Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sommersmørrebrød i Toldbodgade

Tro, Haab & Smørrebrød - nyd tre stykker sommersmørrebrød på hyggelige Café Brooklyn med den skønne beliggenhed lige ved Nyhavn. Du kan bl.a. vælge en udsøgt variant af tidens populære avocadomadder eller sætte tænderne i en lækker smørstegt fiskefilet.

Tro, Haab & Smørrebrød i Toldbodgade - få 3 stk. smørrebrød i De Luxe-størrelse.

Pris119

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
539 solgte

Værdi249

Rabat52

Spar130

I Toldbodgade lige ved Nyhavn ligger sidegade-etablissementet "Brooklyn". Huset, som har en nærmest mytologisk status i Nyhavns historie. "Brooklyn" blev officielt indviet i 1883 og fungerede dengang som skænkestue og logihus for især søens folk.

I dag er "Brooklyn" en familiedrevet frokostrestaurant, og klientellet er af mere alsidig karakter. Signaturen er det danske smørrebrød, eksekveret efter de velkendte danske traditioner; højtbelagt og med det gode øl og snaps på bordet.

Så har du en hang til det klassiske, gode smørrebrød, bør du slå et smut forbi og stille sulten, mens du mærker historiens vingesus i et af de mest autentiske kvarterer i Kongens København.

Smørrebrødene er af sådan en størrelse, at tre er mere end rigeligt!

1. servering

Vælg mellem:
Avocadomad med hjemmesyltede løg, urtecreme og grønt
Marineret sild med kapers, dild og rødløg
Sennepssild i cremet hjemmelavet marinade
toppet med rugbrøds -og baconkrymmel, kapers og dild

2. servering

Smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, citron og dild
Roastbeef toppet med hjemmelavet kartoffelsalat og brøndkarse

Ekskl. drikkevarer.

Værdibeviset kan indløses mandag-fredag 28. maj - 30. september 2018 fra kl. 12-16. Der vil være to seatings og du kan vælge mellem kl. 12:00 - 14:00 eller 14:00 - 16:00.


Storskrydende sømænd på landlov
Der verserer adskillige historier om "Brooklyn". Især om storskrydende sømænd på landlov med lommerne fyldt med klingende mønt.

De skulle, som ofte, besøge beværtningen i Toldbodgade, hvor de i baggården kunne overnatte for én krone eller danse træskodans på de sand-overstrøet planker i baren ud til gaden.

En af historierne omhandler de sømænd, der endnu ikke havde formøblet deres hyre på landgang. Historien lyder, at den likvide sømand havde tre borde, som han skulle "forsørge". Det ene var "Bumsebordet", hvor de nedslidte og udrangerede søulke holdt til. På bumsebordet sørgede man for, at de pensionerede søfolk altid havde mindst 100 flasker øl stående (to kasser i datidens målestok).

Det andet bord kaldte man "Halvvenne-bordet". Dem, som havde en stol ved dette bord, måtte bestille, hvad end de havde lyst til på det tredje bords regning.

Det tredje og sidste bord var "Vennebordet". Her holdt den solvente sømand til (så længe det varede) og sad med andre betalingsduelige søfolk og tømte spenderbuksen. Og når lommerne var tømt, var der altid en ledig stol på "Halvvenne-bordet".

I øvrigt havde "Brooklyns" stamgæster for vane at drikke direkte af flasken. De vidste, at opvaskebaljen som ølglassene blev vasket i, kun fik skiftet vand én gang i døgnet.

Men bare rolig de sanitære forhold er heldigvis i dag af en helt anden karakter, og man kan med ro i sindet nyde sin øl fra glas. Bestikket er pudset, sandet er forlængst fejet op fra gulvet, og bordenes farverige navne er udskiftet med mere passende titler. Men trods denne uundgåelige modernisering af det gamle hus i Toldbodgade, fornemmer man stadig historiens vingesus i et af de mest autentiske kvarterer i Kongens København.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på telefon 33 36 53 36 eller 23 82 44 44. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 3 stk. De Luxe smørrebrød på Café Brooklyn.

Du får:

1. servering 

Vælg mellem:
Avocadomad med hjemmesyltede løg, urtecreme og grønt
Marineret sild med kapers, dild og rødløg
Sennepssild i cremet hjemmelavet marinade
toppet med rugbrøds -og baconkrymmel, kapers og dild

2. servering
Smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, citron og dild 
Roastbeef toppet med hjemmelavet kartoffelsalat og brøndkarse

Værdibeviset kan indløses mandag-fredag 28. maj - 30. september 2018 fra kl. 12-16. Der vil være to seatings og du kan vælge mellem kl. 12:00 - 14:00 eller 14:00 - 16:00.

Tilbuddet er ekskl. drikkevarer.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Café Brooklyn.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Café Brooklyn

Toldbodgade 3, 1253 København K


Sidste chance: 25. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst