Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Tunesien med ørkensafari og dansk rejseleder

Tag med til eventyrlige Tunesien og hold badeferie i de smukkeste omgivelser. Prisen er inkl. 7 nætter på 3* Hotel Riadh Palms i hjertet af Sousse med havudsigt, All Inclusive og 2 dages ørkensafari.

TUNESIEN - 1 uge på 3+ hotel med All Incl og 2 dages ørkensafari. Afrejse fra BLL i aug. og sept.

Pris5.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Særpris!

Sommeren igennem kærtegner solen de hvide sandstrande i Tunesien. Kun et skumsprøjt fra italienske Sicilien ligger en forunderlig verden af 1001 nats eventyr og venter på jer. Slap af på de skønne strande med en kølig drink i skyggen, lad solens stråler varme dig op i en liggestol og se livet gå sin gang. Tag også på marked med de lokale – en sjov oplevelse i sig selv!

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund - Tunesien t/r.
  • 7 overnatninger på Hotel Riadh Palms (kat 3+).
  • Havudsigt.
  • All Inclusive.
  • 2 dages ørkensafari.
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse

Afrejse fra Billund:

Afrejsedato: 06. august 2018 særpris  6.998 kr.
Afrejsedato: 13. august 2018 særpris 6.998 kr.
Afrejsedato: 20. august 2018 særpris 5.998 kr.
Afrejsedato: 27. august 2018 særpris 5.998 kr. 
Afrejsedato: 03. september 2018 særpris 5.998 kr. 
Afrejsedato: 10. september 2018 særpris 5.998 kr. 
Afrejsedato: 17. september 2018 særpris 5.998 kr.
Afrejsedato: 24. september 2018 særpris 5.998 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 325 kr.
Transport til og fra hotellet – 180 kr.
Mad kan købes ombord på flyet.Masser af oplevelser
Tunesien er et overflødighedshorn af storslåede oplevelser. Tag med på en to dagstur til syden og nyd solnedgangen fra kamelryg mellem Saharas sanddyner – eller hvad med en byrundtur i kontrastfyldte Sousse, så I virkeligt lærer området at kende? Udflugtsmulighederne i Tunesien er mange og gode, og de dansktalende rejseledere står klar med information og inspiration både på udflugterne og hotellet.

De snoede gader, basarerne, indkaldelse til bønner fra moskéerne og de skønne monumenter er andre dejlige oplevelser, som venter på jer i Tunesien. Duft til krydderierne, gå på jagt efter smukke tæpper eller køb en fin sølvske med hjem fra markedet.

Tunesiens råvarer
Tunesiens skønne klima danner rammerne for et stort og varieret landbrug. En kort køretur nordpå vil afsløre frodige citrusplantager og saftige vinranker så langt øjet rækker, mens kystområdet især står for produktionen af den lækreste olivenolie. Langs landevejene bliver chilierne tørret i solen, og på markederne sælges alle de friskeste grøntsager til spotpriser. Tilgangen til friske råvarer gør det tunesiske køkken særdeles lækkert og varieret, og i Sousse findes uendelige muligheder for at smage den lokale mad.

Ørkensafari – to dage
Vi sætter kursen sydpå mod det gamle romerske amfiteater i El Jem. Det er et af verdens største, og betragtes som det smukkest velbevarede bygningsværk, romerne opførte i Nordafrika. Gennem olivenlunde kommer vi mod Gabès og vi oplever, at plantevæksten aftager kraftigt, og det varer ikke længe, før vi når de kendte Matmata-bjergene.

I Matmata bor berberfamilier i trogledytter - en slags kalkstenshuler under jordoverfladen. Sådan har de levet gennem de sidste 3.000 år, og vi skal naturligvis besøge en af disse huler og se, deres fascinerende måde at leve på. Vi spiser frokost på et hulehotel.

Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at ride på kameler eller køre på quadbikes i ørkenen (tilkøb). Dette er en oplevelse, man aldrig glemmer. Forhåbentlig ser vi her, den fantastiske solnedgang, ud over sandklitterne.

Vi indlogerer os i udkanten af Sahara-ørkenen på et lækkert hotel. På hotellet får vi en dejlig buffet og tid til at slappe af, inden en ny dag fyldt med oplevelser.

Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Chott el Jerid. Her skal vi nyde og se hvordan lyset spejler sig i saltet, i den udtørrede saltsø, der er Tunesiens største og et af landets flotteste naturfænomener.

Senere når vi Eden Palm i Tozeur, hvor vi med hestevogn skal se den kæmpe oase. Vi skal også på et museum i oasen, hvor vi bliver fortalt en masse omkring oaser og palmer. Vi smager også på forskellige produkter lavet af dadler. På vejen hjem spiser vi frokost, inden turen går nordpå igen til den hellige by Kairouan, der er den første by i Nordafrika, der er grundlagt af araberne. Her stopper vi ved Den Store Moske, som vi kan beundre oppefra. Bussen fortsætter derefter mod Sousse efter to oplevelsesrige dage!

Turen er inkl. halv pension, overnatning og entreer.

Eks. drikkevarer, evt. singletillæg, kamelridning, quadbikes og drikkepenge.
Husk: Kamera, mønter, løse bukser til kamelridning, skiftetøj, badetøj til pool, 25 TND til eneværelse (kan ikke forudbestilles) og evt. ekstra penge til kamelridning.

Hotel Riadh Palms - Bravo kategori 3+
Godt All Inclusive-hotel med skøn beliggenhed.
I hjertet af Sousse – omgivet af palmetræer og ned til en skøn sandstrand – finder I Hotel Riadh Palms. En rigtig godt hotel med mange faciliteter og en skøn atmosfære!

Hotellet har et lækkert poolområde, der snor sig gennem de fantastiske omgivelser. Tre små broer får hele området til at hænge sammen. Der er også børnepool. Nyd livet på de mange solstole på de store terrasser med parasoller. Der er også solstole ved stranden.

Hele dagen kan I også prøve forskellige sportsaktiviteter og blive underholdt ved poolen.

Riadh Palms er kendt for sine mange faciliteter, der bl.a. tæller fitnesscenter, spa, fire restauranter, barer, snackbar og egen natklub.

Spiller I golf, ligger en af områdets gode baner blot 10 minutters kørsel fra hotellet. I finder flere gode baner indenfor en halv times kørsel. 

Flyinformation
Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 10.25
Ankomst til Tunesien kl. 12.40
Afgang fra Tunesien kl. 05.10
Ankomst til Billund kl. 09.35

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

Tunisair www.tunisair.com
Tunisair er Tunesiens nationale flyselskab og har den tunesiske stat som hovedaktionær. Tunisair startede i 1948 og flyver i dag til mere end 60 destinationer i Afrika, Asien og Europa. Flyflåden består af cirka 30 fly fordelt på både Airbus og Boeing. Der må medbringes et. stk. indtjekket bagage af 23 kg pr. rejsende. Babyer, som ikke optager et sæde (under 2 år), må medbringe et stk. indtjekket bagage af 10 kg. Håndbagage må maksimalt vejer 8 kg. og have et mål på total 115 cm i bredde, højde og længde.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund - Tunesien t/r.
7 overnatninger på Riadh Palms (kat 3+).
Havudsigt.
All Inclusive.
2 dages ørkensafari.
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse

Kan tilkøbes:
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 325 kr.
Transport til og fra hotellet – 180 kr.
Mad kan købes ombord på flyet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 29. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst