“Spændende mad og vin”
“Vi havde købt en SPOTdeal på en overnatning og en 5-retters gourmetmenu med vine. Det var både en spændende menu og spændende vin.”

Overnattede juni 2017

“Gourmetmad til billig pris”
(...) Maden var en super oplevelse - gode råvarer - flot anrettet samt meget venlig betjening. Værelset var lyst og venligt - lækker brunch næste morgen.

Overnattede maj 2017

“Fantastisk ophold” 
“Vi havde købt en Deal på Christie's, og det var et virkelig skønt ophold fra først til sidst (...) Den 5-retters middag var ualmindelig lækker, med en fin vinmenu til, bestående af dejlige vine. Alle blev tilbudt anden gang af hovedretten. Tjenerne var meget smilende, søde, dygtige og imødekommende. Morgenmaden var ligeledes fantastisk, tiltalende og pænt anrettet og med noget for enhver smag. Vi så også kroens egen urtehave, hvor en del af deres råvarer kommer fra. Alt i alt et dejligt ophold, som bestemt kan anbefales. Vi kommer i hvert fald gerne igen.”

Overnattede juli 2017

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Sådan booker du dit ophold:

1. Ring til Christies Sdr. Hostrup Kro og forhør om ledige datoer på tlf.: 74 61 34 46 alle hverdage mellem kl. 10.30 og 16.00
2. Videresend dit værdibevis til info@christies.dk med påført aftalt dato
3. Du modtager inden 24 timer en mailbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro
4. Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal kun har et begrænset antal ledige værelser til salg pr. dag pr. kampagne, book derfor gerne inden de 14 dages fortrydelsesret, så hvis I ikke kan få jeres ønskede dato, har I mulighed for at annullere købet
5. Booking er bindende 7 dage før ankomst
6. BOOKING SKAL SKE SENEST 01. september 2018.

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres desuden opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Christie's Sdr. Hostrup Kro kontaktes på tlf.: 74 61 34 46 alle hverdage mellem kl. 10.30 og 16.00.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 22. december 2018.

OBS! Christie's kræver, at man har værdibeviset i elektronisk form. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager.

Én unik kode gælder for det valgte ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro.

Ophold med 1 overnatning inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - 16.30)
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30)
 • Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden).

Ophold med 2 overnatninger inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (hotelhytte)
 • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - kl. 16.30)
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 19.00) - dag 1
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30) - dag 2
 • Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden).


* Miljøtillæg 38 kr. pr. person pr. nat i perioden frem til 30. september.
* Miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra 1. oktober til 22. december.

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):

En ekstra overnatning inkl. morgemad - 700 kr. for 2 personer.

Mulighed for medbringelse af hun - 200 kr. pr. nat pr. hund ( Skal oplyses ved bestilling).

Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr Hostrup Kro)

 • Tillæg ved ophold fredag - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage - 400 kr. pr. værelse pr. nat (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg)
 • Opgradering til Comfortværelse - 100 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Opgradering til Suite med spa eller dampbad - 400 kr. pr. værelse pr. nat.


Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Christie's Sdr. Hostrup Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Christie's Sdr. Hostrup Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa


Sidste chance: 29. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst