Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sommerfrokost på Fredensborg Store Kro

Besøg Fredensborg Store Kro hen over sommeren og nyd en skøn sommerfrokost i dejlige omgivelser. Frokosten byder på kartoffel med koldrøget laks & kroens klassiske pariserbøf. Velbekomme!

Fredensborg St. Kro i Nordsjælland - Sommerfrokost med kartofler & laks samt klassisk pariserbøf.

Pris195

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
572 solgte

Værdi325

Rabat40

Spar130

Lad turen gå til hyggelige Fredensborg Store Kro i Nordsjælland, som er et af de ganske særlige steder, hvor nostalgi, elegant indretning og fuldendt gastronomi går op i en højere enhed. Kroen er netop anmeldt i Børsen af madskribenten, Ole Troelsø, der i rosende vendinger beskriver sin nylige frokostoplevelse i de herskabelige rammer.

Frokosten byder på: 

  • Røget kartoffel, serveres med koldrøget laks, kærnemælk og blomster.
  • Store Kros pariserbøf. 

SPOTpris 195 kr. Normalpris 325 kr. Spar 40 %

Frokosten kan nydes fra den 4. juni til og med den 31. august 2018 fra kl 12-14.00.


Fredensborg Store Kro 
I sommeren 2014 blev dørene slået op til det nye Fredensborg Store Kro, som nu fremstår smukt og indbydende renoveret med respekt for historien. Kroen, som ligger i skønne Nordsjælland og er nabo til det Kongelige Fredensborg Slot, sætter gastronomiske oplevelser og livsnyderstemning i højsædet og sørger for en altid mindeværdig oplevelse.

Historien
Fredensborg Store Kro har en lang og spændende historie bag sig. Den blev opført helt tilbage i 1723 på befaling fra Kong Frederik IV med det formål at huse de royale gæster, som Fredensborg Slot ikke kunne have boende. 

Store Kro er bygget af samme arkitekt som Fredensborg Slot, Johann Cornelius Krieger, som var meget inspireret af den italienske klassicisme. Kong Frederik IV lod Fredensborg Slot opføre i 1721 som en kærlighedsrede til ham og hans elskerinde Anna Sofie Rewentlow, som han var viet til venstre hånd indtil hans kone Dronning Louises død i 1721. Idet Anna Sofie kun var af adelig og ikke kongelig byrd, blev deres romance aldrig anerkendt af hoffet, hvorfor det var nødvendigt med et “skjulested”, hvor de kunne være i fred for omverdenens fordømmelser.

I dag drives Fredensborg Store Kro af Jacob Mikkelsen og Niels Fennet. Niels Fennet er grundlægger og ejer af CABINN hotelkæden og Jacob Mikkelsen er tredje generations hotelmand kendt fra bl.a. TV2 programmerne "Danmarks Dejligste Badehoteller" og TV2-Fri's program "HotelKampen". Niels Fennet er ingeniør, og han har stået for at genopbygge kroen med udgangspunkt i Kriegers oprindelige arkitektur, men med de moderne faciliteter gæster og rejsende forventer i dag. Kroen huser i dag også konferencer og selskaber i unikke og vidunderlige lokaler.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på info@storekro.com. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Værdibeviset kan indløses fra den 4. juni til og med den 31. august 2018 kl. 12 - 14.00.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en sommerfrokost for én person på Fredensborg St. Kro. 

Frokosten inkluderer:
Røget kartoffel, serveres med koldrøget laks, kærnemælk og blomster.
Store Kros pariserbøf. 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Fredensborg St. Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Fredensborg Store Kro

Slotsgade 6 , 3480 Fredensborg

Sidste chance: 02. juli 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst