Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt - Middelhavet og Atlanterhavsøer

Skønt 11-nætters krydstogt i det vestlige Middelhav med besøg på Atlanterhavsøerne Tenerife, Lanzarote og Madeira. Pris fra 8.990 kr. inkl. fly. Rejs fra CPH d. 28. oktober. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT MIDDELHAVET & ATLANTERHAVSØER - 11 nætter med helpension & fly fra CPH. Rejs d. 28. okt.

Pris8.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
5 solgte

Værdi16.789

Rabat46

Spar7.799

Costa Pacifica tager dig med på en fantastisk rejse til søs, hvor du kan nyde lune temperaturer, mens efteråret rusker herhjemme. Krydstogtet starter og slutter i Savona i Italien, og undervejs besøger du både byer i Middelhavet og tre Atlanterhavsøer.

Læs den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.

Rejsen inkluderer

 • Fly København - Milano t/r
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 11 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
 • Underholdning og aktiviteter ombord samt adgang til fitness, løbebane m.m.
 • Obligatorisk service charge som udgør 990 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Afrejse den 28. oktober – 8. november 2018.

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 8.990 kr. Normalpris: 16.789 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 9.490 kr. Normalpris:17.569 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 9.990 kr. Normalpris: 19.009 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 10.490 kr. Normalpris: 20.189 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 12.490 kr. Normalpris: 23.449 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris: 24.929 kr.

*Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr

Betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 3.000 kr. pr. person, som ikke er refunderebart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Alle former for personlige forsikringer.

Classic til Premium
Denne opgradering betyder:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Der vil ikke forefindes begrænset udsigt ved køb af udvendig eller balkon kahyt
 • 24-timers roomservice – gratis morgenmad i kahytten
 • Valg af spisetid tidlig eller sen
 • Ønske om bordstørrelse under middagen.

Ønsker skal fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Sejlplan

28.10 Fly fra København og transport til skibet. Afgang Savona kl. 16.30
29.10 Kl. 08.00 – 17.00 Marseille, Frankrig
30-31.10 På havet
01.11 Kl. 13.00 – 19.00 Arrecife, Lanzarote
02.11 Kl. 08.00 – 17.00 St. Cruz, Tenerife
03.11 Kl. 08.00 – 17.00 Funchal, Madeira
04.11 På havet
05.11 Kl. 08.00 – 13.00 Malaga, Spanien
06.11 På havet
07.11 Kl. 09.00 – 19.00 Civitavecchia (Rom), Italien
08.11 Ankomst Savona kl. 09.00. Transport til lufthavnen for hjemrejse

Der tages forbehold for ændringer af ruten frem til afrejse.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

Afrejse fra København d. 28/10 kl. 08.25 - Ankomst til Milano kl. 10.30
Afrejse fra Milano d. 08/11 kl. 20.00 - Ankomst til København kl. 22.00

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Skibet
Turen byder på mange oplevelser ved de forskellige anløb, men selvfølgelig er der også tid til ren afslapning ombord på dette flotte krydstogtsskib. Costa Pacifica er blandt de større af rederiets skibe, og det oser af afslapning og atmosfære. Skibets udsmykning er inspireret af musik, hvilket skaber en afslappende atmosfære.

Skibet medtager mere end 3000 passagerer og er blandt de skibe, der har rigtig mange kahytter med balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten og roen på havet. Costa Pacifica har en stor spa- og wellnessafdeling, fire pools, hvoraf to kan overdækkes, fem whirlpools, stort kasino og 13 lounger indrettet i forskellige temaer. Der bydes også på imponerende teater, et roligt bibliotek, F1- simulator, sportsfaciliteter og fitness.

Ombord på skibet er der fri adgang til mange af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.

På et krydstogt indgår alt maden, og det er bestemt ikke kun hverdagsmad, du her kan få. Ombord findes hovedrestauranterne, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad efter varieret menukort. Du har også valgfriheden til at spise i skibets imponerende buffet, som er åben fra tidlig morgen.

På Costas skibe er det obligatoriske servicegebyr, som betales på krydstogter, inkluderet i prisen. På dette krydstogt har det en værdi af 990 kr.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord er desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden. 


Tilkøb

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke, kaldet Piu Gusto, på denne tur. Dette omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. 

All inclusive koster 225 kr. pr. dag/2.475 kr. for hele krydstogtet pr. voksen og 120 kr. pr. dag/1.320 kr. for hele krydstogtet pr. barn. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan bestilles ombord.

Børn
Der kan medtages op til 2 børn u/18 år for kun 4.490 kr. pr. barn ifølge med to voksne. Prisen er fast uanset den valgte kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, og der tages derfor forbehold for kapacitet. Forhør hos Øster Lindet om kapacitet før bestilling.

Enekahytter
Der tilbydes enekahytter mod tillæg.
Indvendig kahyt 3.000 kr.
Udvendig kahyt 3.500 kr.
Balkon kahyt 5.000 kr.

Der er et begrænset antal enekahytter med plads til ekstra opredninger, og der tages derfor forbehold for kapacitet. Forhør hos Øster Lindet om kapacitet før bestilling.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Se rederiets udflugtsprogram her.

Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af de forskellige byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.


Rejsebeskrivelse
Costa Pacifica stævner ud fra Savona i Italien om søndagen kl. 16.30 og sejler straks mod vest, hvor første stop bliver Frankrigs vigtigste havneby, Marseille. Nyd dagen i den hyggelige gamle bydel eller havnen eller tag på udflugt – der er let adgang til Provence og Pavernes By, Avignon.

Herfra går turen ud i Atlanterhavet, hvor tre spændende øer venter dit besøg.

Lanzarote byder ind med den lille havneby, Arrecife. Herfra kan du komme ud at vandre i De 1000 Palmers Dal, køre rundt i jeep blandt øens vulkaner og se nærmere på netværket af underjordiske grotter og oaser. Den største af Kanarieøerne, Tenerife, anløbes også. Her er vulkanen Teide et must, hvis du ikke allerede har set den, og ellers byder øen på masser af flot natur og dyr, der kan alverdens kunster i Loro Parque.

Efter Italien og Spanien skal du nu et smut til Portugal, når den sidste Atlanterhavsø besøges. Madeira er kendt for sin frodige natur og mange billedskønne landsbyer, hvoraf mange tilbyder de smukkeste panoramaudsigter. Krydstogtsskibet vender herefter tilbage til Middelhavet, hvor Costa del Sols hovedby, Malaga, bliver næste stop. Her i Pablo Picassos fødeby er der altid en dejlig afslappet atmosfære, og du kan nyde dagen i byen, hvor du også kan se en statue af vores egen eventyrsforfatter H.C. Andersen.

Inden du vender tilbage til Savona, anløber Costa Pacifica de gamle romeres strandparadis, Civitavecchia uden for Rom. Det er nærliggende at tilbringe dagen i den italienske hovedstad, der er et overflødighedshorn af seværdigheder såsom Vatikanet, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

Undervejs på krydstogtet har du et par dage på havet, hvor du kan slappe af og nyde livet ombord på skibet og gøre brug af dets mange faciliteter. Det giver også tid til at fordøje alle indtrykkene fra de spændende oplevelser, du får i de forskellige byer.


Kahytstyper
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage.

Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk

Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 3.000 kr. pr. person, som ikke er refunderebart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

Rejsen inkluderer

 • Fly København - Milano t/r
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 11 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
 • Underholdning og aktiviteter ombord samt adgang til fitness, løbebane m.m.
 • Obligatorisk service charge som udgør 990 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Afrejse den 28. oktober – 8. november 2018.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Alle former for personlige forsikringer.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Der kræves ingen visa for danske statsborgere.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Du kan tilkøbe afbestillings- og/eller rejseforsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Ønskes afbestillingsforsikring skal denne tilkøbes, når du indløser dit værdibevis.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 15. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst