Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

HUA HIN I THAILAND - 4* hotel

Rejs med til den kongelige ferieby Hua Hin i Thailand, og bo på 4* Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa hotel i superiorværelse med balkon, havudsigt inkl. morgenmad og spændende udflugtspakke.

HUA HIN, THAILAND - 14 dage på 4* hotel med morgenmad og udflugter. Afrejse fra CPH i september.

Pris7.298

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

Særpris!

Kom på en fantastisk rejse til smukke Hua Hin, hvor I kommer helt tæt på den thailandske kultur. I 1920'erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder "Fjernt fra bekymringen" i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Bangkok t/r (med Norwegian)
 • Mad og drikkevarer om bord på flyet.
 • Privat underholdningssystem på flysædet 
 • Transport til og fra hotellet
 • 16 dage/14 overnatninger på 4* Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
 • Superiorværelse med balkon og havudsigt
 • Morgenmad
 • Udflugtspakke Hua Hin (3 udflugter)
 • Dansktalende rejseledere
 • Billet pr. mail

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. superiorværelse:

København
Afrejsedato: 1. september 2018 - Særpris 7.298 kr.
Afrejsedato: 8. september 2018 - Særpris 7.298 kr.

Opredning barn (2-12 år) - 4.998 kr. (ifølge med 2 fuldt betalende voksne).

Max 2 voksne og 2 børn pr. superiorværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • All Inclusive - 4.410 kr. pr. person.
 • Afbestillingsforsikring - 399 kr.
 • Årsrejseforsikring - 675 kr.
 • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).


 
Udflugtspakke:

Bravo Tours har sammensat en udflugtspakke til jer, der holder ferie i Hua Hin. Denne indeholder tre spændende oplevelser:

 • En hyggelig middag sammen med andre danskere på Hua Hins natmarked. Middagen byder på mange gode, thailandske specialiteter (eksklusive drikkevarer).
 • Med tuk-tuk rundt i Hua Hin. En spændende halvdagstur, der tager jer med til Hua Hins højdepunkter bl.a. den lokale togstation, byens ældste marked og det berømte abebjerg. Vi kommer også tæt på det lokale liv. Udflugten er med dansktalende rejseleder.
 • En times afslappende fod- eller thaimassage. Ren forkælelse!

Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. De tre udflugter kører på forskellige dage.

Charmerende royal ferieby
I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thailænderne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.

Hver dag inviterer Hua Hins hvide sandstrande på den royale riviera til badning i det lune, turkisblå vand, hesteridning og afslapning langs kysten hele vejen op til det charmerende fiskerleje Cha Am. På de lokale markeder kan I købe mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan I blive masseret fra top til tå.

Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin, der ligger ca. 25 kilometer nord på. I gåafstand fra hotellet finder I både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Hvis stranden ved hotellet bliver smal pga. tidevand, er den bredere blot få minutters gang fra hotellet. Vil I opleve mere byliv i Hua Hin, når I det let – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur (det koster ca. 50 THB pr. person pr. vej, hvilket svarer til ca. 10 danske kroner). 

Hotel: Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa - Bravo kategori 4+
Vores nyeste og flotteste Primera Club hotel direkte ved stranden i kort aftand til Hua Hin. Et resort, der uden tvivl danner de perfekte rammer for jeres ferie, uandet om man rejser alene, som par eller som familie med børn - Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa har faciliteter for alle aldre! Den store, lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet - det har ganske enkelt en ideel placering lige ved stranden.

Hotellet store poolområde er perfekt for alle aldre. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen, nyd den direkte havudsigt eller skyggen under en af de mange parasoller. Rejser I med børn, vil de med garanti elske rutsjebanen i poolen og de mange aktiviteter for børn.
Fra 09.00-19.00 kan de også lege i den internationale børneklub, hvor der er et legeland. Det er også muligt at tilkøbe aktiviteter fx kan man male t-shirts eller få malet negle.

Når I bor på Novotel, kan I gratis deltage i Bravo Tours udflugt "Cykeltur i Cha Am" - en cykeltur, der viser det lokale Thailand på fineste vis. I skal blot henvende jer til rejselederen ved ankomsten for tid og sted, hvis I ønsker at deltage på cykelturen. I kan selvfølgelig også gratis låne cyklerne, når de ikke benyttes på udflugt eller af andre gæster – en nem måde at komme rundt på!

Superior værelser
Store lyse moderne værelser på 34 m2 - alle værelserne er velindrettede med smukke trægulve, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med klinker og brusekabine.

I superior-værelserne er der plads til 2 voksne og 2 børn.

Flyinformation:
Afgang fra København d. 1. september 2018 kl. 15.05
Ankomst til Bangkok kl. 06.50

Afgang fra Købehavn d. 8. september 2018 kl. 09.10
Ankomst til Bangkok kl. 15.50

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Alle oplyste tider er lokaltider.

Norwegian www.norwegian.dk 
Norwegian er et norsk flyselskab stiftet i 1993. Flåden består primært af flytypen boeing 737-800 og 737-300. Tilladt bagage er (pr. person over to år) 20 kg. fordelt i to kufferter samt et stk. håndbagage på makismalt 10 kg., der maksimalt måler 55 x 40 x 20 cm. Børn under to år må medbringe totalt 5 kg. bagagevægt til klapvogn og barnevogn.

Køb ombord på flyet
Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU-lande er ”non-cash flights”. Dette betyder, at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med kreditkort. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer. Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, som man må tage med efter flyrejsen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Bangkok t/r (med Norwegian)
 • Mad og drikkevarer om bord på flyet.
 • Privat underholdningssystem på flysædet
 • Transport til og fra hotellet
 • 16 dage/14 overnatninger på 4* Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
 • Superiorværelse med balkon og havudsigt
 • Morgenmad
 • Udflugtspakke Hua Hin (3 udflugter)
 • Dansktalende rejseledere
 • Billet pr. mail

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. superiorværelse.

Opredning barn (2-12 år) Ifølge med 2 fuldt betalende voksne.

Max 2 voksne og 2 børn pr. superiorværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • All Inclusive - 4.410 kr. pr. person.
 • Afbestillingsforsikring - 399 kr.
 • Årsrejseforsikring - 675 kr.
 • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 15. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst