Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

New York, Florida og luksuskrydstogt i Caribien

Tag med på en storslået rejse, der starter med 1 nat på hotel i New York, fortsætter med 10-nætters krydstogt i Caribien og slutter i Fort Lauderdale i Florida. Fra 12.990 kr. inkl. direkte fly fra København. Rejs 31. oktober.

LUKSUSKRYDSTOGT I CARIBIEN: 1 nat på hotel på Manhattan & 10-nætters krydstogt. Inkl. fly 31. okt.

Pris12.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Skal du forkæles lidt ekstra ombord på dit næste krydstogt, så er det værd at kigge nærmere på rederiet Princess Cruises. Rederiet byder nemlig på 4*+ krydstogter og tilhørende mad og service - her rejser du på første klasse. 

På denne rejse tager rederiets Regal Princess dig med på et spændende krydstogt i Caribien, og inden du sejler af sted, er der en nat på hotel i New York. Rejsen slutter i Fort Lauderdale i Florida, hvor du har dagen, inden du lige over midnat flyver direkte hjem til København. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra dage i New York og/eller Fort Lauderdale.

Læs hele rejsebeskrivelsen nederst på siden.


Rejsen inkluderer

 • Fly København – New York – direkte
 • Fly Fort Lauderdale – København – direkte
 • Bagage og catering
 • 1 nat i New York på 3* hotel centralt på Manhattan uden forplejning
 • 10-nætters krydstogt i den valgte kahytstype på Regal Princess
 • Helpension på skibet
 • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
 • Underholdning ombord herunder shows hver aften
 • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 31. oktober 2018 fra København
Indvendig Kahyt: SPOTpris 12.990 kr.
Balkon Kahyt: SPOTpris 17.990 kr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder

 • Obligatorisk serviceafgift ca. 14$ pr. person pr. dag på skibet
 • ESTA ca. 110 kr.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og øvrige personlige udgifter
 • Hoteltax og resort fee i New York.

Rejseplan

31/10: Kl. 18.30 afgang København med ankomst New York kl. 22.00. Øster Lindet anbefaler mødetid 3 timer før afrejse og senest mødetid 2 timer før afrejse. Overnatning på hotel i New York
01/11: Afsejling fra New York kl. 17.00
02-04/11: På havet
05/11: Kl. 08.00-23.00 St. Maarten
06/11: Kl. 09.00-17.00 Antigua
07/11: På havet
08/11: Kl. 07.00-21.00 Aruba
09-10/11: På havet
11/11: Kl. 06.00 anløb Fort Lauderdale. Skibet forlades i løbet af formiddagen. Senest check-in i Fort Lauderdale lufthavn er kl. 22.30 lokal tid.
12/11: Kl. 15.20 ankomst København.


Transport:
Rejsen inkluderer direkte flyvninger til og fra København:
31/10 Kl. 18.30-22.00: København – New York
12/11 Kl. 00.35-15.20: Fort Lauderdale – København

Bemærk mødetid for hjemrejsen er d. 11/11 kl. 22.30

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Transport i USA er på egen hånd, da det både er den billigste løsning og giver den største fleksibilitet.

Mulighed for forlængelse
Du kan forlænge rejsen med 2 ekstra nætter i New York inden krydstogtet og/eller 1 nat i Fort Lauderdale inden hjemrejsen. I begge byer bor du på gode 3* hoteller med god beliggenhed. Værelserne er med eget bad og toilet, men uden forplejning.

2 ekstra nætter i New York med afrejse 29/10: kr. 2.200 pr. person
1 nat i Fort Lauderdale med hjemrejse 13/11: kr. 900 pr. person

Flytiderne er de samme som på de oprindelige datoer.


Skibet Regal Princess
Du sejler med rederiet Princess Cruises, som byder på 4*+ krydstogter og tilhørende mad og service. Regal Princess er et meget indbydende, elegant og nyt skib, der medtager ca. 3.600 passagerer. Besætningen gør alt for at sørge for dit ve og vel ombord. Forkæl dig selv og nyd livet i de mange lounger og soldæk, hop i poolen eller slap af i de 4 boblebade. Glæd din mave med snacks eller god middag i de lækre restauranter.

Et smukt skib udefra og indefra med nogle imponerende detaljer fordelt på sine 19 dæk – der venter en oplevelse på første klasse.

Mad og drikke
Du kan næsten ikke gå sulten i seng! Der er flere muligheder for spisning ombord – i forbindelse med alle hovedmåltider tilbydes 4-retters a la carte menuer i hovedrestauranterne. Derudover er det lækker buffetrestaurant, der er åben dagen lang. Og skal du bare have lidt, bydes der på burgere og pizza. På Regal Princess kan du om aftenen vælge, om du vil spise tidlig, som er kl. 18 eller sen som er kl. 20.30. Du har også mulighed for fri dining, hvilket betyder at du selv bestemmer tidspunktet mellem kl. 18 og 22.

På skibet har du fri adgang til kaffe, te og vand, som kan hentes i buffetrestauranten. Du kan købe øvrige drikkevarer undervejs eller købe en drikkepakke m/u alkohol. En all inklusive drikkepakke koster 59,99$ pr. dag. Husk der kommer charge på 15% oven i alle priser ombord.

Drikkepenge
Det er normal kutyme i mange lande til lands og på vandet, at der betales drikkepenge. Princess Cruises opkræver via dit skibskort 14 $ pr. person pr. dag således drikkepenge til personalet bliver ligeligt fordelt. Det er naturligvis op til dig selv, om du ønsker at give mere, hvilket altid bliver modtaget med tak.

Du skal også være opmærksom på, at man stort set alle steder i USA forventer drikkepenge. Det er en kultur, hvor drikkepenge er en del af folks løn.

Rejsedokumenter
Med dansk pas kan du rejse uden visum. Blot skal du huske, at dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Du skal dog ansøge om en indrejsetilladelse, kaldet ESTA – koster ca. kr. 110. Du kan ansøge online her. Har du været i USA indenfor de seneste 2 år og fortsat har samme pas, skal du ikke søge en ESTA.

BEMÆRK: Har du stempler i dit pas fra visse lande, kræves at du søger et visum til USA. Se mere på www.um.dk.

Du rejser udenfor Europa, og Øster Lindet må derfor kraftigt anbefale, at du tegner en rejseforsikring gennem dit forsikringsselskab eller Øster Lindet. Den danske sygesikring dækker intet.


Kahytstyper

1 = Indvendig Kahyt
2 = Balkon Kahyt


Rejsebeskrivelse
Du flyver d. 31. oktober direkte fra København til New York, hvor du har en nat på hotel på centrale Manhattan. Efter en god nats søvn kan du lige nå en smule af New York, inden det flotte krydstogtskib, Regal Princess, sejler af sted kl. 17. Du har også muligheden for at tilkøbe to ekstra nætter i The Big Apple, så du i stedet flyver fra Danmark d. 29. oktober og dermed får godt med tid til at opleve storbyen.

Den 1. november kl. 17 begynder udsejlingen fra New York, som du ikke må gå glip af. Herefter har du hele tre dage ombord, hvor livet kan nydes i flotte og afslappede omgivelser med mulighed for masser af afslapning eller aktiviteter. Uanset hvad du er til, har Regal Princess og Team masser at byde på, mens du kan føle Atlanterhavets brus mod sydligere og varmere himmelstrøg. Regal Princess er et storslået krydstogtsskib med høj service og rigtig mange faciliteter – her rejser du på første klasse.

Du sejler tre dage mod Caribien, hvor vejret bliver lunere og lunere dag for dag, inden du er fremme ved St. Maarten, som tilhører øgruppen de Små Antiller. Her har du en hel dags ophold, inden du dagen efter er på Antigua.

På Antigua kan du tilkøbe skibets udflugter eller tage ud på egen hånd. Fra skibet er det nemt at komme til centrum, hvis du vil nyde St. Johns på egen hånd, men også strandlivet på Antigua er værd at nyde. Vælger du strandlivet, består det svære valg i, hvilken af øens 365 strande, du skal nyde livet på. Vil du opleve naturen, byder Antigua bl.a. på flotte regnskove.

Næste stop bliver Aruba, som er ægte tropeparadis, der kan nydes, inden skibet tidligt om morgenen den 11. november flyder i havn i solskinsstaten Florida. Her har du dagen i Fort Lauderdale, inden du lige over midnat flyver direkte hjem til København. Vil du have ekstra tid her, kan du forlænge med en hotelovernatning og flyve hjem en dag senere.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – New York – direkte
 • Fly Fort Lauderdale – København – direkte
 • Bagage og catering
 • 1 nat i New York på 3* hotel centralt på Manhattan uden forplejning
 • 10-nætters krydstogt i den valgte kahytstype på Regal Princess
 • Helpension på skibet
 • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
 • Underholdning ombord herunder shows hver aften
 • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder

 • Obligatorisk serviceafgift ca. 14$ pr. person pr. dag på skibet
 • ESTA ca. 110 kr.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og øvrige personlige udgifter
 • Hoteltax og resort fee i New York.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet, hotellets reception eller kontakter Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

Du skal desuden ansøge om en indrejsetilladelse, kaldet ESTA – koster ca. kr. 110. Du kan ansøge online her. Har du været i USA indenfor de seneste 2 år og fortsat har samme pas, skal du ikke søge en ESTA.

BEMÆRK: Har du stempler i dit pas fra visse lande, kræves at du søger et visum til USA. Se mere på www.um.dk.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Øster Lindet anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen. Du rejser udenfor Europa, og Øster Lindet må derfor kraftigt anbefale, at du tegner en rejseforsikring gennem dit forsikringsselskab eller Øster Lindet. Den danske sygesikring dækker intet.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 21. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst