Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

12 flasker ”mini-amarone" til fantastisk pris

12 flasker Terre dei cimbri Ripasso cantina di Monteforte 2015: En flot ”mini-amarone" fra Cantina di Monteforte, der er perfekt til den grillede bøf eller veltilberedte steg.

12 fl. Ripasso fra Cantina di Monteforte. Inkl. levering.

Pris1.099

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
9 solgte

Værdi2.028

Rabat45

Spar929

Ripassoen er de senere år blevet mere og mere populær blandt det danske publikum. Og der er ikke noget at sige til det, for en Ripasso giver dig rigtig god vin til relativt få penge og er et godt alternativ til amaronevinene. Nyd den sammen med et godt stykke kød, orientalsk krydrede retter, modne oste - eller alene.

Det får du:

  • 12 flasker 2015 Terre dei cimbri Ripasso cantina di Monteforte

SPOTpris 1.099 kr. Normalpris 2.028 kr. Spar 45 %

Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipsons hjemmeside. Se mere under "sådan køber du".

Prisen er inkl. levering. 


Om vinen
Ripasso betyder "at lade passere over igen". Når der står Ripasso på en Valpolicella-etiket, betyder det, at vinen efter første gæring er overført til et fad med rester (den såkaldte bærm) fra produktionen af Recioto eller Amarone. Disse to vintyper fremstilles på tørrede, sukkerholdige druer, og presseresterne kick-starter en ekstra gæring i Valpolicella-vinen, som dermed bliver rigere og mere generøs, samtidig med at den også optager nogle af Amaronens eller Reciotoens komplekse aromaer. En fyldig og aromatisk vin med let sødme godt balanceret af saftig frugt og syre. Blød men velstruktureret.

Cantina di Monteforte Cantina di Monteforte
Cantina di Monteforte blev grundlagt i 1952 af 80 vinbønder. I dag er det en af Norditaliens største vinproducenter med 600 vinbønder og 1300 ha vinmarker, hvoraf 80% er i D.O.C. Selve hovedsædet og vinkælderen ligger i den maleriske dal Val d'Alpone, som er berømt for 2 slagts terroir: På skråningerne er det fortrinsvis vulkansk terroir fyldt med mineraler og længere nede i dalene er det kalk og limstensterroir med en stor mængde fossiler.

Moderne kvalitetskooperativ
Fokus er på at fremtille de lokale vine, Soave, Rosso Veronese, Ripasso og Amarone. I de sidste 10 år har man systematisk analyseret alle vinmakers terroir og fået dem kortlagt fora t tilrettelægge produktionen bedst muligt og for at opnå den bedste kvalitet. De fleste vinmarker ligger i kommunerne Monteforte d'Alpone, Soave, Montecchia og San Giovanni Ilarione. De vigtigste hvidvinsdruer er Garganega, Trebbiano, Pinot Grigio, Chardonnay og Durella. Det vigtigste rødvinsdruer er de lokale druer Corvina, Corvinone, rondinella og Molinara, men man råder også over Cabernet Sauvignon, Merlot og Pinot Noir. Man kører en stram produktionspolitik med fokus på kvalitet, bl.a. belønnes de vinbønder med lavt høstudbytte og høj kvalitet druer.

Masser af medaljer
Cantina di Monteforte har gennem tiden høstet et væld af medaljer bl.a. International Wine Challenge, Decanter, concrours Mondial de Bruxelles blot for at nævne nogle få. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

  • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal() 
  • Indtast din unikke kode i feltet ”indtast dealkoder”, Klik på 'tilføj dealkode'. Har du købt flere beviser, indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis
  • Klik herefter på 'Gå videre' og følg vejledning herfra.

Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal bestilles senest den 4. juli 2018.

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme. 

Én unik koder gælder for 12 flasker 2015 Terre dei Cimbri Ripasso Cantina di Monteforte.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal


Sidste chance: 01. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst