Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

RUNDREJSE I INDIEN MED DANSK REJSELEDER

Oplev både lysfest og safari på denne eventyrlige rundrejse i Indien. New Delhi, Agra, Taj Mahal, safari i Ranthambore National park og lysfesten Diwali - det er bare lidt af det, du kan glæde dig til!

RUNDREJSE I INDIEN - 10 dages eventyrlig rejse med dansktalende rejseleder. Afrejse 1/11 2018.

Pris12.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

Særpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rundrejse i Indien. Eventyret starter i hovedstaden New Delhi, som emmer af historie og grandios arkitektur fra både Stormogulerne og det engelske kolonistyre. Et af turens højdepunker er Agra, den gamle hovedstad. Det var her Stormogulerne byggede deres flotteste bygninger, hvoraf det røde fort og det underskønne Taj Mahal er bedst kendt. Senere kommer I til Ranthambore National park, hvor I skal på Safari med mulighed for at se den mægtige tiger. I Jaipur møder vi ørkenens kameler og ser Maharajaens lyserøde palads. Her sluttes turen af på bedste vis med lysfestivalen Diwali.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til New Delhi t/r (direkte med med Air India)
 • 2 måltider ombord på flyet
 • Morgenmad på ankomstdagen
 • 8 overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • Morgenmad alle dage.
 • 1 x frokost
 • 2 x aftensmad
 • 10 dages spændende program og masser af udflugter
 • Entré til alle nævnte udflugter
 • Rickshaw tur i Old Delhi
 • Rickshaw tur i Bharatpur fuglereservat
 • To safarikørsler i Ranthambore National park
 • Dansktalende rejseleder
 • Indisk lokalguide
 • Alle kendte skatter og afgifter

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København den 1. - 10. november 2018.

Dobbeltværelse: Særpris 12.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Eneværelse: Særpris 15.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Tilkøb (bestilles direkte hos Over Alle Bjerge): 

 • En fantastisk Gallaaften i anledning af Diwali den 7. november - 350 kr.

Ikke inkluderet i rejsen

 • Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
 • Visum til Indien (Kan gøres online til ca. 360 kr. Over Alle Bjerge sender en dansk vejledning).
 • Drikkevarer til måltider
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person.

Flytider fra København (flyvninger med Air India):
Afgang d. 1. november fra København kl. 20.45 - Ankomst New Delhi d. 2. november kl. 07.35
Afgang d. 10. november fra New Delhi kl. 14.30 - Ankomst København d. 10. november kl. 18.45

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 


 

Program:


1. november: Direkte flyvning til Indien
Vi flyver fra København om aftenen med den nye direkte flyvning til New Dehli. Den hurtigste vej til Indien! Der er god plads om bord på Air Indias nye Boeing 787 Dreamliner og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen hvor man kan vælge mellem Europæisk og Indisk. Der er også begrænset drikkevare udvalg både med og uden alkohol.

2. november: Præsidentpalads og Gandhis mindepark
Om morgenen ankommer vi til den pulserende storby New Dehli. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Her vil der være mulighed for morgenmad og et bad inden vi skal ud og se på byen. Vi starter vores oplevelser med Hamayuns mausoleum som er et af de klassiske bygningsværker. Mausoleet blev bygget til den anden Stormogul og er et fantastisk eksempel på den Indo-Persiske byggestil og en smagsprøve på det senere Taj Mahal. Vi besøger herefter Qubt Minar der som Hamayuns Mausoleum er på UNESCOs fornemme liste over verdens kulturarv. Det 73 meter høje murstens tårn er bygget helt tilbage i 1192 af Delhis første sultan og er det højeste i verden af sin art. Endelig ser den nye del af byen. Vi kører forbi præsidentpaladset og den store India Gate som leder tankerne til triumfbuen i Paris.

3. november: Det myldrende old Delhi med basar og rickshaw-tur
I dag skal vi ud og se på ”Old Delhi” og kører forbi det røde fort. Det imponerende bygningsværk blev bygget i 1638-48 hvor Mogulerne havde deres storhedstid. De 33 meter høje mure af rød sandsten knejser over resten af det gamle Dehli. Ikke så langt fra fortet ser vi også Indiens største Moske, fredags moskeen Jama Mashid fra 1700 tallet. I samme område tager vi på en rickshaw tur i de gamle gader ved Chandni Chowk bazaren. Vi oplever stemningen ved Raj Ghat som er det sted hvor man mindes landsfaderen Mahatma Gandhi. Her er en fredelig park og en evigt brændende flamme på stedet hvor hans kremation fandt sted.

4. november: Taj Mahal i horisonten
Om formiddagen kører vi til den gamle hovedstad Agra som med en historie på omkring 3500 år har masser af gammel kultur. Byen havde sin gyldne periode under stormogulerne der gjorde byen til Indiens hovedstad i 1526. Stormogulen Babur indtog stedet og hans efterfølgere regerede byen helt frem til Englænderne overtog i 1803. Fra den tid finder man nogle af Indiens mest fantastiske bygningsværker herunder stormogulernes palads det Røde Fort og det verdenskendte Taj Mahal. Senere på eftermiddagen besøger vi det Røde fort i Agra hvor Stormogulerne boede mens Agra var hovedstad for deres mægtige rige. Ved solnedgang besøger vi Mehtab Bagd som betyder månehaven. Den ligger på den anden side af floden og er det bedste sted at se Taj Mahal fra på afstand. Det siges endda at Shah Jahan havde tænkt sig at bygge en sort udgave af Taj Mahal her på dette sted så der var to ens bygninger der lå over for hinanden. Så kunne han ligge over for sin elskede og de ville være forenet til evig tid.

5. november: Verdens smukkeste bygning
Man har sagt at Taj Mahal er verdens smukkeste bygning og når man står foran den i morgensolens bløde stråler og hører den smukke historie er man ikke i tvivl. I går så vi Taj Mahal fra afstand. I dag skal vi helt tæt på og se alle de smukke detaljer. Det er bygget af Stormogul Shah Jahan til hans livs kærlighed i midten af 16 tallet og er det ypperste af Indisk islamisk arkitektur. Taj Mahal synes perfekt fra alle vinkler og går man tæt på ser man de detaljerede udskæringer og indlæg med halvædelstene. Det er i sandhed et at verdens vidundere. Herefter besøger i Bharatpur fuglereservat der er verdensberømt for den store bestand af vandfugle. Der er over 400 forskellige arter hvilket har bragt stedet på UNESCOs liste over verdens naturarv. Vi kører rundt og ser parken i rickshaw. Hvis tiden tillader det besøger vi også stormogulens forladte hovedstad Fatehpur sikri. Først på aftenen tager vi toget til Ranthambore. En kort men spændende tur på ca. to timer. Når vi er kommet frem spiser vi aftensmad sammen.

6. november: Safari på udkig efter tigeren
Vi bor to nætter ved Indiens mest berømte National park. Vi har både en safari køretur om morgenen og en om aftenen. Begge tidspunkter hvor dyrene er mest aktive. Vi har skiftet bussen ud og kører i flere små safari køretøjer. Her findes den største bestand af vilde Bengalske Tigre og verdens naturfotografer har taget forsidebilleder til blade som f eks National Geographic. Forhåbentlig får vi den at se men der er også mulighed for at opleve en række andre interessante dyr herunder leoparder, bjørne, gazeller, krokodiller, python slanger, hyæner, sjakaler og aber. I gamle dage var det Maharajaens af Jaipurs private jagtområde men blev fredet som Nationalpark i 1973. I dag har vi både frokost og aftensmad med i programmet i National parken.

7. november: Kurs mod ørkenen og Diwali festen
Vi kører fra Ranthambore og sætter kurs mod ørkenen i vest. Jaipur er hovedstad i delstaten Rajastan og kaldes ”den lyserøde by” fordi hele byen blev malet rosa til ære for Storbritanniens Prins Albert, da han kom på officielt besøg i 1853. Om aftenen skal vi fejre Diwali lysfesten med vores indiske værter. Der er et hav af forskellige myter og traditioner men fælles for Diwali er at alle de millioner lys der bliver tændt af verdens 1 milliard hinduer har samme betydning: Oplysningens sejr over mørket, det gode over det onde, visdom over uvidenhed samt håb over fortvivlelse. I er indbudt til fest på det ikoniske ”Diggi palads” i Juipur. Her vil i opleve en af Indiens vigtigste og mest farverige festivaler på nært hold. En fantastisk aften med dejlig indisk mad, fyrværkeri, musik, underholdning og blomsterkranse om halsen. (Bemærk at Diwali festen med middag er tilkøb til 350 kr.)

8. november: Maharajaens paladser
Hovedattraktionen i Jaipur er Amber Fort som vi tager fra morgenstunden. Et imponerende bygningsværk der ligger flot på en bakketop. Dem der har lyst tager turen op til fortet på elefant ryg. Man kan dog også vælge at blive kørt med jeep. Vi kører også forbi det smukke Hawa Mahal ”vindens palads”. I City Palace har Maharajaen regeret over delstaten Rajastan i flere århundreder. Her ser vi desuden et museum med en stor samling af malerier, rustninger, kongelige rober og tæpper. Om eftermiddagen går vi en tur i de smalle gamle gader og besøger også den gamle basar.

9. november: Fra Rajastan til New Delhi.
Efter morgenmaden kører vi til New Delhi. Resten af dagen er til fri disposition. Man kan gå på et af Indiens sprudlende markeder eller tage nærmere kig på nogle af de mange attraktioner eller museer denne gamle hovedstad indeholder. Om aftenen mødes vi en sidste gang og spiser en god aftensmad sammen.

10. november: New Dehli til København.
10 dages eventyr er ved at være til ende og vi har fået oplevelser for livet. Vi skal heldigvis ikke afsted tidligere end vi kan nå at få en god morgenbuffet og tid til at pakke. Vi kører til lufthavnen om formiddagen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen.

Over Alle Bjerge har generelt valgt gode løsninger frem for at spare her og der. Derfor flyver direkte uden mellemlanding og har valgt den bedste årstid. I november er det ikke for varmt, det regner ikke meget, der er bedst chance for at se tigeren og så fejrer inderne deres største og mest farverige festival Diwali.

Hotelliste
Delhi: Golden Tulip Essential Chattarpur
Agra: The Retreat 
Ranthambore: Jungle Vilas
Jaipur: Park Reggis Amer Road/Leisure Inn
 
Om rejselederen
Kasper startede med at komme i Indien for 10 år siden og er kommet tilbage mange gange siden. Noget han glæder sig til hver gang. Han er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede 12 år i Asien. Herfra rejste han ud for at starte nye rejsemål og rundrejser op hvilket bragte ham til over 70 lande. Efter han flyttede tilbage til Danmark i 2014 har han startet rejsebureauet ”Over Alle Bjerge” og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til hans favorit destinationer samt holde foredrag om nogle af hans fantastiske oplevelser. Der er nok at tage af når man har arrangeret og været rejseleder på næsten 100 rundrejser.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre.
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til New Delhi t/r (direkte med med Air India)
2 måltider ombord på flyet
Morgenmad på ankomstdagen
8 overnatninger på gode mellemklasse hoteller
Morgenmad alle dage.
1 x frokost
2 x aftensmad
10 dages spændende program og masser af udflugter
Entré til alle nævnte udflugter
Rickshaw tur i Old Delhi
Rickshaw tur i Bharatpur fuglereservat
To safarikørsler i Ranthambore National park
Dansktalende rejseleder
Indisk lokalguide
Alle kendte skatter og afgifter

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København den 1. - 10. november 2018.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Tilkøb (bestilles direkte hos Over Alle Bjerge): 
Gallaaften i anledning af Diwali den 7. november - 350 kr.

Ikke inkluderet i rejsen
Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
Visum til Indien (Kan gøres online til ca. 360 kr. Over Alle Bjerge sender en dansk vejledning).
Drikkevarer til måltider
Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person.

Flytider fra København (flyvninger med Air India):
Afgang d. 1. november fra København kl. 20.45 - Ankomst New Delhi d. 2. november kl. 07.35 
Afgang d. 10. november fra New Delhi kl. 14.30 - Ankomst København d. 10. november kl. 18.45

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.
Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge - Danmarks Bedste Firmanavn 2017

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 05. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst